Napisano 16 Styczeń 200817 l Siemka :) Padł pomysł na gg żeby skoczyć na browarka jakoś w sobotę o 19.00 w Warszawie. Proponuję żebyśmy spotkali się w centrum przy metrze i z tamtąd wybrali się jakiejś knajpy. Można skoczyć do tej co zawsze "Kawiarnia u Boryny", można do Insidu (koło Nowego Światu) albo jeszcze coś innego wymyśleć ;) Jak na razie chętni są: - Krzyhhh - Kurt - Lewus - Lucas - Matys - Max - Painbringer - Sharp - no i ja :] Być może wpadną: - Shogun (o ile wyzdrowieje) Jak ktoś coś jest chętny, to wpisywać się (także kwestia pubu jest otwarta) pozdro i do zoba na bro :D
Napisano 16 Styczeń 200817 l Ja jestem obecnie chory i są bardzo nikłe szanse, bym wyzdrowiał, bo grypa z gorączką 40 st nie przechodzi na pstryk. Także pozdrawiam Was wszystkich i jak zncie jakiegoś magika - uzdrowiciela, to dawajcie go tutaj.
Napisano 16 Styczeń 200817 l no czad panowie bedzie sie dzialo :-) zapraszaam wszystkich trzeba wreszcie sprawic zeby te "skakanie na browar" bylo jakims cyklicznym chlanskiem :-) no bo odstresowac sie jakos trzba po tej calej ciezkiej pracy ktora z taka pasja wykonujemy :D
Napisano 16 Styczeń 200817 l moj pierwszy post na max3d od dluugiego czasu ale i ja postaram sie wpasc ..przynajmniej na jednego:]
Napisano 16 Styczeń 200817 l Ja jestem obecnie chory i są bardzo nikłe szanse, bym wyzdrowiał, bo grypa z gorączką 40 st nie przechodzi na pstryk. Także pozdrawiam Was wszystkich i jak zncie jakiegoś magika - uzdrowiciela, to dawajcie go tutaj. magik magikiem ale okład z młodych piersi pomaga od ręki
Napisano 16 Styczeń 200817 l hmm. Count Me IN!! w tym pod mosteczkiem niebyło źle. Jest też 'merican Rodeo Na skrzyzowaniu świętokrzyskiej i Nowego Światu(tacos bierzemy i browar). Jak żarcie jakieś to Szwejk, Podwale(golona żeberka miód)
Napisano 16 Styczeń 200817 l Okład z młodych piersi był w weekend i cuda zdziałał. Gorzej, że cuda ustały wraz z "odstawieniem od piersi".
Napisano 16 Styczeń 200817 l Autor Shogun -> no to piersi pod pachę razem z właścicielką i wpadaj :> Matys -> nom, ja też popieram picie cykliczne i jak najczęstsze :D Sharp -> wpisany Cruzh3r -> mnie tam pod mostkiem nie było - spoko tam jest? Ile browar? Ja bym się na wielkie żarcie nie nastawiał, więc preferował bym puby niż bary.
Napisano 16 Styczeń 200817 l Całe szczęście to ładne piersi, nie sięgają tak daleko w myśl dowcipu: Murzyniątko pyta mamę: - Mama, daj cyca! - Masz, tylko nie odchodź za daleko... Także sorki...
Napisano 16 Styczeń 200817 l Panowie, u mnie podobna sytuacja jak u Shogunna. Z wyjątkiem tych piersi niestety :/ Wypijcie nasze zdrowie :D
Napisano 16 Styczeń 200817 l a to raczej miejscówki z żarciem podałem. pod mosteczkiem 6 zł browar i spoko tosty.
Napisano 16 Styczeń 200817 l Autor UWAGA, POMYLIŁEM SIĘ W PIERWSZYM POŚCIE, SPOTYKAMY SIĘ W SOBOTĘ NIE W PT, SORRKA :) Shogun -> mi chodziło po prostu żebyś z kobietą przyszedł, zboczeńcu :P Lumpy -> eeehhh - no ziąąą - kuruj się, może jeszcze wpadniesz ewentualnie? ;) Cruzh3r -> kurka, no ja tam nigdy nie byłem, to nie wiem co i jak :] ale jak ludzie będą chcieli tam iść to dla mnie bez różnicy, 6 zyla za bro to w ramach rozsądku jeszcze :)
Napisano 16 Styczeń 200817 l UWAGA, POMYLIŁEM SIĘ W PIERWSZYM POŚCIE, SPOTYKAMY SIĘ W SOBOTĘ NIE W PT, SORRKA :) czemu? a nie może być w piątek jednak?
Napisano 16 Styczeń 200817 l Autor czemu? a nie może być w piątek jednak? No podobno Kurt ze wszystkimi się na sobotę ustawiał... a mi się po prostu pomyliło i wklepałem złą datę... Na gg z Kutem też gadałem o sobocie :P więc może lepiej już nie zmieniać tych ustaleń :] sorrka za pomyłkę :)
Napisano 16 Styczeń 200817 l No to lipa, ja w sobote raczej nie moge o 20 mam impreze obowiązkową:// pić będe po niej Piątek lepiej na ale nic na to nie poradze.
Napisano 16 Styczeń 200817 l A Armia i Purple to gdzie sie chowają? Jak wyrzucą pustą flaszkę przez okno to pod mosteczkiem na bank się skaleczysz ;)
Napisano 16 Styczeń 200817 l Mi Kurt powiedział, że piątek:/ Pewnie się walnął:/ No dobra, nie będę siał zamętu, jak sobota to sobota...
Napisano 18 Styczeń 200817 l Autor hehehe :D :D :D gadu - gadowa organizacja jak zawsze roxuje :P Cruzh3r -> nic się nie da zrobić? Olej tą jakąś tam anonimową, bezpłuciową imprezę na rzecz integracji ze środowiskiem grafików :D
Napisano 18 Styczeń 200817 l szkoda że mam tak beznadziejny dojazd do domu bo bym nawet chętnie wpadł
Napisano 18 Styczeń 200817 l O nono, właśnie, a propos dojazdu... Mam nadzieję, że nie będziemy się oddalać od metra za daleko...
Napisano 18 Styczeń 200817 l Autor Nie, jak będziemy się oddalać to nieśpiesznym, 15 minutowym spacerkiem :]
Napisano 19 Styczeń 200817 l mnie niestety nie bedzie, musialem wrocic do gorzowa na na kilka dni, sprawa wyzsza przepraszam, do nastepnego :)