Georgas Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 elo 5 2 0 :D taka oto wizka, hm chyba można to nazwać salonem :) dużo by można poprawić ale już mi się nie chce nad tym siedzieć max + vray + ps pozdrawiam
tadzio Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 bardzo fajne jak na moje kaprawe oko:) dobre swiatlo,:) pozdr
chveti Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Ujęcie delikatnie przekrzywione.. a tak, to naprawdę bardzo fajnie, nastrojowo. :)
JohnyCa Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Mogłeś zwiększyć sampling dla podłogi bo się ziarno pod łóżkiem pojawiło :) I jakieś takie mikre te książki pod telewizorem (jeżeli to książki a nie płyty :) Fajna narzuta na kanapie :) Pozdrawiam
JohnZi Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 taki salonik chcialbym miec:D, bardzo fajnie wyszlo:)
Zbychowaty Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Hmmm swietełko ładne, choc zupelnie niepotrzebnie przy takim swietle dziennym pali sie lampka;) Dolaczam sie do prosby Pixara i poprosil bym o nastawy materiału podłogi:)
Nowi Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Dla mnie BOMBA :D Mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy odnośnie ustawienia światła i renderingu :P może troche szczegółów :P
Georgas Napisano 8 Październik 2007 Autor Napisano 8 Październik 2007 dzięki wielkie za komentarze, fajnie że się wam podoba i widać postępy ;) co do tutka to pomyśle :) Zbychowaty podłoga to nic szczególnego, reflect na 75 i gloss 0,75 Nowi co do światła to vraysun,skylight no i vraylight w oknie + fizyczna kamera, co do ustawień renderingu to w sumie gi tylko jest interesujące :) Irr -2 0 + lc , w sumie to tyle, jak będziesz chciał coś wiecej wiedzieć to pisz raz jeszcze dzięki za komentarze :)
JunioR Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 ladnie, ladnie oby tak dalej :) pozdrawiam!
DraB Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Bardzo przyjemny renderek. Tomuś - Twój awatar mnie zmiażdżył.
hcpiter Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 bardzo ladnie, tak milo i przytulnie :) Swiatelko szczegolnie :)
Temporal Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Jak na vray'a to moze byc :D A tak powaznie to naprawde fajna pracka bardzo realistyczna no wiadomo jak sie przyjrzec to widac ze render ale zwyklego czlowieka zmyli :]
Orangegraphics Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 bardoz łądnie, naprawdę;) skąd roślinka?
banana.split Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 a to naprawdę dobre jest. jeśli chodzi o wizualizację - żadnych zastrzeżeń.
soshka.cg Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Przyjemny pokoik :) chociaż ziarno pod kanapą troszkę razi. Dziwny cień za TV - przyznaj się że to efekt dodany w ps :) za to bardzo podoba mi się ten kwiatek z lewej. ogólnie jestem za :)) pozdro
Georgas Napisano 14 Październik 2007 Autor Napisano 14 Październik 2007 dzięki wielkie za komentarze i miłe słowa :) soska nic takiego w ps nie dodawałem :)
mrkrzysiek Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 bardzo przyjemna wizka jedynie poduszki za sztywne
Rekomendowane odpowiedzi