Master Kiełbaster Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 vray 1.5 i max 9 haj rez: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Fajny Ford, aż chciałoby się takim pojeździć :) Kamera mogłaby być ciut wyżej, lub inaczej, teraz widzać głównie felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 ... nie mam pytań ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dwisdom Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 mocne;D ale wiecej renderow prosze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Piękna robota Masrterq Lepszy render by siadł. bardziej katalogowo-gradientowy. mógłbyś wytłumaczyć? Za katalogowo-gradientowy uwazam coś takiego: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=41419 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=25089 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 Lepszy render by siadł. bardziej katalogowo-gradientowy. mógłbyś wytłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 kola wydają się być takie jakieś sztuczne, szyby wyszly ciekawie, pozdr yyy:D:D chyba nazwa tematu niezgodna z regulaminem;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 bardzo ładny renderek, tło fajnie pasuje do autka ogólnie dobra robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Ładnie :* The message you have... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 mnie razi brak siedzeń :P ale tak to model wyszedł świetnie. tylko więeeecej renderków... :D ja prosiłbym o ustawienia lakierku i jak wygląda studio :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Mnie się podobać. Uwielbiam mustangi, sam kiedys zrobilem bardzo podobnego, tyle ze byl bardziej krzywy i z gorszym renderkiem :p Czyzby inspiracja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 coście się wzieli tak za mustangi? to przez nowego Bullitta?:D piękny modelik i renderek, chociaz wygląda bardziej jak miniaturowy model niźli oryginalny pojazd, ale to ma swój spory urok- "urok"-to jest dobre słowo, urzeka klarownością i estetyką-gratki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3SIGN Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 świetnie.. pokażesz studio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 ładny model i dobry render ale bez "fajerwerków" ;) aha i siedzenia jakieś by się przydały jak już szyby przezroczyste i opony do poprawki, bieżnik wyglada na bumpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukos86 Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Cudo. Dołączam się do prośby o studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 studio to jeden świecący plejn + zawinięte tło + drugi świecący plejn którego prawie nie widać + spot doświetlający tło. siedzienia są (widać na renderze tyłeczka) a opony to displace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 hmmm ... to mustang był samochodem terenowym? :) masz za duże koła przez co i prześwit ci się zrobił jak w terenówce :P ogólnie stare mustangi miały spory prześwit a ustawienie kamery tak nisko jeszcze go optycznie powiększa, oponki za mało "wbiłes"w podłoże, do ramek szyb to się nie przyłożyłeś chyba?, tapicerke wnętrza zrobiłes za płasko i za blisko blach przez co np słupki przedniej szyby na renderku tyłu wygladają na 3 razy za cienkie :/ krzywo nad przetłoczeniem blach między drzwiami a tylnim kołem, lakier za mocno odbija albo coś przekombinowałeś ze studiem ogólnie całość jest troche krzywa i ma złe proporcje ale wiem ze to przez skopane printy tego autka krążące po necie, pozatym ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 fajny render, ale nie podoba mi sie te szare otoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 model super, nie mam zastrzeżeń poza oponami (bieżnik rzuca się w oczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 ziarno widac troche na cieniu i na odbiciu na drugim renderze a tak to model i render o.k. auto wybrales najlepsze z mozliwych, cudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Jak żywy! Przepiękna robota! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 fajne autko ! wziąłeś się za samochody czy tak sobie chciałeś spróbować ? ... najbardziej podoba mi się podpis pod rekomką na głównej to pewnie Klicusia robota ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Wymodelowałeś moje marzenie :P Dodać trzeba - całkiem zręcznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 -koła.. a raczej wnętrza (to szare coś) -opony nie powinny mieć napisów białych od wewnątrz -coś jakoś sie nie klei połączenie tylnej szyby z dachem ogólnie to punktacja: 854645/1M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 ŁOO wspaniała praca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 slicznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Wypasik :) hmm... czy ta kanapa (tam jest chyba kanapa) jest tak niska ze jej nie widac czy jej nie ma? Chyba na 2 renderze ja widac troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 ...widze sie mocno dzieje :) - ladny "konik" tobie wyszedl - kiedys robiles "misia" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silverfox Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 całekiem dobra praca, mam jednak parę uwag: - napisów na oponach nie powinno być od "wewnątrz" - shader lakieru chyba lekko skopany, co prawda wygląda super efektownie (ale nie realistycznie) a może to byłoa zamierzone? - shader opon wygląda sztucznie - jakieś dziwne ziarno w najciemniejszych miejscach - studio jest trochę nudne i odstaje od modelu Brawo za detale - kierownica, śrubki na rejestracji :) Ale by się pojeździło taką maszyną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berry Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 ...aż mi się łezka w oku zakręciła,przepiękna robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Wypas wypas. Zrob jakas scenke jak jedzie miastem czy cos. plis plis plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Prawdziwy Master Fordaster! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi