arcade Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Siemka :) Padł pomysł na gg żeby skoczyć na browarka jakoś w sobotę o 19.00 w Warszawie. Proponuję żebyśmy spotkali się w centrum przy metrze i z tamtąd wybrali się jakiejś knajpy. Można skoczyć do tej co zawsze "Kawiarnia u Boryny", można do Insidu (koło Nowego Światu) albo jeszcze coś innego wymyśleć ;) Jak na razie chętni są: - Krzyhhh - Kurt - Lewus - Lucas - Matys - Max - Painbringer - Sharp - no i ja :] Być może wpadną: - Shogun (o ile wyzdrowieje) Jak ktoś coś jest chętny, to wpisywać się (także kwestia pubu jest otwarta) pozdro i do zoba na bro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Ja jestem obecnie chory i są bardzo nikłe szanse, bym wyzdrowiał, bo grypa z gorączką 40 st nie przechodzi na pstryk. Także pozdrawiam Was wszystkich i jak zncie jakiegoś magika - uzdrowiciela, to dawajcie go tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 no czad panowie bedzie sie dzialo :-) zapraszaam wszystkich trzeba wreszcie sprawic zeby te "skakanie na browar" bylo jakims cyklicznym chlanskiem :-) no bo odstresowac sie jakos trzba po tej calej ciezkiej pracy ktora z taka pasja wykonujemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 moj pierwszy post na max3d od dluugiego czasu ale i ja postaram sie wpasc ..przynajmniej na jednego:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Ja jestem obecnie chory i są bardzo nikłe szanse, bym wyzdrowiał, bo grypa z gorączką 40 st nie przechodzi na pstryk. Także pozdrawiam Was wszystkich i jak zncie jakiegoś magika - uzdrowiciela, to dawajcie go tutaj. magik magikiem ale okład z młodych piersi pomaga od ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 hmm. Count Me IN!! w tym pod mosteczkiem niebyło źle. Jest też 'merican Rodeo Na skrzyzowaniu świętokrzyskiej i Nowego Światu(tacos bierzemy i browar). Jak żarcie jakieś to Szwejk, Podwale(golona żeberka miód) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Okład z młodych piersi był w weekend i cuda zdziałał. Gorzej, że cuda ustały wraz z "odstawieniem od piersi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2008 Shogun -> no to piersi pod pachę razem z właścicielką i wpadaj :> Matys -> nom, ja też popieram picie cykliczne i jak najczęstsze :D Sharp -> wpisany Cruzh3r -> mnie tam pod mostkiem nie było - spoko tam jest? Ile browar? Ja bym się na wielkie żarcie nie nastawiał, więc preferował bym puby niż bary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Całe szczęście to ładne piersi, nie sięgają tak daleko w myśl dowcipu: Murzyniątko pyta mamę: - Mama, daj cyca! - Masz, tylko nie odchodź za daleko... Także sorki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Panowie, u mnie podobna sytuacja jak u Shogunna. Z wyjątkiem tych piersi niestety :/ Wypijcie nasze zdrowie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 a to raczej miejscówki z żarciem podałem. pod mosteczkiem 6 zł browar i spoko tosty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2008 UWAGA, POMYLIŁEM SIĘ W PIERWSZYM POŚCIE, SPOTYKAMY SIĘ W SOBOTĘ NIE W PT, SORRKA :) Shogun -> mi chodziło po prostu żebyś z kobietą przyszedł, zboczeńcu :P Lumpy -> eeehhh - no ziąąą - kuruj się, może jeszcze wpadniesz ewentualnie? ;) Cruzh3r -> kurka, no ja tam nigdy nie byłem, to nie wiem co i jak :] ale jak ludzie będą chcieli tam iść to dla mnie bez różnicy, 6 zyla za bro to w ramach rozsądku jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 UWAGA, POMYLIŁEM SIĘ W PIERWSZYM POŚCIE, SPOTYKAMY SIĘ W SOBOTĘ NIE W PT, SORRKA :) czemu? a nie może być w piątek jednak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2008 czemu? a nie może być w piątek jednak? No podobno Kurt ze wszystkimi się na sobotę ustawiał... a mi się po prostu pomyliło i wklepałem złą datę... Na gg z Kutem też gadałem o sobocie :P więc może lepiej już nie zmieniać tych ustaleń :] sorrka za pomyłkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Ja też bym się pojawił:) O ile ogarnę wszystko co mam do zrobienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 No to lipa, ja w sobote raczej nie moge o 20 mam impreze obowiązkową:// pić będe po niej Piątek lepiej na ale nic na to nie poradze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 A Armia i Purple to gdzie sie chowają? Jak wyrzucą pustą flaszkę przez okno to pod mosteczkiem na bank się skaleczysz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Mi Kurt powiedział, że piątek:/ Pewnie się walnął:/ No dobra, nie będę siał zamętu, jak sobota to sobota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 hehehe :D :D :D gadu - gadowa organizacja jak zawsze roxuje :P Cruzh3r -> nic się nie da zrobić? Olej tą jakąś tam anonimową, bezpłuciową imprezę na rzecz integracji ze środowiskiem grafików :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 szkoda że mam tak beznadziejny dojazd do domu bo bym nawet chętnie wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 O nono, właśnie, a propos dojazdu... Mam nadzieję, że nie będziemy się oddalać od metra za daleko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 Nie, jak będziemy się oddalać to nieśpiesznym, 15 minutowym spacerkiem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 może podskoczę na chwilę... tak w trakcie renderu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2008 Krzyhhh -> dopisałem, wpadaj wpadaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 mnie niestety nie bedzie, musialem wrocic do gorzowa na na kilka dni, sprawa wyzsza przepraszam, do nastepnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2008 :( Usunełem z listy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Mnie niestety też nie... za dużo do zrobienia, za mało czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi