Asan Games Studio Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Witamy,damy tu trochę naszych projektów.Pierwszym projektem będzie Audi TT nie jest wykonane prze zemnie lecz przez naszego grafika oto fotki: Jeżeli chcesz się do nas przyjąć zapraszam na PW
Ardeni Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Możesz podać więcej konkretów odnośnie tego czym się zajmujecie, co to za projekt itp?
slayer2004 Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Nie podoba mi sie lakier. No i coś jest z tą karoserią na obrazku z podniesioną maską, tam wewnątrz slilnika ?
Asan Games Studio Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Napisano 3 Grudzień 2007 Na GG Ardemi proszę:)3381947
Ex3 Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Wygląda jak resorak, no i ta karoseria pod maską :) Szum na dachu też wygląda bardzo podejrzanie.
Gomez Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Lakier psuje efekt - odbija wszystko dookola. Szum na dachu jest zdecydowanie podejrzany :)
Gość Marioza Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 autko fajne bardzo, ale nie potrzebnie ta wklejka zdjeciowa z szumem na dachu i masce, zwykły reflection to juz dzis za mało :], a polycount jaki tego jest??
pecet Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 taki sobie, w sumie ciężko coś więcej powiedzieć bo nie ma ani siatki ani poly countu, i jeszcze silnik od R8 ;) to do jakiegoś projektu gry wyścigowej? jak tak to ja się chętnie dołącze chociaż mało mam wolnego czasu
Asan Games Studio Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Napisano 3 Grudzień 2007 http://img410.imageshack.us/img410/817/swierkijb1.jpg następny projekt:D
Fr3d3k Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 http://img410.imageshack.us/img410/817/swierkijb1.jpg następny projekt:D ja juz to gdzies widziałem ...
Ex3 Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 a może na smcars.net w darmowych modelach ;) :D
Asan Games Studio Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Napisano 4 Grudzień 2007 Kurde mam pokazać siatkę?Mogę pokazać jutro kiedy twórca świerka będzie
Ardeni Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 Kurde mam pokazać siatkę?Mogę pokazać jutro kiedy twórca świerka będzie Darmowe modele także mają siatki ;)
piksar Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 było w speedzie, zaraz pokopie tu jest w testowych : CBA czuwaj http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=625912&postcount=3058 To niemożliwe! hahahahahahah, niemożliwe
Bruneq Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 sie czepiacie, przecia chłopina napisl ze nie jego ino grafika! ale 85K na drzewo?..zdzierstwo!:)
sanki Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 Asan prawisz jakoby niemożliwem było iż render owy zawżdy na onym forum był pokazywan, czemu imć piksar zaprzeczył właśnie. is eram ostendo verus quod vos es bardus etc. etc. etc.
Scottero Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 to jak sie upierasz ze to twoje modele, to zapodaj jakies info o twojej "firmie" ;)
pecet Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 to nie są jego modele(przynajmniej audi), napisał na początku ale mimo wszystko powinien coś więcej napisać o tym "projekcie" bo narazie niewiadomo o co chodzi
Asan Games Studio Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Napisano 4 Grudzień 2007 było w speedzie, zaraz pokopie tu jest w testowych : CBA czuwaj http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=625912&postcount=3058 hahahahahahah, niemożliwe HEHEHE to właśnie ta osoba ten grafik dla mnie to wykonał dla niewierzących możecie się spytać że on dla mnie pracuje.A więcej o pracy pod nr GG:3381947
Loki Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 to nie jest foliage z maxa? - troche mi się przykro zrobiło, może to nie jest drzewko na poziomie Lis'a ale chyba foliage z maxa wyglada jednak gorzej. hmm właśnie znalazłem ten topik ku mojemu zdziwieniu. kurcze no sam nie wiem co pisac, choinkę oczywiscie popełniłem ja (czyt wymodelowalem, oswietlilem i wyrenderowalem) i fakt ze sie tu pojawiła również mnie dziwi. to miał byc jakiś taki model testowy (na całość poświęciłem moze z 2h czasu) i teoretycznie miał pokazać ile potrafie szybko wymodelować. (chodziło o jakis projekt non-profit, ogłoszenie jest gdzies w dziale "Inne ogłoszenia") ale na miły Bóg nie myślałem ze to ktoś będzie pokazywał na forum Oo (a tym bardziej się tym chwalił) - no w kazdym bądź razie powinna ta osoba przynajmnieij wczesniej zapytac mnie o zdanie (erm?! jest raczej kiepskie na temat tego krzaczka) troche nie profesjonalne podejście osoby z którą się kontaktowałem do tego wszystkiego skłania mnie powoli do zastanowienia czy to w ogóle ma sens (tzn współpraca). no nic się zastanowię. p.s - wiem ze 85k poly to sporo, ale powiedziano mi "bez ograniczen" no to zrobiłem bez ograniczen.
ttaaddeekk Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 czyli o co chodzi bo jestem troche wolny, ktos wziol screena z forum i sprzedal asan game studio :D ?
Loki Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 e nie, no pisze ze ja to zrobilem ale nie wiedzialem ze dla "assan game studio" - no taka wspolpraca dziwna. - dla mnie temat zamkniety
pecet Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 a potem tacy co dają ogłoszenie że robią gre i szukają grafików za free się dziwią że tak mało chętnych...ja bym poprosił najpierw "pracodawce" o podanie ile ma lat ;) acha już wiem, ze to Kacper się zarejstrował pod nowym nickiem ale adresu gg nie zmienił temat można zamknąć :)
Loki Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 mnie jeszcze nurtuje pytanie, ten świerk faktycznie jest taki kiepski ? :D
arcade Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 świerk wygląda spoko, tyle że w game arcie 85k na takie drzewko hehehe... trochę sporo (myślę że parę kafli by spokojnie starczyło, a efekt podobny, dzięki zastosowaniu alpha maps).
Acid_Jazz Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 ... że ta tt'tka znajdzie się tu na forum. Jakość renderu pewnie, że pozostawia wiele do życzenia, ale na niej właśnie próbowałem poznać mental ray'a, a szum na dachu i masce to przede wszystkim brak AA - to załatwiłoby sprawę. A wszystko powstało na szybko aby sprawdzić co potrafię. współpracę z tym panem skwituję jednym zdaniem: temu panu dziękuję ps. drzewko fajne, tylko igły są jak dla mnie zbyt ciemne (przydałby się jakiś sss) i zacieniona strona pnia też zbyt ciemna - a może to tylko wina białego tła :) pozdr. A_J
Por@szek Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Hola, Nie musicie sie tlumaczyc. Imho ten watek powinien byc zamkniety a ten pan powinien dostac Ip ban za scam. SCAM SCAM SCAM FFS GTFOAD XD
Rekomendowane odpowiedzi