Johny Napisano 21 Czerwiec 2007 Napisano 21 Czerwiec 2007 Piksar -pudlo Do tej pory w NHL grało trzech Polaków: Mariusz Czerkawski, Krzysztof Oliwa i Peter Sidorkiewicz oraz 3 hokeistów polskiego pochodzenia: Nick Harbaruk, John Miszuk i Wojtek Wolski Nie, Kubica był chyba pierwszy. Kubica to raczej pod Formule 1 podchodzi a nie pod hokej, chyba ze zle rozszyfrowalem NHL? :) nie no sa jakiś Laski;p Tomuś - ktora by sie pisala na cos takiego? :)
tadzio Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Tomuś - ktora by sie pisala na cos takiego? hardcore w wydaniu max(3d) uga buga....... hmmm....nie widze chetnych....?....
blood_brother Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Ja gdy tylko poznałem max3d zmieniłem orientację seksualną.
CzAk1 Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 Gdy ponad 2 lata temu mały CzAki wpadł przypadkiem na max3d.pl szukając tutków do 3ds max'a nie wiedział, że ta strona odmieni jego zycie. Na początku podszedł do niej sceptycznie...powoli...zalogował sie na forum...czytał tutoriale...wystartował w pierwszej bitwie. Ani się obejrzał a był więźniem we własnym domu, włsnego kompa, własnego połaczenia z netem..więźniem Max3d...i tutaj nawet magiczny tatuaż nie pomoże.;)
JackVasi Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 dla max3d to cos czego nie umiem wyrazic slowami... coś szczególnego, cos czemu poswiecam najwiecej mojego wolnego czasu... Chciałbym podziekować wszystkim userom, modom , a w szczegolnosci (nie bede odmienial w przypadkach bo zaraz bym 100 pretensji miał: Leru (pewnie wszyscy mnie wysmieja) KLICEK Vorek Drakula patry Master Kiełbaster (jezu co ja pisze!!) piotrek damusTo pikSar Diablos . . . można by tak bez końca :) Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich :)
Mr Pank Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 Czym jest dla Was http://www.max3d.pl oj trudne pytanie
JunioR Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 a jak sa updaty i forum jest zamkniete, to sie czujecie jak roslinka bez wody i swiatla ?
tadzio Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 dzięki max3d są biby u piksara a'propos- ponawiam moja prosbe o jakas forumowska "bibe(?)" ludzie ja bym chcial Was w koncu poznac w realu, a nie tylko virtualu ;P pozdr
nielot007 Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 tadzio teraz pikasr rzadzi w tym kraju (max3d.pl) wiec z nim gadaj :D skoro pierwszy post w tym temacie to sie rozpisze.....dziekuje skonczylem :D
tadzio Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 tadzio teraz pikasr rzadzi w tym kraju (max3d.pl) wiec z nim gadaj :D no tak, ale z drugiej strony nigdzie nieproszony wpraszal sie nie bede;P akcja TVN- "przygarnij tadzia ;P" lol pozdr i buzka
ttaaddeekk Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 tadzio to rob impre, zwalimy Ci sie na chate, wstep za 1zł i nie bedziessz musial pracowac przez rok :D:D:D:D (biorac pod uwage 15000 userow ;) )
tadzio Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 he he;) pomyslimy nad tym, pomyslimy...;) zrobie z chalupy "squot-max3d center" ;) tylko bez haftowania przez balkon prosze ;) a tak na powaznie, to po prostu fajnie by bylo sie kiedys spotkac w wiekszym gronie (moze jakas hale wynajac;) ). pozdr
Bruneq Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 poczekajmy troche, juz nam stadiony uduja cobysmy mieli wybor!:) Czym jest Max3d.pl ? Dla mnie? No jak to czym?! Skarbnica wiedzy!!
Mr Pank Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 a jak sa updaty i forum jest zamkniete, to sie czujecie jak roslinka bez wody i swiatla ? Żebyś kurna wiedział stary jakie to przygnębiające uczucie mam takiego doła że normalniejeee nie wyrabiam i robje sie agresywny arrrrr
chveti Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 a tak na powaznie, to po prostu fajnie by bylo sie kiedys spotkac w wiekszym gronie (moze jakas hale wynajac;) ). pozdr ale na 40-sto osobowe zloty się nie przyjeżdża? :]
tadzio Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 nie no, ja nie mowie o setkach czy tysiacach.... powiem inaczej: krzyczcie glosno jak bedzie teraz cos organizowane, zebym nie przegapil;) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi