Tr3sor Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Witam Sprawa jest taka ze dziewczyna niechce mi powiedziec co chce robić po studiach bo mówi że to jej marzenie i jak powie to sie nie spełni, kieruje zapytanie do was tylko z tego powodu ze wiedza tylko o tym jej rodzice i ona mowi ze niepodoba sie to im i są przeciwni temu. Martwie sie już :) Zdradziła mi tylko że trzeba znać kilka języków (ona zna 5) praca niby jest niebezpieczna pracuje sie około 4 dni w tygodniu i swego czasu gorowala co do płac. Co to za praca ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Duża ilość językow? Gdyby był zawód poliglota, to bym go obstawił, ale praca 4 dni w tygodniu, to chyba tylko na stanowisku kierowniczym i to nie średniego szczebla... Nie wiem, czemu Twoja panna nie chce Ci powiedziec, o co chodzi, ale brak szczerosci i zaufania w związku nie wrózy niczego dobrego. Poza tym wiara w to, że marzenie się nie spelni gdy się je wypowie, zwykle zanika do 10 roku zycia u dzieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 tłumaczka talibów zwiedzających stany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 a może po prostu kelnerka:D 4 dni w tgodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 a moze luksusowa... khm... obsluga zagranicznych klientow? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Ja obstawiam Irak, Afganistan, albo któryś z krajów afrykańskich. Choć mogłoby być ciężko w kwestii zarobków, bo przynajmniej jeśli chodzi o Afrykę to raczej w grę wchodzą misje humanitarne... hmm... coś chyba zbyt drastycznie;D To może do Chin się wybiera? 0_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Może jakimś szejkiem będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Tajnos agentos. Mediatorka pomiędzy Groznym a Moskwą, Jerozolimą a Gazą, Kabulem, Bagdadem a Waszyngtonem, Pampeluną a Madrytem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoNd Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 stewardessa? kelnerka? nauczycielka w szkole? pani architekt? lekarz za oceanem? widze, ze macie niezle zdolnosci komunikacyjne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 stewardesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Przecież to proste. Dziewczyna chce być fizykiem, i słusznie. Niebezpieczne to ze względu na wybuchające cyklotrony. Języki trzeba znać żeby współpracować z zagranicznymi uczonymi. A co do czterech dni to pewnie ma jesdzcze złudzenia. Powiedzieć ci nie chce pewnie bo się boi męskiej dominacji w tym zawodzie, lub chce ją przechytrzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 spotkania z zagranicznymi vipami, świnioujście, 13000-20000 pln za miesiąc :P wymagany niemiecki, angielski, szwedzki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Ja bym podziękował takiej tajemniczej pani i szybko pożegnał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 hehe i postraszyli chlopaka i teraz siedzi w kacie i probuje ogarnac wszystkie mysli.. btw watek jak z kafeteri :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 pewnie jakis specnaz, moze ABW, CBA (szajse) zeet dobrze radzi, mam kumpla ktorego byla pracuje w ABW. dopoki tam nie pracowala bylo z nimi ok za to potem odjechala (efekt-rozwod po roku malzenstwa). jesli to jest ta praca to bedzie Wam ciezko, chyba bardziej Tobie. nigdy sie nie dowiesz kiedy mowi prawde itp, itd. skoro na starcie nie chce Tobie powiedziec co to za praca to daj sobie spokoj. obym sie mylil a tak na powaznie to chce byc pewnie stewardessa na bombowcach US Army. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batonx Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 chwila, ale ty masz 10 lat?;) bo tak masz w profilu;) ;) nudzi Ci się czy co?? ;);) ja na twoim miejscu bym sie nie martwił o tą prace ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Kryminolog, ewentualnie naukowiec pracujący w Stanach Zjednoczonych na pustyni Nevada w Area 51 przy ufoludkach :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Poza tym wiara w to, że marzenie się nie spelni gdy się je wypowie, zwykle zanika do 10 roku zycia u dzieci... chwila, ale ty masz 10 lat? bo tak masz w profilu Wszystko by sie zgadzało. Jeśli Tr3sor ma 10 lat, a kobieta jego życia ma lat 7-8 to jeszcze pewnie nie raz zmieni sobie wyobrażenie swojej przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 hehe zdolna ośmiolatka skoro zna 5 języków zgadzam się z opinią że jak ci dziewczyna ma takie tajemnice to lepiej nie mieć takiej dziewczyny, bo nie wiadomo z czym wyskoczy. szczerość musi być. ale nie chcę się wtrącać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 mi sie to kojarzy tylko z jakimis reporterskimi zapedami - ma aspiracje na dziennikarza / fotografa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 stewardesa zgadzam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Niebezpiecznie? To może chce być kanarem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 programistka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 lol zna C++, javę delphi pythona i polski :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 a niebezpieczna to pewnie dlatego, ze będzie sie włamywać na systemy microsoftu, 4 dni (całe 24/h) w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 lol ale Wy to jestescie megamozgi, nie daje rady jak to czytam rotfl&lol normalnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Może chce byc Papieżem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Bill pojechales teraz ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 czemu pojechal? osoba swiecka tez moze zostac Papiezem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Się chłopak naprawdę załamie jak zobaczy ile możliwości czyha na jego lubą;) I jak mało o niej wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 czemu pojechal? osoba swiecka tez moze zostac Papiezem.... Tak, ale poza tym wypadałoby, by taka osoba była choć trochę wierząca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Tr3sor opisujac Ja niec nie wspominal o tych sprawach wiec.... zreszta....łodewer...;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Będzie okradać banki w Szwajcarii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 będzie dętystką, na językach musi się znać żeby je odróżnić od zębów, niebezpieczne to bo pacjent może ją ugryźć. Tr3sor nie łam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drem Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 co za smieszny watek xD hahaha!:P a nasz solenizant chyba juz o nim wogule zapomnial:P ja stawiam na to ze chce zostac ksiezniczka z basniowego swiata :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 ja wiem kim ona bedzie ale nie powiem :D wstydziam sie :D ale cos mi sie wydaje ze jak bedziesz ja całował to bedziesz całował wszystkich :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Swego czasu był nawet artykuł we WPROST bodajże, o tej specyficznej profesji i kwestia znajomości tych pięciu języków właśnie:) No cóż... ja bym spróbował jednak naprawdę szczerze porozmawiać z dziewczyną, bo to dość zabawne, a może nawet smutne, że pytasz 'obcych' o takie rzeczy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 amen . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi