Napisano 16 Styczeń 200817 l witam ! chcialem wam zaprezentowac moje umiejętnosci we 3runie czyli swobodnym biegu przez miasto z dodaniem akrobatyki :P pokaze wam dwa filmy ale mam wiecej w profilu :) obydwa skladane prze zemnie ....na tym pierwszym filmie ja to ten blondyn :P a na drugim jest nas pieciu a ja mam ciemne spodnie i granatową koszulke ;) co o tym myslicie ? pozdr
Napisano 16 Styczeń 200817 l większość tricków ładna, ale nie nazwał bym tego do końca free run, bardziej akrobatyka a tak w połowie filmu ten popup wygląda prawie jak by kolo miał zaryć baniakiem w mur, na przyszłość takich kawałków do filmików nie dodawaj bo takie coś wygląda jak byś nie umiał tricku a robisz na geroya...
Napisano 17 Styczeń 200817 l serwus :) dla mnie baaaardzo fajne :) naprawde spoko. długo sie do takiego poziomu dochodzi ? pewnie dłużej niż tydzień ? ( żart). Barzdo spoko. Opowiedz coś o upadkach i urazach - sporo tego było po drodze ? pozdrawiam i życze powodzenia :)
Napisano 17 Styczeń 200817 l Jak jesienią próbowałem zrobić salto to bym się prawie zabił może jakieś porady dla początkujących? :) Co do filmików to mi się bardzo podoba to co tam wyprawiacie a najbardziej się nie mogłem nadziwić akcji z drzewem na początku pierwszego filmiku. Powodzenia i pozdrawiam.
Napisano 17 Styczeń 200817 l Fajnie, też coś takiego tronowałem 3 m-ce, ale zrezygnowałem jak zleciałem na dechę z prawie 4 metrów na trawnik (tak, bolało) :)
Napisano 17 Styczeń 200817 l Fajne "fikołki", myślałem, że będziecie tam biegać wiecej, ale jest bardzo spoko. Podobają mi się te numery które robią 2 osoby na raz.
Napisano 17 Styczeń 200817 l Robi wrażenie, szczególnie to na końcówce pierwszego pliku (choćby z filmu z vandamem albo jakimś innym dolhem lungrenem ;) ) Co to za piosenka w pierwszym filmiku ?
Napisano 17 Styczeń 200817 l No naprawde bardzo efektowne to :) Mi sie udalo kiedys na wfie zrobic salto w tyl, ale mialem pod soba 30 centrymetrowy materac :)
Napisano 17 Styczeń 200817 l Autor no wiec akrobatyke bo w sumie te filmy to przedstawiają caly team cwiczy rok a ja okolo 1,5 roku.... wypadki ? oczywiscie ze byly :D w komentarzach ktos napisal ze sie prawie zabilem w jesien :D gratuluje spostrzegawczosci :D no niestety nie zawsze jest kolorowo i niekiedy spadnie sie na kark czy takie tam xD ale ogolnie jest to bardzo fajne :P wychodzimy sobie do centrum miasta pokazujemy kilka trickow i wszyscy zapieraja dech w piersiach ;) ktos pytal jak godze to z grafika.... tzn. teraz byla zima i niestety nie bylo jak skakac wiec wziąłem sie za grafe :) teraz mnie to wciąglo porzadnie i bedzie maly problem :P w pierwszym filmie muza to JUELZ SANTANA-SECOND COMMING... super ze wam sie podoba :P pozdro ;)
Napisano 17 Styczeń 200817 l Zazdroszczę wam hali...i to jeszcze jak;D Spoko..Fajnie że jest ktoś na forum kto poza mną to robi..i do tego ma takie umiejętności;) Pozdro:)
Napisano 17 Styczeń 200817 l WOW, fajne, nawet bardzo :] Gratki, bo ja mam za słabą psychę żeby akro trenować :D Wolę siatkówkę :P
Napisano 17 Styczeń 200817 l Zazdroszczę wam hali...i to jeszcze jak;D Spoko..Fajnie że jest ktoś na forum kto poza mną to robi..i do tego ma takie umiejętności;) Pozdro:) ja też trenuję :) niestety jak też piszesz z halą jest problem :/
Napisano 17 Styczeń 200817 l bardzo fajnie zaprezentowane... :) moja odpowiedź brzmi... więcej takich tricków... może jakiś tutorial... :D lubię takie klimaty więc czekam na kontynuacje... :)
Napisano 17 Styczeń 200817 l podziwiam kazdego kto ma swoje zainteresowania i sie w nich rozwija a nie siedzi pod blokiem na osiedlu i zbija bąki, stary w deche :) ,czekam na filmik z upadkami he :P
Napisano 17 Styczeń 200817 l Autor dzieki wam wszystkim ;P spoko ziomy z was :D dwoch gości pisalo ze cwiczą a ja was na 3run.eu nie widzialem :P zapraszam :) a co do hali to nie jest tak super jak myslicie :( ten drugi film byl krecony w zime a zanim go nakrecilismy nie cwiczylismy rowny miesiąc :( jak jest zima to nie ma gdzie skakac i wkrecilismy sie na sale :) tak poza tym to ta hala jest w Krakowie AWF baaaaardzo wypasiona :D nawet db backa zrobilem po roundacku ;P jeszcze raz dzieki i pozdro ;*
Napisano 17 Styczeń 200817 l dwoch gości pisalo ze cwiczą a ja was na 3run.eu nie mam czasu na przesiadywanie na takich forach a ostatnio ćwiczę bardziej czystą akrobatykę niż 3run, a z tego że miałem ostatnio strzaskany nadgarstek to kilka miechów nie ćwiczyłem i po takim czasie to mam problem by porządnego backa skręcić, a jeśli robię jakiś trick używając ręki to boooli :)
Napisano 17 Styczeń 200817 l aaaaaaaaaaaa kto wykonuje piosenkę z końcówki tego filmiku ? - http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=646843#post646843
Napisano 17 Styczeń 200817 l swietne! zawsze chcialem umiec zrobic salto chociazby :D, za pozno mi sie zebralo...kosci juz stare mam i nic ze soba nie zrobie ;]. Ale podziwiam, efektowne. Byle zescie sobie nic nie zrobili! ;] pzdr thud
Napisano 17 Styczeń 200817 l a gdzie backhandspring'i :D ? btw - obejrzyj ostatni sampler Team Chinese Box (Andrea Catozzi) - życze Ci tego poziomu, cwicz cwicz, to pokonywanie barier i podnoszenie skilla to jest to :)
Napisano 18 Styczeń 200817 l Autor Hindus oczywiscie ze oglądalem Catozziego na najnowszym samplerze :D ale on cwiczy dłuuuuuuuzej wiecej niz ja i ma wypasioną sale :D a ja cale zycie na trawie i piachu :P no i niekiedy ale bardzo rzadko na sale akrobatyczną :) przeciez na drugim filmie robie kilka back hendspringow :D pozdro ;*
Napisano 18 Styczeń 200817 l Heh Andrea zaczynał odrazu od concretu :) Fajne bhs. Btw ten blondyn ma fajnego fronta, tylko troche bokiem mu ucieka - szkoda tylko ze to na sali. Fajne videła :) gratki,