pecet Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 I jest wreszcie Astra GTC w FW :] jednak nie czarny bo wszystko wyglądało tak "smutno" :p to mój pierwszy finisz w tym roku i pierwszy w Vray'u soft: 3dmax, Vray, mental ray, ps
damusTo Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 Przyjemne dla oka ale te metaliczne opony to przegięcie. Coś za jasno w kołach, szyby do poprawki, reflektory z przodu tez troszkę kuleją. Gdybyś ciut dopracował te shaderki byłoby milusio
no_te Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 super bardzo przyjemnie wygląda studio no i sam model oczywiście też jedynie może troszkę opony za bardzo się błyszczą, a tarcze za białe ale nie ma to wiekszego wpływu na całość pozdrawiam
Gość ant-3d Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 To co powiedzieli przedmowcy plus to ze mi osobiscie strasznie mecza oczy rendery. Chodzi o to ze tlo w studio masz ogolnie czerwone plus czerwony lakier samochodu.
!Ewert Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 opony coś nie tak i studio mi sie nie podoba...a właśnie rzeczywisty render był większy?
DruidIII Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 Na pierwszym zdjęciu wygląda jakby antena wisiała w powietrzu i nie podobają mi się też refleksy od światła na karoseri auta Po zatym może być
zgred Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 calkiem ladnie ale jak juz ktos wyzej zauwazyl linia dachu sie zlewa z tlem na pierwszym renderze i antena wisi
Dawcio_m Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 opony tragiczne troche chyba za słąbe ustawienia aa, lakier bardzo fajny;)
NV Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 To samo co przedmówcy ale generalnie to bardzo mi sie podoba. (taka troche w innym stylu niż większość ) :) Pozdrawiam.
mrkrzysiek Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 model bardzo ładny, najbardziej rażą koła chodzi mi o materiał opony jak i felg, z rzeczy które bym zmienił to lakier zrobił bym jaśniejszy a studio ciemniejsze, ale lakier bardzo ładny.
hkropinski Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 ładnie, model ciekawy, materialy ogolnie tez nie najgorsze, tylko popracowalbym jeszcze nad światłami, bo w dobrych swiatlach powinno sie dać jeszcze rozróżnic poszczególne elementy, a tu sie to wszystko przez materiał zlewa. tylne swiatla wyszly super. kola troche gorzej, felgi do tej astry nie pasują i materiały tez niezbyt wyszły, zwlaszcza na oponie, ktora zbyt mocno odbija, pozdrawiam
Kedzior Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 Praca ma potencjał, ale dużo drobnych niedociągnięć go marnuje. Szkoda że zabrakło Ci już chęci, bo mogło być znacznie lepiej. Pozdrawiam
kliment woroszyłow Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 zdecydowanie kolor studia zmień...szkoda ze jakośc obrazków nie najwyzsza..model bardzo ładny.
Diesel Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 Model i Lakier super ale bump opon troche za mocny i tło troszke tez mi nie podchodzi
Stachu Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 pecet błagam cię powiedz/pokaż jak zrobileś material reflektorów przednich i tylnych swiateł? dla mnie model i wszystko raczej ok.
pecet Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 co do tych opon to chyba jestem zboczony ale mi się takie podobają, poprostu są mokre i pada na nie mocne światło :p damusTo - dziek, szyby i reflektory mają dobry materiał tylko studio było robione pod lakier a nie pod szyby i takie tam nieciekawe odbicia ant-3d - a gdybyś Ty wiedział jak mnie już męczą te rendery ;) Tomuś - wszystkim się nie będzie podobało, a rendery nie były resizowane DruidIII - niewiem o co chodzi z tymi reflexami zgred88 - od patrzenia się na te rendery już nie zauważyłem tej antenki ;) Dawcio_m, mrkrzysiek, Diesel - to fajnie że lakier sie podoba ;) Nvidia - dzieki hkropinski - dzieki, mi sie wydaje że w przednich lampach da sie wyróżnic elementy, felgi seryjne nie moja wina że takie dali ;) Kedzior - nie załamuj mnie, ja od pół roku go renderuje, dysk mi się wyczerpał od próbnych renderów, a Ty mówisz że ja się nie staram:p kliment woroszyłow - dzieki, ale to FW już nic nie bede zmieniał, odetchnełem z ulgą od tego modelu ;) Stachu - dzięki, nie musisz błagać ;) tak jak zawsze pisze1 tak i tym razem powtórze że materiał lamp to poprostu lustro czyli diffuse biały, reflection biały, czasami dodaje lekkiego blura do reflection, a to czerwone z tyłu to diffuse czerwony i reflection czerwony...ale wszystko zależy od tego co w nich się odbija
Kedzior Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Kedzior - nie załamuj mnie, ja od pół roku go renderuje, dysk mi się wyczerpał od próbnych renderów, a Ty mówisz że ja się nie staram:p ...no bo pracka jest w deche i szkoda, szczególnie że pracowałeś nad nią tak długo, że jeszcze paru drobiazgów nie poprawiłeś, było już bomba wtedy :) Pozdrawiam
Stachu Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 pecet-> :OO tylko tyle? no to ja tak samo z imprezą zrobiłem i wyszło jak wyszło :( hmm a więc to była wina studia :P
Yaro16 Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 mimo paru nie dociagnieć praca jest spoxo,studio mi sie podoba:P model tez fajny pozdr0.
Privateer Napisano 24 Czerwiec 2007 Napisano 24 Czerwiec 2007 a mnie tam sie podoba, nie wierz w to, co napisali poprzedni forumopwicze :P:P:P good łork! prawie jak z reklamy albo bilbordu - tylko to studi troche podrasowac i spx
pixelangel Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 Super render ,model ,całość jak by ktoś wycioł z gazety (,tylko te tło (scena ) dziwnie wygląda ,jak by te autko było wycięte i wlepione na siłę w tą scenerie :)
Tas Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 Extra pracka, naprawde respect. Ale dwie rzeczy mnie raza: -slaby AA jak SWRSC zauwazyl -no i cale kola kuleja... gratuluje :)
Rekomendowane odpowiedzi