KLICEK Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Właśnie nastąpił długo oczekiwany update Srebrnej Galerii 3D - wsród wybranych znalazły się prace takich użytkowników jak: vision3d, Loozack, szczery, Master Kiełbaster, ReflectVision. Serdecznie gratulujemy. Tutaj linki do prac : http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=604334 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=43264 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=43110 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=44038 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=42156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 sama motoryzacja:D gratuluje panom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 JohnZi mnie ubiegł :) monotonia odnosnie tematyki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Ale mnie miła niespodzianka spotkała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 gratulacje dla chlopakow! ale czemu same pojzdy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Ale mnie miła niespodzianka spotkała :) jaki skromny... dobre pracki, więc się należy... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 no nie wiem wedlug mnie nie wszystkie zasluguja na silver :( ja bym nie dawal prac Mastera i ReflectVision gdyz hmmm sa za slabe na silver of course wedlug mnie(prace ladne ale nie na silver) :) ale i tak gratuluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 hmm nielot ma racje, pracki sa bardzo fajne ale na SG troszke jeszcz brakuje, nie mnie to oceniac ale takie mam zdanie poprostu. Peace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Trochę się nie zgadzam z wyborem, prace są ładne ale nie wszystkie aż tak, a inne np. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=43692 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=43505 które moim zdaniem bardziej zasługują, zostały przeoczone. Ale skoro taka decyzja - gratuluję panom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Listopad 2007 Autor Share Napisano 22 Listopad 2007 Aniu zastanawialem sie nad paszczakiem, ale still jest kiepski, a modeli shaded smoothed raczej nie wrzucamy, ale spoko porusze temat w modzonie :) A link wczesniej tak przeoczylem :) spoko pojdzie prawdopodobnie w nastepnym upd :) pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 prace ReflectVision'ea i szczerego to dostały chyba silver gallery za modele bo są naprawdę zacne ale tylko za to dostali tak myślę takie moje zdanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Listopad 2007 Autor Share Napisano 22 Listopad 2007 Georgas jezeli ludzie daja 5 gwiazdek jakiemus thredowi, to wychodze z zalozenia ze ludziom sie bardzo podoba i nie moge takiego watku ominac (chyba ze przeocze :P) to takie jeden z malych wyznacznikow hehe :) Jak cos to moze zrobimy watek z propozycjami prac do sg ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 oh! dobry wybór :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 hehe jedna praca nie powinna sie tu znalezc, wiadomo ktora pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Jak cos to moze zrobimy watek z propozycjami prac do sg ? :P otóż to BTW planujesz odblokowac watek o propozycjach zmian na max3d.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 to czy sie komus nalezalo czy nie to nie moja sprawa, fajnie ze up byl SG, a tak przy okazji kiedy beda gwiazdki za SG ? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Listopad 2007 Autor Share Napisano 22 Listopad 2007 Junior gwiazdki polecialy dla sg 2d, nie wiem czemu nie pojawily sie jeszcze za 3d :( porusze ten temat :) Piksar mowiac szczerze nie :) mam nadzieje ze zrozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 klicek... jak dla mnie rozwój forum idzie w dobrą stronę, ale pozwolę sobie tutaj napisać taką małą refleksję jaka mnie ostatnio naszła... srebrna galeria... bardzo dobry pomysl, wkoncu wszelkie bardzo dobre prace, będące chlubą forum są w jednym miejscu. Ale co ze złotą galerią? W moim odczuciu zaciera się granica między srebrem i złotem... prace które są w SG z powodzeniem mogły by konkurować z tymi w ZG. I na odwrót. złota galeria nie była już długo aktualizowana, mimo że prace mamy naprawdę dobre. Teraz wszystko się obraca wokół SG. Poziom forum w wielu przypadkach jest naprawdę wysoki, a niektóre prace ze ZG w porownaniu z tymi z SG przestają być takie złote... Posłuzyłbym sie przkładem cgtalku. nie dorównujemy mu pod względem popularności (o nie! nie mam tu na myśli poziomu oczywiście ), tam ilośc prac jest kilka razy większa, a mimo to nie ma podziału na lepsze-srebrne i lepsze-złote prace... dzięki temu wszystkie perełki mozna znaleść w jednym miejscu. Może możnaby usunąć granicę złotej i srebrnej galerii ponieważ prace dalego od siebie nie odbiegają poziomem. Nasza dośc uboga złota galeria mogłaby zająć miejsce na forum srebrnej galerii jednocześnie zwiększając ilość prac. Jestem pewien że wiele osób nie wiedziałoby patrząc na niektore prace czy kiedyś były one w srebrnej czy złotej galerii. Może dałoby radę zmienić nazwę podforum na złote galerie a galerię ze strony głównej nieco zaktualizować? to tylko takie moje wywody, oczywiscie niechcę tu tworzyć jakiejkolwiek wojny, a tylko zasugerować pewną myśl... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Listopad 2007 Autor Share Napisano 22 Listopad 2007 Kurcze no zalozenie było takie ze najelpsze z najlepszych prac z sg beda wedrowaly do zg, zeby na glownej stronie były the best of max3d.pl ever crated :D hehehe no takie male marzenie :) ale narazie panel do updatowania zlotej nie istnieje, dlatego kazdy update jest czasochlonny, Adek robi co moze od kilku miesiecy, wiec jeszcze troche cierpliwosci nie zawiedziecie sie :D wiem wiem slyszycie to juz od 321312 miesiecy i tez mnie to denerwuje, ale nie umiem robic nic w php i nie przyspiesze prac chodzbym sie okladal batem po plecach itp, juz mi glupio jest pisac ze "o wielkie zmiany itp itp", moge jedynie poprosic o cierpliwosc i wlasnie taka rozsadna krytyke :) pozdrawiam i dzieki za opinnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi