Napisano 17 Wrzesień 200717 l No to coś innego, między Porsche a kolejnym samochodem :D Inspiracja: Ostatnio oglądałem film, zgadnijcie jaki ? :P Aha i która wersja lepsza z rozmyciem czy bez ? :P
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Mi tez się podoba, i tez druga wersja. :D Co to za film? Edit: Trochę by się jeszcze przydał lepszy sampling odbić
Napisano 17 Wrzesień 200717 l może zbyt ostre te odbicia w kulkach i za mało widać "rybie oko" w nich, obraz powinien sie nieco zniekształcać na krańcach... a sama scenka rzeczywiście kojarzy mi się z animowaną wejściówką do jakiegoś filmu- bond? jakię kryminalik? " Labirynt"? no...nie pamiętam
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Mnie te kulki kojarzą się z 'Raportem Mniejszości'. Historycznie to zupełnie co innego, ale w końcu to zagadka - może być podchwytliwa. :) pracka fajna.
Napisano 17 Wrzesień 200717 l To na dole to woda? hmm... wygląda lekko bardziej jak szum, niźli woda. Trza by było dać inne odbicia w tej wodzie (jesli to woda ofcourse;))
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Film to "Fracture"-polski tytuł "Słaby punkt",grają w nim Anthony Hopkins i Ryan Gosling. Kulki za mało szkliste wyglądają płasko,brak na nich odbić światła.
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Dla mnie troche za bardzo monotonne, i chyba troszke sie pospieszyles, prawda? Brak szlifu detali.
Napisano 5 Październik 200717 l hmm... troche za dużo wszystkiego "naćkane"... ale ładne... drugi render lepszy
Napisano 5 Październik 200717 l Dokładnie, "naćkane"... Tylko w animacji taki render mógłby być fajny;) Bo zbyt sterylny jest. Ale gratki za skończoną prackę!