Napisano 10 Wrzesień 200717 l Hey, Nowy exterior, jakieś osiedle w Opolu. Architektura imo do bani totalnie, więc bardziej oceniajcie wiz :) aha - komin stoi na środku parku tego osiedla, to już porażka totalna :D vRay, PS Pozdrawiam, SWRSC
Napisano 10 Wrzesień 200717 l omg komin... przypominają się czasy komuny :D no a tak poza tym to nieźle (wizka), architekta to trzeba za wór powiesić na tym kominie :P masakra
Napisano 10 Wrzesień 200717 l hmmm z tym kominem wyglada jak nowoczesny obóz zagłady:) Brakuje tylko krat w oknach:) Swiatło ok, choc paru rzeczy mi brakuje i kilka sie nie zgadza;)
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Normalnie projekt to porażka totalna... aż szkoda pisać. Te budynki są okropne. A jeśli chodzi o same wykonanie wizki to ładnie, ale jak na Ciebie to taki średniak ;)
Napisano 10 Wrzesień 200717 l zgadzam sie ze jak na Ciebie to srednie-zbyt ostro chyba ten chrom na lampach odbija a arch jak wyzej-oczy bola pzdr
Napisano 10 Wrzesień 200717 l No nie jest źle ale jak wyżej tekstury na budynku i lampach słabiutko za to trawa jest mocna. Aha jakoś płasko w tej piaskownicy. Komin na osiedlu to mistrzostwo świata więc nie wymaga komentarza ;)
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Autor nie dostali pozwolenia na wyburzenie i musi zostac :D wiz nie jest dopracowane, ale kurcze jak zwykle mało czasu :/ klient zadowolony, wiec nie bede poprawial.
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Ten komin to dobra sprawa, jak ktoś będzie nawalony wracał to domu to łatwiej trafi kierując się na komin. Wizki ok, widziałem kilka lepszych spod twojej ręki, w paru miejscach niedopracowane, ludzie latają na trzecim. Nocny widok fajny.
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Witam Nie wiem dlaczego panowie tak tu słodzą ale patrząc na inne Twoje wizualizacje te wydaja sie niedopracowane. Lampy i ławki mocno chromowane odbijaja tą zieleń od podłoża że hej, gdzieniegdzie mocne przepalenia, ludzie latają, piasek płaski. Ogólenie wydaje mi sie że trzeba dopacować je w PS-ie bo sam render budynku ok. Pozdr
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Tate Modern hahahah ogolnie ok ,Dwie rzeczy bym zmienil kolor drewna na wykonczeniach i troszke material kamienia za bardzo znoise'owany
Napisano 10 Wrzesień 200717 l O ludziach i choinkach już ci pisałem. Jeszcze problem mam z odbiciami w chromie. Wszystkie zielone. Wiem że to od podłoża. Mogłes jakąś texturkę tam wstawić. Ważne że klient się cieszy.
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Swierszczu wizki takie w Twoim stylu:) Trawka fajna (wklejka w ps'ie? ;)) edit: Siwy "jak ktos nawalony bedzie wracal do domu..." blehehehehe:) dobre;) pozdr
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Autor dzieki chopaki. Trawka w PS jak zawsze :) Lis, cenne uwagi, thanks :)
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Co wy - u mnie na osiedlu też stoi komin - nawet większy :) Co do wizki - najfajniejsza wersja nocna. Chrom lezy bo na zielono mu odbija :) Fajna zieleń wyszła :) Pozdrawiam
Napisano 11 Wrzesień 200717 l a gdzie wielka tabliczka "ARBEIT MACHT FREI" :D:D taki troszkie akademik wyszedł ;)
Napisano 11 Wrzesień 200717 l chciałem skomentować ze arch do bani ale przeczytałem po chwili twoj wstęp :P więc nei wiem co powiedzieć bo jedno ma wpływ raczej na drugie... wiz ładna, jest troszke niedopracowanych elementów ale ja bym był zadowolony bo ogolnie to większość na +
Napisano 11 Wrzesień 200717 l MOG, to chyba strefa budowy dopiero ;) takie pierwsze wrażenie. Wizki jak zwykle superos, jedynie ujęcie nocne mi nie podchodzi, konkretnie temperatura świateł, w zdjęciach nocnych światła zawsze są silnie zabarwione na "pomarańczowo" więc dla mnie, Twój render wygląda nieco nienaturalnie. Pozdrawiam
Napisano 11 Wrzesień 200717 l spoczko wyglada :) az chce sie tam zamieszkac :], co do renderow to tylko czwarty mi sie podoba no ale wizka jak wizka :)
Napisano 11 Wrzesień 200717 l Autor konkretnie temperatura świateł, w zdjęciach nocnych światła zawsze są silnie zabarwione na "pomarańczowo" Vorek, są lampy ktore świecą bardzo zimnym światłem, czyli wysoką temperaturą i takie najładniej oświetlają drzewka od spodu. Celowo takie zastosowałem. spoczko wyglada :) az chce sie tam zamieszkac :] Max, piłeś coś? :D
Napisano 18 Wrzesień 200717 l osiedle - ło jezu wizualizacja - ladna choc rzeczywiscie patrzac na twoje poprzednie to srednio, kolory moglyby byc bardziej nasycone ---- edit: na kazdym kroku przekonuja mnie (wiec pewnie maja racje) ze te kolory to sprawa moich oczu/monitora, wiec jednak nie twojej viz