ReflectVision Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Wrzucam moj model do WIPa czas pracy troszke ponad 3 dni, tutaj bede walczyc z renderem mam nadzieje ze mi pomozecie ;) C&C mile widziane, nie jedzcie za mocno Pozdrawiam qbek ;)
artur728 Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Wszystko pięknie ładnie ale czemu zamieszczasz screny ekranu a nie rendery modelu. Bo prawie na każdym obrazku widać napis perspectiv i jak ludzie maja komentować to skoro na tych obrazkach widać poszarpane przerwy pomiędzy karoseria itd. Model może i będzie ładny ale na renderze a nie na screnie.
BarlogPL Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Przecież widać, że modelik super :) zazdroszczę ;p pozdrawiam :):):)
nielot007 Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 piszesz ze 3dni a ja sie zapytam ile godzin ? :)
ReflectVision Napisano 3 Październik 2007 Autor Napisano 3 Październik 2007 Wszystko pięknie ładnie ale czemu zamieszczasz screny ekranu a nie rendery modelu. Bo prawie na każdym obrazku widać napis perspectiv i jak ludzie maja komentować to skoro na tych obrazkach widać poszarpane przerwy pomiędzy karoseria itd. myslisz ze na renderze widac wszystkie bledy? jezeli tak to sie mylisz nielot-> ok 12h na dzien. dzieki za komentarze
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Sliczne!! BArdzo sie mi podoba! :)
hcpiter Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Super ! czekam na studio i ladny lakierek :D Pozdro !
Tomala Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Model bardzo ładny i dobrze że pokazałeś siatkę. Teraz się przyczepię ale podkreślam że jest to tylko takie czepianie na siłę bo i bez tego model jest świetny mianowicie nie podoba mi się siatka nad przednim nadkolem po obu jego stronach zamiast dwóch trójkątów dał byś tam czworokąty poprzez połączenie tych dwóch trójkątów krawędzią biegnącą nad nadkolem i byłoby na 100% czysto.
ReflectVision Napisano 3 Październik 2007 Autor Napisano 3 Październik 2007 Tomala, jest czysto, po takim polaczeniu jak proponujesz (duzo wczesniej tak mialem i musialem przerobic) jest za ostra krawedz nadkola ;) teraz jest w 100% czysto i trojkaty w tym wypadku nic nie robia zlego ;) do reszty wielki uklon :)
Orangegraphics Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 tttaaaaaaaa.... model pro wypas:D
FF Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Model może i będzie ładny ale na renderze a nie na screnie. Was??!! Jak widząc coś takiego można mówić coś takiego:P Pogratulować gigantycznych umiejętności:)
Gość User190 Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Jak na 3 dni to model wypasiony. Generalnie wypasiony, ale te 3 dni to totalny szacun.
Homa Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 3 dni?!?!?!? czy to w ogóle możliwe... W takich chwilach uświadamiam sobie jak malutki jestem :-( Mistrzostwo świata chłopie! Respect Reflect ;-)
kliment woroszyłow Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 no no....cóz powiedzieć...nieustająco pozostaje pod wrazeniem od kilku juz twoich prac qbusiu...z renderem jakos poradzimy nie martw sie:D
Dirk Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Mi się bardzo podoba. Genialna robota. Detal przednich świateł na mnie działa ;)
trosiek Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 ja tam pewnie się nie slusznie przyczepię ;p http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=aae270ef21b05357 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=e4f7722431b8f3a9
ReflectVision Napisano 3 Październik 2007 Autor Napisano 3 Październik 2007 na przednim zderzaku jest taki brzuszek http://img.netcarshow.com/Audi-A4_2008_1600x1200_wallpaper_21.jpg tyl http://img.netcarshow.com/Audi-A4_2008_1600x1200_wallpaper_34.jpg
RA Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Ej no, napisz, że tydzień chociaż. Później jakiś nierozgarnięty zleceniodawca będzie chciał od każdego model za 3 dni. ;) Oczywiście model super. Jednak coś się gnie w miejscu gdzie rowek tylnych drzwi przecina tylne nadkole. :) Mogę się mylic, ale wiem, że to się dośc często zdarza w tym miejscy. Sam miałem z tym problemy.
nielot007 Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 panowie 3dni ale po 12h na dobe czyli tempo normalne ;)
mrkrzysiek Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 super model i detal zresztą jak zawsze
trosiek Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 na przednim zderzaku jest taki brzuszek ale mi chodzi nie o ten brzuszek ale to miejsce gdzie konczy się strzałka :P takie przejscie z poziomu do pionu. jest takie według mnie nierówne...
kliment woroszyłow Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 trosiek..nie przesadzasz aby? w domu wszyscy zdrowi?
trosiek Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 według mnie tam trochę nierówno jest ale coż ;p jak widac wedlug innych jest ok ;]
artur728 Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 myslisz ze na renderze widac wszystkie bledy? jezeli tak to sie mylisz nielot-> ok 12h na dzien. dzieki za komentarze Chodzilo mi o to ze na wyrenderowanym modelu wszystko wyglada ladniej inaczej nic na screnie. Pozdro
ReflectVision Napisano 4 Październik 2007 Autor Napisano 4 Październik 2007 ladnie to ma w galerii wygladac a nie tutaj ;p dzieki Wam za komentarze, co ja bym bez nich zrobil :)
Gość BigBen Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 12h dziennie, jakie ty masz oczy? Mechaniczne? Podziwiam pracę.
ReflectVision Napisano 4 Październik 2007 Autor Napisano 4 Październik 2007 LCD i 12h robie bez zmeczenia ;) jakbym pracowal na moim crt to 3h i juz mi wysiadają oczy ..
Luszczu Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Wow, perfekcja !! Ja to bym w miesiac nie stworzył takiego cuda :( Model bomba nie czepiam sie bo za cienki w uszach jestem ;D ale widzę i umie ocenic co jest dobre! Brawo!
Rekomendowane odpowiedzi