Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witamy,damy tu troch臋 naszych projekt贸w.Pierwszym projektem b臋dzie Audi TT nie jest wykonane prze zemnie lecz przez naszego grafika oto fotki:

min4126.jpg

min4127.jpg

min4128.jpg

min4129.jpg

min4130.jpg

min4131.jpg

Je偶eli chcesz si臋 do nas przyj膮膰 zapraszam na PW

• Odpowiedzi 32
  • Wy艣wietle艅 4,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mo偶esz poda膰 wi臋cej konkret贸w odno艣nie tego czym si臋 zajmujecie, co to za projekt itp?

Napisano

Nie podoba mi sie lakier. No i co艣 jest z t膮 karoseri膮 na obrazku z podniesion膮 mask膮, tam wewn膮trz slilnika ?

Napisano

Wygl膮da jak resorak, no i ta karoseria pod mask膮 :)

Szum na dachu te偶 wygl膮da bardzo podejrzanie.

Napisano

Lakier psuje efekt - odbija wszystko dookola. Szum na dachu jest zdecydowanie podejrzany :)

Napisano

autko fajne bardzo, ale nie potrzebnie ta wklejka zdjeciowa z szumem na dachu i masce, zwyk艂y reflection to juz dzis za ma艂o :], a polycount jaki tego jest??

Napisano

taki sobie, w sumie ci臋偶ko co艣 wi臋cej powiedzie膰 bo nie ma ani siatki ani poly countu, i jeszcze silnik od R8 ;) to do jakiego艣 projektu gry wy艣cigowej? jak tak to ja si臋 ch臋tnie do艂膮cze chocia偶 ma艂o mam wolnego czasu

Napisano

a mo偶e na smcars.net w darmowych modelach ;) :D

Napisano
Kurde mam pokaza膰 siatk臋?Mog臋 pokaza膰 jutro kiedy tw贸rca 艣wierka b臋dzie

Darmowe modele tak偶e maj膮 siatki ;)

Napisano

sie czepiacie, przecia ch艂opina napisl ze nie jego ino grafika! ale 85K na drzewo?..zdzierstwo!:)

Napisano

Asan prawisz jakoby niemo偶liwem by艂o i偶 render owy zaw偶dy na onym forum by艂 pokazywan, czemu im膰 piksar zaprzeczy艂 w艂a艣nie. is eram ostendo verus quod vos es bardus etc. etc. etc.

Napisano

to nie s膮 jego modele(przynajmniej audi), napisa艂 na pocz膮tku ale mimo wszystko powinien co艣 wi臋cej napisa膰 o tym "projekcie" bo narazie niewiadomo o co chodzi

Napisano
  • Autor
by艂o w speedzie, zaraz pokopie

tu jest w testowych :

CBA czuwaj

http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=625912&postcount=3058

swierkijb1.jpg

hahahahahahah, niemo偶liwe

HEHEHE to w艂a艣nie ta osoba ten grafik dla mnie to wykona艂 dla niewierz膮cych mo偶ecie si臋 spyta膰 偶e on dla mnie pracuje.A wi臋cej o pracy pod nr GG:3381947

Napisano
to nie jest foliage z maxa?
- troche mi si臋 przykro zrobi艂o, mo偶e to nie jest drzewko na poziomie Lis'a ale chyba foliage z maxa wyglada jednak gorzej.

hmm w艂a艣nie znalaz艂em ten topik ku mojemu zdziwieniu. kurcze no sam nie wiem co pisac, choink臋 oczywiscie pope艂ni艂em ja (czyt wymodelowalem, oswietlilem i wyrenderowalem) i fakt ze sie tu pojawi艂a r贸wnie偶 mnie dziwi. to mia艂 byc jaki艣 taki model testowy (na ca艂o艣膰 po艣wi臋ci艂em moze z 2h czasu) i teoretycznie mia艂 pokaza膰 ile potrafie szybko wymodelowa膰. (chodzi艂o o jakis projekt non-profit, og艂oszenie jest gdzies w dziale "Inne og艂oszenia") ale na mi艂y B贸g nie my艣la艂em ze to kto艣 b臋dzie pokazywa艂 na forum Oo (a tym bardziej si臋 tym chwali艂) - no w kazdym b膮d藕 razie powinna ta osoba przynajmnieij wczesniej zapytac mnie o zdanie (erm?! jest raczej kiepskie na temat tego krzaczka)

troche nie profesjonalne podej艣cie osoby z kt贸r膮 si臋 kontaktowa艂em do tego wszystkiego sk艂ania mnie powoli do zastanowienia czy to w og贸le ma sens (tzn wsp贸艂praca). no nic si臋 zastanowi臋.

p.s - wiem ze 85k poly to sporo, ale powiedziano mi "bez ograniczen" no to zrobi艂em bez ograniczen.

Napisano

e nie, no pisze ze ja to zrobilem ale nie wiedzialem ze dla "assan game studio" - no taka wspolpraca dziwna. - dla mnie temat zamkniety

Napisano

a potem tacy co daj膮 og艂oszenie 偶e robi膮 gre i szukaj膮 grafik贸w za free si臋 dziwi膮 偶e tak ma艂o ch臋tnych...ja bym poprosi艂 najpierw "pracodawce" o podanie ile ma lat ;)

acha ju偶 wiem, ze to Kacper si臋 zarejstrowa艂 pod nowym nickiem ale adresu gg nie zmieni艂

temat mo偶na zamkn膮膰 :)

Napisano

mnie jeszcze nurtuje pytanie, ten 艣wierk faktycznie jest taki kiepski ? :D

Napisano

艣wierk wygl膮da spoko, tyle 偶e w game arcie 85k na takie drzewko hehehe... troch臋 sporo (my艣l臋 偶e par臋 kafli by spokojnie starczy艂o, a efekt podobny, dzi臋ki zastosowaniu alpha maps).

Napisano

... 偶e ta tt'tka znajdzie si臋 tu na forum.

Jako艣膰 renderu pewnie, 偶e pozostawia wiele do 偶yczenia, ale na niej w艂a艣nie pr贸bowa艂em pozna膰 mental ray'a, a szum na dachu i masce to przede wszystkim brak AA - to za艂atwi艂oby spraw臋. A wszystko powsta艂o na szybko aby sprawdzi膰 co potrafi臋.

wsp贸艂prac臋 z tym panem skwituj臋 jednym zdaniem:

temu panu dzi臋kuj臋

ps. drzewko fajne, tylko ig艂y s膮 jak dla mnie zbyt ciemne (przyda艂by si臋 jaki艣 sss) i zacieniona strona pnia te偶 zbyt ciemna - a mo偶e to tylko wina bia艂ego t艂a :)

pozdr.

A_J

Napisano

Hola, Nie musicie sie tlumaczyc.

Imho ten watek powinien byc zamkniety a ten pan powinien dostac Ip ban za scam.

SCAM SCAM SCAM FFS GTFOAD XD

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci