Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hmmm no i po dlugim czesie zrobilem sobie scenke ;) Jka bede mial jeszcze jakas chwile to zapewno doda studio, ale musze nad tym jeszcze troche posiedziec.... Wielkie podziekaowania dla mojego Bro, D4D4L, Mr'a I Wiktora :] Pozdrawiam

53609657.jpg

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Super, choć niezbyt realistyczny render. Trochę ten cień mi nie podchodzi.

Nieco za dużo pustej przestrzeni uchwyciłeś. Chodzi mi o asfalt na dole obrazka

Napisano

Hmm cien ?? Ktory ;D ?? Co do asfaltu to prawda wczesniej lezal tam przewdo a nawet dwa ale jakos mi nie pasowalo i wywalilem i teraz sei pusto zrobilo :/

Napisano

wydaje się troszkę lewitować :) a możesz zapodać materiał lakieru i może jeszcze ustawienia rendera a i na zrzut ze studia też bym się nie obraził ;)

edit: i aa się jeszcze trochę skopało

Napisano

OO zesz ty... Swietny model!Ale mam jedno pytanie...Heh na klamke juz nie miales czasu? ;]Lakier b.ladny,studio jeszcze lepsze ;].Podoba mi sie material felg.Co sie stalo z pierwsza Felga?.. jakis nieprzyjemny cien?czy moze cos innego?..

Napisano

Wyszlo jak wyszlo ;) Wizkowcem nie jestem i nie znam sie na ustawiniach :]do takich rzeczy:]siatek to juz dawno nie ma bo wszystko jest do poly przewalone. A na feldze to od pshopa cos tam zostalo widzocznie :/

Napisano

Scenka mi się podoba:) Model też jest ładny.

Czy u Was też widać taki czarny pasek biegnący od przedniej felgi aż do nadkola? Co to jest?

Napisano

perspektywa za oknem sie chrzani, po dachu widac ze dom krzywo stoi :)

no ale o fure chodzi a ta pikna, zarowno model jak i render sóper ;)

a tak btw to co z lowriderem z ktorego zawieszenie tam jest? :>

Napisano

Ten czarny pasek to layer z ps-a :/ poprawie obrazek bo faktycznie tego nie zauwazylem :/ Perspektywa za oknem na 100% dobra :] Lolek se czeka na lepsze czasy xD Dzia za komenty Panowie.

++zmieniony obrazek w 1 poscie

Gość spinacz212
Napisano

Świetny model. Gratuluję!

Ps. Ten ring w przednim reflektorze trochę dziwnie wygląda.

Napisano

Jak już wiemy jest super:)

Ale żeby było konstruktywnie to przy nadkolu wygląda jakby karoseria nie miała grubości i za dużo pustego na dole ale to juz Soad ładnie naprawił:)

Napisano

U mnie nie jest czarno, ale juz nie pierwszy mi to mowisz ;) To i tak tak na szybko ustawiane bo doceowo bedzie srebrny tak jak wspominalem ;]

Napisano

U mnie też bardzo czarno, ale mimo to wygląda super! Lubię takie klimaty, a scena w garażu nie bardzo do mnie przemawia (łagodnie rzecz ujmując ;-))

Doświetliłbym go tylko z tyłu, żeby lepiej zarys dachu był widoczny. Dopieść go jeszcze i będzie miodzio :)

Napisano

no to tak już Ci pisałem co poprawić ale teraz mi się jeszcze w oczy rzuciło, że poprawic trzeba trochę nad reflektorem, popracuj nad tym śwaitełkiem i dodaj coś w PS jakiś glow czy jak to się tam zwie:)

Napisano

Nio elegancko! Dobrze to wygląda. Czy napis goodyear nie powinien być do środka?

Super materiały masz... lakier, fele, oponki wyglądają naprawdę pro jak dla mnie ;-)

pozdr!

Napisano

hmm render z otoczeniem był ładny ale te latające to takie ble... jak już takie latawce puszczasz to drepnij może w detal ? wiesz lakier jak trza i leprze odbicia.... ;p

Napisano

Jeeeeej.. gdyby nie słaba jakość tła bym myślał, że jaja se robisz i fote wstawiłeś.. Jak dla mnie srebrna lub złota galeria.

Graty!

Napisano

Może i się nie znam ale ten lakier jakiś taki dziwny dla mnie, te refleksy jakieś takie dziwne i za jasne, sztuczna szyba i płaskie klamki - nie wiem może je się wciska:P No i ten znaczek Chevy. A co do tła to wygląda jakbyś chciał uzyskać taki efekt jak JohnZi ze swoim Mitsubishi evo X. Szczerze mówiąc bardziej mi się podobał pierwszy render bo był naprawdę świetny mimo niewielkich niedoróbek:)

Pozdrawiam

Napisano

Ekstra renderek. Lakier mi się podoba ale z odbiciem na szybach faktycznie coś nie tak. Chyba, że to antyrefleksyjna ;)

Jak dla mnie 5 :)

Napisano

--Chris-- dzia :]

TooL666PL klamki takie sa... chyba :] Co do renderu JohnaZi i tla tooo nie wzorowalem sie na nim ;]

Dirk z szybami nawalczylem sie tyle ze juz i tak nie mam na nie sily.... Poprostu nie moglem dobrac jakchs sensownych odbic i tyle

Pecet.......;] Szaro buro i ponuro mialo byc :D odgrzewam booo stwoerdzilem, ze ten ladniejszy ;]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności