Leru Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Hello oki dej! Oto nadszedł kolejny rok naszych wspaniałych żywotów ziemskich. Pokażmy się w tym nowym roku. Niech ci młodsi ujawnią swoje pierwsze włoski w miejscach gdzie w przyszłości będzie tzw. męski zarost, a starsi niech pokażą ile to zmarszczek przybywa przy pracy z klientami ;) Inspiracja: Nine Inch Nails, duży przypływ energii! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 No wiec tak Leru jak zawsze czarujący, widać, ze sylwek udany :) To imc ja głowa na skanerze. A to my, znaczy ja i moja główna wnerwiająca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 to ja ostatnio, wielkość czasu spędzam na podłodze. zarostu jeszcze nie mam:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Mort w wydaniu sylwestrowym ;] Happy New Year! i takie tam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Yo... To ja :D Przygotowania do sylwka :D Jak jeszcze byłem trzeźwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 ledyr w sylwestrowym wydaniu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 to i ja.... tak 40 minut po polnocy :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 widze że tylko mojej ekipie się aparat zalał piwem;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 tak to jest jak dzieci bawią sie aparatami!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 chodzi oczywiscie o aparat nazębny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 pecet na sylwestrze: powrót z sylwestra, moja dziwczynka, która odebrała prawojazdy 2 tyg temu, pierwszy raz za kierownicą tego samochodu w nocy, sniegu i mgle ale dała rade :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2008 mmmmm cóż za poprawny sposób trzymania kierownicy ;) aż mi się Borat przypomniał, ale pani Kierowca zasługuje na pochwałę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Btw. Pecet, ile masz wzrostu? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 2m? :D Ty w kosza powinieneś grać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 a w e s o m e ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Brzydale 2008 :D powrót z sylwestra, moja dziwczynka, która odebrała prawojazdy 2 tyg temu, pierwszy raz za kierownicą tego samochodu w nocy, sniegu i mgle ale dała rade to gdzie ty mieszkasz, u mnie prawie jak w lato, nawet cieplo w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 To nie jest poprawny sposób trzymania kierownicy, lewa reka z nisko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 ale sie czepiacie, trzymała jak było jej wygodnie ;) zresztą przy takich prędkościach to i tak nie ma znaczenia hehe illy - patrz podpis ;) 2m to nie mam, może troszke ponad 190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 ale sie czepiacie, trzymała jak było jej wygodnie zresztą przy takich prędkościach to i tak nie ma znaczenia hehepatrzac na predkosciomierz to V=0kmh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 hahahahahaha!!!!! dobra uwaga illy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Illy to poser :P aha i robi foty z siostrami xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 patrzac na predkosciomierz to V=0kmh Licznik zaczyna się od 20 takze moze być np 19 km/h :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 ale sie czepiają, to nie wip :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Nie no racja, ma obroty jakieś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 pecet, jakie to Porsche ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Knysia z Pania Knysiowa tuz przed udaniem sie na impreze sylwestrowa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 pierwsze normalne zdjecie :D ulala ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 ej :P ja dopiero zaczynam do siebie dochodzic a widze ze tu juz wszyscy trzezwi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 no, pewnie z zaskoczenia zrobione :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 ej :P ja dopiero zaczynam do siebie dochodzic a widze ze tu juz wszyscy trzezwi :P Nie sztuka jest sie zaje*** jak trakorzysta, sztuka jest wypic tyle, zeby nie stracic rownowagi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Ja straciłem... Na schodach... xD Do teraz boli mnie prawa ręka i noga i tył głowy:/ Fuck... Odradzam wszystkim po pijanemu chodzić po schodach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Ok Scottero ale moj sylwester trwał 7 dni :P więc w ten ostatni hmm, no jak by to powiedzieć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Ja straciłem... Na schodach... xD Do teraz boli mnie prawa ręka i noga i tył głowy:/ Fuck... Odradzam wszystkim po pijanemu chodzić po schodach xD A ja popijanemu odradzam zabawe fajerwerkami:D Tzn. razem z kolega bawilismy sie w Harry'ego Pottera rzymskimi ogniami- gdy je odpalilismy, zaczelismy w siebie celowac. Niestety zabawa skonczyla sie gdy dostalem Avada Kedavra w posladki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 :D to ja z fotą z pierwszych dni sylwestrowego party :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Sylwestrowo ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Shalivan- kiełbasy nie zapalisz..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Sylwestrowo ... :) Na dwóch zdjęciach leżysz z/na/pod pijanym facetem. :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Na dwóch zdjęciach leżysz z/na/pod pijanym facetem. Powinieneś być dumny, zabawa w klimatach Forum max3d. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Chyba jednak musisz przyjechać na taką naszą zabawę, nie do końca tak to działa. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 na zabawach max3d chłopcy chodzą razem do magdolandu na szejki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 kiedys znalazlem, fakt do Mcdonaldu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 chveti wiesz na co ją namawiasz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Ok, misiek HC się zdemaskował jako gangsta, więc i na mnie pora... :D Nareszcie dostałem foty z imprezy sprzed 3 m-cy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 co ta pani z tym panem robi na piatym zdjęciu? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 kiedys znalazlem, fakt do Mcdonaldu :) to było przecież w KFC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Shogun 3D: ja bylem na podobnej imprezie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Shogun 3D - don Corleone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 co ta pani z tym panem robi na piatym zdjęciu? :p Hahaha właśnie sie chciałem spytać :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi