Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Siemka :)

Padł pomysł na gg żeby skoczyć na browarka jakoś w sobotę o 19.00 w Warszawie. Proponuję żebyśmy spotkali się w centrum przy metrze i z tamtąd wybrali się jakiejś knajpy. Można skoczyć do tej co zawsze "Kawiarnia u Boryny", można do Insidu (koło Nowego Światu) albo jeszcze coś innego wymyśleć ;)

Jak na razie chętni są:

- Krzyhhh

- Kurt

- Lewus

- Lucas

- Matys

- Max

- Painbringer

- Sharp

- no i ja :]

Być może wpadną:

- Shogun (o ile wyzdrowieje)

Jak ktoś coś jest chętny, to wpisywać się (także kwestia pubu jest otwarta)

pozdro i do zoba na bro :D

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 4,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja jestem obecnie chory i są bardzo nikłe szanse, bym wyzdrowiał, bo grypa z gorączką 40 st nie przechodzi na pstryk. Także pozdrawiam Was wszystkich i jak zncie jakiegoś magika - uzdrowiciela, to dawajcie go tutaj.

Napisano

no czad panowie bedzie sie dzialo :-) zapraszaam wszystkich trzeba wreszcie sprawic zeby te "skakanie na browar" bylo jakims cyklicznym chlanskiem :-) no bo odstresowac sie jakos trzba po tej calej ciezkiej pracy ktora z taka pasja wykonujemy :D

Napisano

moj pierwszy post na max3d od dluugiego czasu ale i ja postaram sie wpasc ..przynajmniej na jednego:]

Napisano
Ja jestem obecnie chory i są bardzo nikłe szanse, bym wyzdrowiał, bo grypa z gorączką 40 st nie przechodzi na pstryk. Także pozdrawiam Was wszystkich i jak zncie jakiegoś magika - uzdrowiciela, to dawajcie go tutaj.

magik magikiem ale okład z młodych piersi pomaga od ręki

Napisano

hmm. Count Me IN!!

w tym pod mosteczkiem niebyło źle. Jest też 'merican Rodeo Na skrzyzowaniu świętokrzyskiej i Nowego Światu(tacos bierzemy i browar). Jak żarcie jakieś to Szwejk, Podwale(golona żeberka miód)

Napisano

Okład z młodych piersi był w weekend i cuda zdziałał. Gorzej, że cuda ustały wraz z "odstawieniem od piersi".

Napisano
  • Autor

Shogun -> no to piersi pod pachę razem z właścicielką i wpadaj :>

Matys -> nom, ja też popieram picie cykliczne i jak najczęstsze :D

Sharp -> wpisany

Cruzh3r -> mnie tam pod mostkiem nie było - spoko tam jest? Ile browar? Ja bym się na wielkie żarcie nie nastawiał, więc preferował bym puby niż bary.

Napisano

Całe szczęście to ładne piersi, nie sięgają tak daleko w myśl dowcipu:

Murzyniątko pyta mamę:

- Mama, daj cyca!

- Masz, tylko nie odchodź za daleko...

Także sorki...

Napisano

Panowie, u mnie podobna sytuacja jak u Shogunna. Z wyjątkiem tych piersi niestety :/

Wypijcie nasze zdrowie :D

Napisano

a to raczej miejscówki z żarciem podałem. pod mosteczkiem 6 zł browar i spoko tosty.

Napisano
  • Autor

UWAGA, POMYLIŁEM SIĘ W PIERWSZYM POŚCIE, SPOTYKAMY SIĘ W SOBOTĘ NIE W PT, SORRKA :)

Shogun -> mi chodziło po prostu żebyś z kobietą przyszedł, zboczeńcu :P

Lumpy -> eeehhh - no ziąąą - kuruj się, może jeszcze wpadniesz ewentualnie? ;)

Cruzh3r -> kurka, no ja tam nigdy nie byłem, to nie wiem co i jak :] ale jak ludzie będą chcieli tam iść to dla mnie bez różnicy, 6 zyla za bro to w ramach rozsądku jeszcze :)

Napisano
UWAGA, POMYLIŁEM SIĘ W PIERWSZYM POŚCIE, SPOTYKAMY SIĘ W SOBOTĘ NIE W PT, SORRKA :)

czemu? a nie może być w piątek jednak?

Napisano
  • Autor
czemu? a nie może być w piątek jednak?

No podobno Kurt ze wszystkimi się na sobotę ustawiał... a mi się po prostu pomyliło i wklepałem złą datę... Na gg z Kutem też gadałem o sobocie :P więc może lepiej już nie zmieniać tych ustaleń :]

sorrka za pomyłkę :)

Napisano

Ja też bym się pojawił:) O ile ogarnę wszystko co mam do zrobienia...

Napisano

No to lipa, ja w sobote raczej nie moge o 20 mam impreze obowiązkową:// pić będe po niej

Piątek lepiej na ale nic na to nie poradze.

Napisano

A Armia i Purple to gdzie sie chowają? Jak wyrzucą pustą flaszkę przez okno to pod mosteczkiem na bank się skaleczysz ;)

Napisano

Mi Kurt powiedział, że piątek:/ Pewnie się walnął:/

No dobra, nie będę siał zamętu, jak sobota to sobota...

Napisano
  • Autor

hehehe :D :D :D

gadu - gadowa organizacja jak zawsze roxuje :P

Cruzh3r -> nic się nie da zrobić? Olej tą jakąś tam anonimową, bezpłuciową imprezę na rzecz integracji ze środowiskiem grafików :D

Napisano

O nono, właśnie, a propos dojazdu...

Mam nadzieję, że nie będziemy się oddalać od metra za daleko...

Napisano
  • Autor

Nie, jak będziemy się oddalać to nieśpiesznym, 15 minutowym spacerkiem :]