Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Panowie jako, ze zmieniam tel mam kilka pytan odnosnie 2 modeli tel. Teraz mam k750i i tak mnie naszlo zeby zmienic na cos troszke lepszego. Jest jeden wymog musi miec lepszy aparat niz to co posiadam aktualnie.... Wiem ze aparaty w tel to ogolnie kupka, ale czasami strzele sobie fote jak jestem gdzies w plenerze ;) Wiec wybralem sobie 2 modele tel k800i i samsung sgh-u700. MIal ktos doczynienia z tymi tel ?? osobiscie wybralbym k800i z przyzwyczjenia do sony erykow, ale moze samson tez moze mnie milo czyms zaskoczyc ?? ma ktos porownanie zdjec tych 2 modeli tel ?? szukalem na necie ale jakos malo, albo poprostu szukac nie umiem :/ Pomoze ktos ?? Z gory wielkie dzieki

• Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bierz k800i :) mam polecam, sprawuje się świetnie

3,2 aparat jest jak na kom. naprawde niezły. Sam telefon bardzo ładnie spasowany, w dodatku ma szybkę ze szkła mineralnego (Brawo SE) i się nie rysuje, od 3 miesięcy noszę go w kieszeni z kluczami i nie ma żadnej rysy. Wyświetlacz 320x240 jest wypasiony na maxa ;) matryca pozwalająca na przeczytanie czegokolwiek nawet w mega słoneczny dzień. Całkiem niezła bateria :)

Samsung robi dobre telewizory ;]

Napisano
Samsung robi dobre telewizory ;]

które dzień po gwarancji, przestają działać

widziałem zdjęcia k800 i też przyznam że całkiem spoko jak na telefon

Napisano
  • Autor

Nop tez jestem przychylny do k800i, ale samson tez ciekawie wyglada i tez ma 3,2 tylko mnie zstanawia jak tam z tym aparatem :/ Bo smiem twierdzic ze w k800 bedzie lepszy ??

Napisano

sam sie zastanawiam nad k800i - widziałem go wczoraj i mi sie naprawde spodobał

Napisano
  • Autor

Bruneq robi robi :d mam k750i i nie narzekam wogole :D panowie a mial ktos w lapkach wogole tego samsona ??

Napisano

no ja do eryków sie nie moge przekonac.....jakos mi te telefony nie lezą, tak jak motor-z-rollą, ja samsunga mam, tyle ze zgh-e350e, wyglada jak zabawka, i niestety po roku stal sie zabawką, cos samsung nei dporacowal tej rozsuwanej klapki i klawisze nie dzialaja!:( mimo tego i tak polecam samsunga! BARDZO dobry soft maja!!

Napisano
  • Autor

Chveti ani to ani to nie ma symbiana :] mialem juz brac eryka juz wszystko bylo ustalone a tu samson mi taki tel zapodal :/ Zastanawiam sie teraz powaznie nad samsungiem bo z tego co widze to na allego chodza troszke wyzej niz eryki wiec jakby sie nie spodobal albo cos bylo nie tak to zawsze moge wymienic :D jakby ktos jeszcze mial porownanie/test to bylbym bardzo wdzieczny i obdziele rep :D

Napisano
  • Autor

Drakula czemu ?? mam od ponad roku se i ani razu mi sie nie zwiesil, bateria trzyma sporo, wygodne jak dla mnie menu, joy dziala caly czas :] Ja widze same plusy :D Znowy samson troszke cienki jest a ja mam to do siebe ze o tel za bardzo nie dbam i czasami zdarzy mi sie go upuscic czy czyms przygniesc ewentualnie usiasc na nim ;) To teraz mam prosbe do Marcina albo Hindusa ;) Mozecie cyknac fotke tego samego miejsca w dzien i w nocy z lampa itp ?? sa na necie foty eryka, ale wolabym takie "normalne" , codzienne ;)

Napisano

przewinął mi sie przez lapki samsung d900 , kiepska bateria pozatym spoko . Teraz mam se w810i bo dlugo trzyma i mozna posluchac muzyki (aparat jest dla mnie nieistotny) , chociaz dwa dni temu wylalem na niego szklanke wody i cos zaczyna swirowac ;) ... K800 robi nawet niezle zdjecia (oczywiscie jak na tel ) ale bateria przez ten wiekszy wyswietlacz trzyma krotko ... jak widac ja stawiam na zywotnosc baterii i od czasu do czasu muzyczke .

Napisano

ja się zgadzam z chvetim;) nokia 6630 polecam. mniej wydasz kasy, bedziesz miał super dźwięk, możliwość GPS-u, otwarty soft do którego wrzucisz co chcesz i gry z n-gage na tym;)

Napisano
Chveti ani to ani to nie ma symbiana :]

To po co zmieniać telefon na zabawkę? :)

Napisano
To po co zmieniać telefon na zabawkę? :)

raczej telefon z symbianem to zabawka :p imo telefon to do dzwonienia i pisania smsów służy raczej. reszta to tak naprawde dodatki z których się praktycznie nie korzysta. no dobra odtwarzacz mp3 czasami sie przydaje

Napisano

Oprocz pisania smesow i dzwonienia to wlasnie odtwarzacz mp3 i filmy sa najwazniejsza rzecza :) nie wyobrazam sobie telefonu bez tego ;) 7 godzin w pociagu sobie tym umilam i super sie ciesze ze bateria mi trzyma 10 godzin slychania mp3 i 8 godzin ciaglego ogladania filmow, a komorexa mam jakiegos no name :D hehe

Napisano

ja osobiscie posiadam Sony ericssona W850i i moge go szczerze polecic a w dodatku ten wspanialy wyglad i cudowna wysowana klapka :) :) :) swietna empetrojka a na dodatek fotki tez niczego sobie:

jedna z fotek:

9fe278446c9e930em.jpg

PS: telefon niesamowicie solidny :) upadal juz z 2 - 3 m na beton i nic :) jak nowy :) tylko ochraniacz plastikowy sie troszke poobijal :)

Napisano

no dobra ale cena żółtkow to zawsze przecena :D

Klicus jak juz pojedziemy to sobie tam cos kupimy na miejscu nie ?

A btw mi sie marzy n93 - tylko ta cena :D

Napisano

Też sie zastanawiam nad k800i, ale w kontekście w880i.. i mam dylemat, bo w 880i jest malutki, 1GB karta gratis, a k800i to duże bydle z ładnymi fotkmi... hmm.. ciężki orzech :)

Napisano
ja osobiscie posiadam Sony ericssona W850i i moge go szczerze polecic a w dodatku ten wspanialy wyglad i cudowna wysowana klapka :) :) :) swietna empetrojka a na dodatek fotki tez niczego sobie:

jedna z fotek:

9fe278446c9e930em.jpg

PS: telefon niesamowicie solidny :) upadal juz z 2 - 3 m na beton i nic :) jak nowy :) tylko ochraniacz plastikowy sie troszke poobijal :)

Wrzucam zdjecie z mojego noname ;)

a1.jpg

Moze nie jest super ale imo daje rade ;)

Hindus no pewnie ze tak, jak juz mowilem ja odkladam kapustke ;D

Napisano

Ale rakieta :o trzeba było zabrac do pokoju :D

Ja Klicus tez odkładam :)

Napisano

mój eryczek z przed 2-óch lat k chyba300 i czy jakoś takoś strzelał tak:

zdjcie88ba0.jpg

zdjcie72pq5.jpg

zdjcie120as1.jpg

zdjcie2540wc9.jpg

zdjcie190vm2.jpg

zdjcie8bq4.jpg

zdjęcia okej, ale felerny problem to miało z rozdziałką, dało się to wyciągnąć tylko w 3dmaxie jako teksturę- i wtedy była w miare :D

co do naprawdę juz porządnych aparacików w komach to SPVałki polecam, ale jeśli nie możesz se wziąść jej na firmę, to lepiej już za tą cenę se kupić fajny aparacik cyfrowy...

wracając do tematu, z tego co słyszałam to k800i ma całkiem przyjemny aparacik, lepszą rozdziałkę od poprzednich więcej opcji i jakiejś czułości na kolory

pozdrowienia:)

Napisano

ja mam N6681 i pewnie zmienie na cos innego jak ten sie rozpadnie bo jestem z niego bardzo zadowolony. jedyny mankament to brak radia ale mam karte 1GB wiec sie masa mp3 miesci.

tel oczywiscie z symbianem czyli jest masa roznego softu z czego najwazniesze to tomtom i xlator (slowniki).

co do SE to paru znajomych kupuje tylko ta marke i musze przyznac ze zdjecia robia niezle ale jesli chodzi o tel to tylko NOKIA, do zdjec lepiej uzywac aparatu.

moja propozycja telefonu to NOKIA E70:

nokia_e70_silber.jpg

Napisano

w salonie przed zakupem macalem n95 i jak dla mnie za wolny i klocowaty ogolnie szalu nie bylo

Napisano

Ja też mam zamiar wymienić fona i waham się między: nokią 3110 oraz Ericsson k550i. Ktoś ma doświadczenia z tymi telefonami? Co radzicie?

Napisano

A ja mam mda2.jpg i nie narzekam, Windows mobile wiec softu jest dużo, wyświetlacz wręcz ogromniasty, można spokojnie filmy ogladać, strony wyswietlają się fajnie, komórka działa jak powinna, można emulować sobie psx wiec i grać jest w co (400@510procek robi swoje), wszystko fajnie tylko aparat VGA i moja wymęczona bateria :/ (mda2i ma już coś ponad 1mgpixela).

Polecam gdy chcesz mieć coś wiecej niż telefon komórkowy, jesli jednak tylko wysyłasz smsy, dzwonisz i zdjęcia robisz - to zainwestuj w tanią cyfrówke.

A wracając do tematu, to ten samsung wygląda całkiem w pipke.

Napisano

Arden, jeszcze nam opowiedz jak długo Ci bateria trzyma, bo ostatnio z tym problemy były nie lada :P

Napisano
  • Autor

To sie temat rozwinał :D A ja chyba sie zdecydowalem na eryka, ale mi teraz wycofali z oferty i nerwy mnie dopadly :/