Mutak Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 Jest to drugie auto nad jakim pracowałem, lecz pierwsze jakie udało mi się skończyć :) Model Toyoty to nie tylko sam model, ale jednocześnie stanowi on projekt dla samochodu, który niedługo będzie jeździł po Wrocławiu jako demo-car firmy tuningowej. a to link stronki www.bmd.blo.pl Rendery:
Touch Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 Stronka nie działa, a i obrazka poza miniaturką nie ma.
pecet Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 stronka nie działa, a obrazków nie widze oprócz miniaturki :/
SoAd Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 Bardzo ładna miniaturka, a teraz pokaz render :)
pecet Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 a więc: model wygląda ok, tylko dlaczego nie ma szpar między zderzakami a karoserią, to ma być taki bodykit, że wszystko połączone? render jakiś poszarpany i miejscami mało wyraźny, lakier taki sobie, lampy tragedia tuning: tylnie skrzydło obrzydliwe, reszta ok, ale tylko jak będzie miał >300KM, inaczej przerost formy nad treścią ;)
Mutak Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Napisano 3 Czerwiec 2007 a więc: model wygląda ok, tylko dlaczego nie ma szpar między zderzakami a karoserią, to ma być taki bodykit, że wszystko połączone? render jakiś poszarpany i miejscami mało wyraźny, lakier taki sobie, lampy tragedia tuning: tylnie skrzydło obrzydliwe, reszta ok, ale tylko jak będzie miał >300KM, inaczej przerost formy nad treścią ;) Tak, to taki bodykit kolego, samochód jest na wpół już zrobiony, więc część została wymodelowana na podstawie zdjęć fotograficznych prosto z warsztatu, w tym również ta obrzydliwa twoim zdaniem tylna lota. Lamp przednich nie zmieniałem zostały oryginalne, karbowane.
ETA Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 Model fajny... ale te przednie światła bym poprawił:/
pecet Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 z tymi lampami to mi chodziło o to, że to wygląda jak tekstura (z przodu), tylne są modelowane ale się nie postarałeś się z materiałami, ogólnie chciałbym zobaczyć jak wyglądają one w realu (tylnie lampy), no a spojler jak wygląda każdy widzi :D
Yaro16 Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 Trochę zbyt cukierkowo,ogólnie model chyba jest ok
Pawelkos Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 ja podobnie jak pecet fatalne materialy lamp, lakier wyglada plastikowo, jak dla mnie tylna lotka to WT (no ale to rzecz gustu a o nich sie nie dyskutuje),przednia szyba nie powinna byc chyba tak mocno zaokraglona w gornych rogach, fajne feligi
Yasutoco Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 materiał felg troch nie taki za plastikowaty, myślał bym bardziej o chromach
Kedzior Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 poza kilkoma technicznymi niedociągnięciami, nawet fajne te renderki a i samochód chętnie zobaczyłbym na żywo, naprawdę cool :)
javor Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 sorki ale musze ..... co wy ludzie za głupoty piszecie ? że niby udany model, że ok ... jak dla mnie to całość jest strasznie pokrzywiona i miejsami nie zachowane są proporcje, + standardowo wiele niezgodności z orginałem (pomijam tuning oczywiście) pokaż siatke i powiedz ile czasu robiłeś ten model
Lis Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Normalnie Javor nie wytrzymał :D to się nazywa fetysz :D
SoAd Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 A ja się z nim zgadzam, brakuje chamferów, za to nie brakuje krzywizn 'bąbelków' Wystarczy spojrzeć na odbicia
Rekomendowane odpowiedzi