Jozeph Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 witam ! chcialem wam zaprezentowac moje umiejętnosci we 3runie czyli swobodnym biegu przez miasto z dodaniem akrobatyki :P pokaze wam dwa filmy ale mam wiecej w profilu :) obydwa skladane prze zemnie ....na tym pierwszym filmie ja to ten blondyn :P a na drugim jest nas pieciu a ja mam ciemne spodnie i granatową koszulke ;) co o tym myslicie ? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdunek89 Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 większość tricków ładna, ale nie nazwał bym tego do końca free run, bardziej akrobatyka a tak w połowie filmu ten popup wygląda prawie jak by kolo miał zaryć baniakiem w mur, na przyszłość takich kawałków do filmików nie dodawaj bo takie coś wygląda jak byś nie umiał tricku a robisz na geroya... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Warhol to normalnie prorok, sprawdza się to co rzekł. heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 serwus :) dla mnie baaaardzo fajne :) naprawde spoko. długo sie do takiego poziomu dochodzi ? pewnie dłużej niż tydzień ? ( żart). Barzdo spoko. Opowiedz coś o upadkach i urazach - sporo tego było po drodze ? pozdrawiam i życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Jak jesienią próbowałem zrobić salto to bym się prawie zabił może jakieś porady dla początkujących? :) Co do filmików to mi się bardzo podoba to co tam wyprawiacie a najbardziej się nie mogłem nadziwić akcji z drzewem na początku pierwszego filmiku. Powodzenia i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Bardzo fajna akrobatyka. Gratuluję. :) Jak godzisz to z grafą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Fajnie, też coś takiego tronowałem 3 m-ce, ale zrezygnowałem jak zleciałem na dechę z prawie 4 metrów na trawnik (tak, bolało) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Fajne "fikołki", myślałem, że będziecie tam biegać wiecej, ale jest bardzo spoko. Podobają mi się te numery które robią 2 osoby na raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Robi wrażenie, szczególnie to na końcówce pierwszego pliku (choćby z filmu z vandamem albo jakimś innym dolhem lungrenem ;) ) Co to za piosenka w pierwszym filmiku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 No naprawde bardzo efektowne to :) Mi sie udalo kiedys na wfie zrobic salto w tyl, ale mialem pod soba 30 centrymetrowy materac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jozeph Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2008 no wiec akrobatyke bo w sumie te filmy to przedstawiają caly team cwiczy rok a ja okolo 1,5 roku.... wypadki ? oczywiscie ze byly :D w komentarzach ktos napisal ze sie prawie zabilem w jesien :D gratuluje spostrzegawczosci :D no niestety nie zawsze jest kolorowo i niekiedy spadnie sie na kark czy takie tam xD ale ogolnie jest to bardzo fajne :P wychodzimy sobie do centrum miasta pokazujemy kilka trickow i wszyscy zapieraja dech w piersiach ;) ktos pytal jak godze to z grafika.... tzn. teraz byla zima i niestety nie bylo jak skakac wiec wziąłem sie za grafe :) teraz mnie to wciąglo porzadnie i bedzie maly problem :P w pierwszym filmie muza to JUELZ SANTANA-SECOND COMMING... super ze wam sie podoba :P pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 ubezpiecz się na życie, możesz stać się bogaty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Zazdroszczę wam hali...i to jeszcze jak;D Spoko..Fajnie że jest ktoś na forum kto poza mną to robi..i do tego ma takie umiejętności;) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 WOW, fajne, nawet bardzo :] Gratki, bo ja mam za słabą psychę żeby akro trenować :D Wolę siatkówkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdunek89 Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Zazdroszczę wam hali...i to jeszcze jak;D Spoko..Fajnie że jest ktoś na forum kto poza mną to robi..i do tego ma takie umiejętności;) Pozdro:) ja też trenuję :) niestety jak też piszesz z halą jest problem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 bardzo fajnie zaprezentowane... :) moja odpowiedź brzmi... więcej takich tricków... może jakiś tutorial... :D lubię takie klimaty więc czekam na kontynuacje... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 podziwiam kazdego kto ma swoje zainteresowania i sie w nich rozwija a nie siedzi pod blokiem na osiedlu i zbija bąki, stary w deche :) ,czekam na filmik z upadkami he :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jozeph Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2008 dzieki wam wszystkim ;P spoko ziomy z was :D dwoch gości pisalo ze cwiczą a ja was na 3run.eu nie widzialem :P zapraszam :) a co do hali to nie jest tak super jak myslicie :( ten drugi film byl krecony w zime a zanim go nakrecilismy nie cwiczylismy rowny miesiąc :( jak jest zima to nie ma gdzie skakac i wkrecilismy sie na sale :) tak poza tym to ta hala jest w Krakowie AWF baaaaardzo wypasiona :D nawet db backa zrobilem po roundacku ;P jeszcze raz dzieki i pozdro ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdunek89 Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 dwoch gości pisalo ze cwiczą a ja was na 3run.eu nie mam czasu na przesiadywanie na takich forach a ostatnio ćwiczę bardziej czystą akrobatykę niż 3run, a z tego że miałem ostatnio strzaskany nadgarstek to kilka miechów nie ćwiczyłem i po takim czasie to mam problem by porządnego backa skręcić, a jeśli robię jakiś trick używając ręki to boooli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 aaaaaaaaaaaa kto wykonuje piosenkę z końcówki tego filmiku ? - http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=646843#post646843 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 swietne! zawsze chcialem umiec zrobic salto chociazby :D, za pozno mi sie zebralo...kosci juz stare mam i nic ze soba nie zrobie ;]. Ale podziwiam, efektowne. Byle zescie sobie nic nie zrobili! ;] pzdr thud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 a gdzie backhandspring'i :D ? btw - obejrzyj ostatni sampler Team Chinese Box (Andrea Catozzi) - życze Ci tego poziomu, cwicz cwicz, to pokonywanie barier i podnoszenie skilla to jest to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jozeph Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 Hindus oczywiscie ze oglądalem Catozziego na najnowszym samplerze :D ale on cwiczy dłuuuuuuuzej wiecej niz ja i ma wypasioną sale :D a ja cale zycie na trawie i piachu :P no i niekiedy ale bardzo rzadko na sale akrobatyczną :) przeciez na drugim filmie robie kilka back hendspringow :D pozdro ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Heh Andrea zaczynał odrazu od concretu :) Fajne bhs. Btw ten blondyn ma fajnego fronta, tylko troche bokiem mu ucieka - szkoda tylko ze to na sali. Fajne videła :) gratki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi