Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hey,

Nowy exterior, jakieś osiedle w Opolu. Architektura imo do bani totalnie, więc bardziej oceniajcie wiz :) aha - komin stoi na środku parku tego osiedla, to już porażka totalna :D

vRay, PS

day01pz4.jpg

day02jf5.jpg

day03kz4.jpg

nightkc6.jpg

Pozdrawiam,

SWRSC

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Normalnie projekt to porażka totalna... aż szkoda pisać. Te budynki są okropne.

A jeśli chodzi o same wykonanie wizki to ładnie, ale jak na Ciebie to taki średniak ;)

Napisano

No nie jest źle ale jak wyżej tekstury na budynku i lampach słabiutko za to trawa jest mocna. Aha jakoś płasko w tej piaskownicy. Komin na osiedlu to mistrzostwo świata więc nie wymaga komentarza ;)

Napisano

nie dostali pozwolenia na wyburzenie i musi zostac :D wiz nie jest dopracowane, ale kurcze jak zwykle mało czasu :/ klient zadowolony, wiec nie bede poprawial.

Napisano

Ten komin to dobra sprawa, jak ktoś będzie nawalony wracał to domu to łatwiej trafi kierując się na komin. Wizki ok, widziałem kilka lepszych spod twojej ręki, w paru miejscach niedopracowane, ludzie latają na trzecim. Nocny widok fajny.

Napisano

Witam

Nie wiem dlaczego panowie tak tu słodzą ale patrząc na inne Twoje wizualizacje te wydaja sie niedopracowane. Lampy i ławki mocno chromowane odbijaja tą zieleń od podłoża że hej, gdzieniegdzie mocne przepalenia, ludzie latają, piasek płaski. Ogólenie wydaje mi sie że trzeba dopacować je w PS-ie bo sam render budynku ok.

Pozdr

Napisano

Tate Modern hahahah ogolnie ok ,Dwie rzeczy bym zmienil kolor drewna na wykonczeniach i troszke material kamienia za bardzo znoise'owany

Napisano

O ludziach i choinkach już ci pisałem.

Jeszcze problem mam z odbiciami w chromie. Wszystkie zielone.

Wiem że to od podłoża. Mogłes jakąś texturkę tam wstawić.

Ważne że klient się cieszy.

Napisano

Swierszczu wizki takie w Twoim stylu:)

Trawka fajna (wklejka w ps'ie? ;))

edit: Siwy "jak ktos nawalony bedzie wracal do domu..." blehehehehe:) dobre;)

pozdr

Napisano

Co wy - u mnie na osiedlu też stoi komin - nawet większy :)

Co do wizki - najfajniejsza wersja nocna.

Chrom lezy bo na zielono mu odbija :)

Fajna zieleń wyszła :)

Pozdrawiam

Napisano

chciałem skomentować ze arch do bani ale przeczytałem po chwili twoj wstęp :P więc nei wiem co powiedzieć bo jedno ma wpływ raczej na drugie... wiz ładna, jest troszke niedopracowanych elementów ale ja bym był zadowolony bo ogolnie to większość na +

Napisano

MOG, to chyba strefa budowy dopiero ;) takie pierwsze wrażenie.

Wizki jak zwykle superos, jedynie ujęcie nocne mi nie podchodzi, konkretnie temperatura świateł, w zdjęciach nocnych światła zawsze są silnie zabarwione na "pomarańczowo" więc dla mnie, Twój render wygląda nieco nienaturalnie.

Pozdrawiam

Napisano

konkretnie temperatura świateł, w zdjęciach nocnych światła zawsze są silnie zabarwione na "pomarańczowo"

Vorek, są lampy ktore świecą bardzo zimnym światłem, czyli wysoką temperaturą i takie najładniej oświetlają drzewka od spodu. Celowo takie zastosowałem.

spoczko wyglada :) az chce sie tam zamieszkac :]

Max, piłeś coś? :D

Napisano

osiedle - ło jezu

wizualizacja - ladna choc rzeczywiscie patrzac na twoje poprzednie to srednio, kolory moglyby byc bardziej nasycone

----

edit: na kazdym kroku przekonuja mnie (wiec pewnie maja racje) ze te kolory to sprawa moich oczu/monitora, wiec jednak nie twojej viz

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności