Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 407
  • Wyświetleń 48,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na dziś końec prac :) skończyły mi sie pomysły. Jak na pierwszy raz poszło mi chyba dobrze (starałem się.) Widze bardzo dobre prace i moje im do pięt niedorastają, ale chce się czegoś nauczyć, dlatego biore udział w takiej \"zabawie\". Może ktoś powie mi co o moich pracach sądzi, nad czym powinienen jeszcze popracować etc.

THX

Napisano

Ognista parka.Namachalem sie troche mycha. [urwanie glowy] Ide teraz na [piwo]

Napisano
  • Autor

Tlaloc: te dwa ostatnie swietne :D

Erni: Fajnie poszalałeś z kolorkami, świeża odmiana dla \"klasycznych\" przeróbek.

exe.storm: pierwsze dwa fotomontaże znacznie poniżej poziomu ostatnich trzech. Czyli nie wiem, chyba szybkie postepy robisz :)

Napisano

Mam nadzieję że już niezejdę do tego poziomu co na początku prezentowałem.

Przedstawiam wam 50 CENTA ze swoimi chłopakami z formacji G-UNIT :P

Napisano

Tiger1313 :Dzieki za krytyke tego mi bylo trzeba! [spox] Poprawie w wolnej chwili co nieco.Na razie zycze wszystkim Wesolych Swiat [rotfl]

Napisano

Jako ze jestem nowy na tym forum to witam Wszystkich. :D

Napisano

jak dla ,mnie OGNISTA PARKA ERNIEGO TO WINNER:) po za tym ten dział doprowadził mnie do szaleńczego śmiechu :) super temat

Napisano

Ta Brytni jest okropna, to co zobaczyłem jest gorsze niz najgorszy koszmar (nawet fredi kruger). Wszystkie moje marzenia związane z Brytni, legły jak oto zobaczyłem ;)

Napisano

Jury będzie miało dużo roboty przy ocenianiu tych fotomontaży sądząc po ilości i tempie w jakim napływają ale jedno jest pewne ubaw będą mieli jak holera ;)

Napisano
  • Autor

Britney z takimi wąsami? Przecież ona ma krótsze pod nosem i fikuśnie zakręcone w okolicach uszu. Nie uchwyciłeś tego Masterze.. ale brawa za próbę.

Napisano

hehe... master to sie nie liczy - to nie fotomontarz tylko zdiecie naszej poczciwej britneyki zaraz po pobudce - jeszcze bez makeupa ;-D (nie pytajcie skad wiem... bo po pijaku sie nie liczy!!)

Napisano

no i dzieciak pokazal swoje prawdziwe oblicze... ot synek diabla i \"naszej ukochanej britneyki\" (tej z fotosa powyzej) [dementuje niedoszle plotki ze jest to niby moj syn]

Napisano

tak na dzien dobry...

mam nadzieje, ze fani HB nie nadzieja mnie na pal :D

Napisano

Nook:Doobre podoba mnie sie.

Tak jak obiecalem podsylam poprawiona parke .A moze to ich dzieciak a nie Britnejki? Ida swieta moze cos w tym temacie?

[lol2]

Napisano

U ta poprawka imo wypada lepiej niz poprzednia wersja. No jets to praca najciekawsza, równie, jak tunel-kopara everymana:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.