Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

I jest wreszcie Astra GTC w FW :] jednak nie czarny bo wszystko wyglądało tak "smutno" :p to mój pierwszy finisz w tym roku i pierwszy w Vray'u

soft:

3dmax, Vray, mental ray, ps

astraGTC_f.jpg

astraGTC_r.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Przyjemne dla oka ale te metaliczne opony to przegięcie. Coś za jasno w kołach, szyby do poprawki, reflektory z przodu tez troszkę kuleją. Gdybyś ciut dopracował te shaderki byłoby milusio

Napisano

super

bardzo przyjemnie wygląda studio no i sam model oczywiście też

jedynie może troszkę opony za bardzo się błyszczą, a tarcze za białe

ale nie ma to wiekszego wpływu na całość

pozdrawiam

Napisano

To co powiedzieli przedmowcy plus to ze mi osobiscie strasznie mecza oczy rendery. Chodzi o to ze tlo w studio masz ogolnie czerwone plus czerwony lakier samochodu.

Napisano

To samo co przedmówcy ale generalnie to bardzo mi sie podoba. (taka troche w innym stylu niż większość ) :)

Pozdrawiam.

Napisano

model bardzo ładny, najbardziej rażą koła chodzi mi o materiał opony jak i felg, z rzeczy które bym zmienił to lakier zrobił bym jaśniejszy a studio ciemniejsze, ale lakier bardzo ładny.

Napisano

ładnie, model ciekawy, materialy ogolnie tez nie najgorsze, tylko popracowalbym jeszcze nad światłami, bo w dobrych swiatlach powinno sie dać jeszcze rozróżnic poszczególne elementy, a tu sie to wszystko przez materiał zlewa. tylne swiatla wyszly super. kola troche gorzej, felgi do tej astry nie pasują i materiały tez niezbyt wyszły, zwlaszcza na oponie, ktora zbyt mocno odbija, pozdrawiam

Napisano

co do tych opon to chyba jestem zboczony ale mi się takie podobają, poprostu są mokre i pada na nie mocne światło :p

damusTo - dziek, szyby i reflektory mają dobry materiał tylko studio było robione pod lakier a nie pod szyby i takie tam nieciekawe odbicia

ant-3d - a gdybyś Ty wiedział jak mnie już męczą te rendery ;)

Tomuś - wszystkim się nie będzie podobało, a rendery nie były resizowane

DruidIII - niewiem o co chodzi z tymi reflexami

zgred88 - od patrzenia się na te rendery już nie zauważyłem tej antenki ;)

Dawcio_m, mrkrzysiek, Diesel - to fajnie że lakier sie podoba ;)

Nvidia - dzieki

hkropinski - dzieki, mi sie wydaje że w przednich lampach da sie wyróżnic elementy, felgi seryjne nie moja wina że takie dali ;)

Kedzior - nie załamuj mnie, ja od pół roku go renderuje, dysk mi się wyczerpał od próbnych renderów, a Ty mówisz że ja się nie staram:p

kliment woroszyłow - dzieki, ale to FW już nic nie bede zmieniał, odetchnełem z ulgą od tego modelu ;)

Stachu - dzięki, nie musisz błagać ;) tak jak zawsze pisze1 tak i tym razem powtórze że materiał lamp to poprostu lustro czyli diffuse biały, reflection biały, czasami dodaje lekkiego blura do reflection, a to czerwone z tyłu to diffuse czerwony i reflection czerwony...ale wszystko zależy od tego co w nich się odbija

Napisano
Kedzior - nie załamuj mnie, ja od pół roku go renderuje, dysk mi się wyczerpał od próbnych renderów, a Ty mówisz że ja się nie staram:p

...no bo pracka jest w deche i szkoda, szczególnie że pracowałeś nad nią tak długo, że jeszcze paru drobiazgów nie poprawiłeś, było już bomba wtedy :)

Pozdrawiam

Napisano

a mnie tam sie podoba, nie wierz w to, co napisali poprzedni forumopwicze :P:P:P good łork! prawie jak z reklamy albo bilbordu - tylko to studi troche podrasowac i spx

Napisano

Super render ,model ,całość jak by ktoś wycioł z gazety (,tylko te tło (scena ) dziwnie wygląda ,jak by te autko było wycięte i wlepione na siłę w tą scenerie :)

Napisano

Extra pracka, naprawde respect. Ale dwie rzeczy mnie raza:

-slaby AA jak SWRSC zauwazyl

-no i cale kola kuleja...

gratuluje :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności