patry Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Witam :) Otóż zakończyłem pracę nad mustangiem, a wyjaśnienie dlaczego jest tu - http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=39591&page=22. Jestem raczej zadowolony z siebie, bo model nie ma >100 bugów i zrobiłem wnętrze :D Soft: max9, mental ray, photoshop No to oceniajcie! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Model ladny ale render... hmm no jak Ci się podoba to moja opinia raczej nie powinna Cię interesować :) Jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Model Rocks, Render sucks. Niestety ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 jeszcze raz wracaj do shaderów i renderu. taki model zmarnować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 render okropny, światła zapalone fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Nie no ja cię zabiję ... co z tego ,że czasu nie masz ja też nie. Jesteśmy w podobnej sytuacji bo też gimnazjum.... ja z viperem stoję w miejscu i hugo wie kiedy go skończę ale nie poddaje się od tak... a znając życie to nie wrócisz do tego autka... tak to już jest jak coś a właściwie render tudzież model odłoży się na później. Nie nooo zabije cię ! model wypas a render se na odpierdziel zrobić... to tak jakbyś ten cały czas poświęcony modelowaniu zmarnował. Oczywiście to czego się nauczyłeś i jest twoje, podobnie satysfakcja z wspaniałego modelu, ale co z tego jak nowak tego nie zrozumie i oceni to co zobaczy? szkoda szkoda ... PS: Materiały i sam pomysł ok ale ten drugi plan do dupy... o to w sumie chodzi w skrócie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 fajnie w 3 jesteśmy w takiej samej sytuacji wiem jak to jest bo w tygodniu też jakoś w ogóle nie umiem modelować z myślą że na następny dzień trzeba iść do szkoły :/ a szkoda bo fajny modelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Praca raczej nie zachwyca, nie chodzi tylko o render ale i kadr, za to światła są czaderskie:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 światła pierwsza klasa, ale całą resztę ZDECYDOWANIE za szybko skończyłeś... pozdrawiam i czekam na kolejne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 przede wszystkim kadrowanie do powtórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 fajne swiatla. ~fin~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 walnij go do studia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 renderem zmarnowales to nad czym sie tak napracowales.. niepotrzebne szedles tak w detal przy takim renderze. Sprobuj studio tak jak mowia inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 Dziękuję za komentarze. Wziąłem je sobie do serca (przynajmniej tak mi się zdaje :]) i zmieniam otoczenie :) Może nie studio, ale most wywalam i o nim zapominam :) Proszę już tutaj nie komentować, ja narazie informuję, że jutro usunę ten wątek (dopiero jutro, żeby ktoś wiedział, że wątek cudownie nie znikł :)) i w najbliższym czasie założę nowy z mam nadzieję lepszym renderem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Będzie się dzialo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 patry nie usuwaj watku, jak usuniesz to juz nigdy nie napisze posta w twoim watku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Raczej słabo, model wyglada jak zabawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Ja jednak zdecydował bym sie na ładne studio bo nad sceną żeby była ładna trzeba by posiedzieć pewnie tyle co nad samym samochodem. Szkoda by było taki model zmarnować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 model ladny ale render pozostawia wiele do zyczenia pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 wątek miał zniknąć ponoć Patry zmień avatar, nalegam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 ale nielot007 miał mocny argument ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Patry zmień avatar, nalegam hehe tez jestem za tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 taki ładny chłopiec, co do niego macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 Patrząc na tą pracke a na poprzednie twoje pracki to masakra, bardzo duży postęp :) 1 ujęcie bardzo mi się podoba i proszę cię nie rób studia :( bo to się juz robi nudne , ja bym tą scenke rozbudował zrobił jakąś autostradę pod mostem jakieś tam duperele typu znaki czy coś i tło jakieś daj, jest fajnie a może być super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi