Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Jest to drugie auto nad jakim pracowałem, lecz pierwsze jakie udało mi się skończyć :) Model Toyoty to nie tylko sam model, ale jednocześnie stanowi on projekt dla samochodu, który niedługo będzie jeździł po Wrocławiu jako demo-car firmy tuningowej.

a to link stronki www.bmd.blo.pl

Rendery:

c2acdbc7d1bf671b.jpg

1d0a535255fdebd5.jpg

3631961bc9e67be5.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a więc:

model wygląda ok, tylko dlaczego nie ma szpar między zderzakami a karoserią, to ma być taki bodykit, że wszystko połączone?

render jakiś poszarpany i miejscami mało wyraźny, lakier taki sobie, lampy tragedia

tuning: tylnie skrzydło obrzydliwe, reszta ok, ale tylko jak będzie miał >300KM, inaczej przerost formy nad treścią ;)

Napisano
  • Autor
a więc:

model wygląda ok, tylko dlaczego nie ma szpar między zderzakami a karoserią, to ma być taki bodykit, że wszystko połączone?

render jakiś poszarpany i miejscami mało wyraźny, lakier taki sobie, lampy tragedia

tuning: tylnie skrzydło obrzydliwe, reszta ok, ale tylko jak będzie miał >300KM, inaczej przerost formy nad treścią ;)

Tak, to taki bodykit kolego, samochód jest na wpół już zrobiony, więc część została wymodelowana na podstawie zdjęć fotograficznych prosto z warsztatu, w tym również ta obrzydliwa twoim zdaniem tylna lota. Lamp przednich nie zmieniałem zostały oryginalne, karbowane.

Napisano

Model fajny... ale te przednie światła bym poprawił:/

Napisano

z tymi lampami to mi chodziło o to, że to wygląda jak tekstura (z przodu), tylne są modelowane ale się nie postarałeś się z materiałami, ogólnie chciałbym zobaczyć jak wyglądają one w realu (tylnie lampy), no a spojler jak wygląda każdy widzi :D

Napisano

ja podobnie jak pecet fatalne materialy lamp, lakier wyglada plastikowo, jak dla mnie tylna lotka to WT (no ale to rzecz gustu a o nich sie nie dyskutuje),przednia szyba nie powinna byc chyba tak mocno zaokraglona w gornych rogach, fajne feligi

Napisano

poza kilkoma technicznymi niedociągnięciami, nawet fajne te renderki a i samochód chętnie zobaczyłbym na żywo, naprawdę cool :)

Napisano

sorki ale musze .....

co wy ludzie za głupoty piszecie ? że niby udany model, że ok ...

jak dla mnie to całość jest strasznie pokrzywiona i miejsami nie zachowane są proporcje, + standardowo wiele niezgodności z orginałem (pomijam tuning oczywiście)

pokaż siatke i powiedz ile czasu robiłeś ten model

Napisano

Normalnie Javor nie wytrzymał :D

to się nazywa fetysz :D

Napisano

A ja się z nim zgadzam, brakuje chamferów, za to nie brakuje krzywizn 'bąbelków'

Wystarczy spojrzeć na odbicia

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.