Napisano 25 Maj 200816 l a jak to sprawdza ze np pracujesz 8h dziennie, jesli to praca prze internet? :] np każą ci siedzieć przez 8 h przy włączonym skypie , świry :D
Napisano 10 Czerwiec 200816 l klient - jeden z najwiekszych developerów we wrocławiu - zmienił im się człowiek od marketingu (juz chyba 2 w ciagu ostatnich 2 miesięcy) Robimy dla nich zlecenie praktycznie 3 miesiące juz ( wnętrza ) - przez te ich roszady na stołkach zlecenie które miało zająć maks 2 tygodnie od podpisania umowy do oddania pracy, wlecze się juz 3 miesiące. Ubaw mielismy wczoraj jak maila nowy szef marketingu przysłał, do wizualizacj które były juz finalną wersją (nie przeczę wyszły kiepsko i mi się nie podobają) ma jakies 50 poprawek (w tym konstrukcyjnych!) Dobrze ze umowa jest dobrze z naszego punktu widzenia skonstruowana. (czyli 2 konsultacje które były juz gdzies w polowie kwietnia) i kazda kolejna poprawka płatna według cennika godzinowego. Odradzam współpracę z firmami które właśnie robią roszady personalne.
Napisano 10 Czerwiec 200816 l np każą ci siedzieć przez 8 h przy włączonym skypie , świry :D Miałeś taką sytuacje?
Napisano 10 Czerwiec 200816 l Proszę Was. Zachowajcie porządek. Nie chcę powtarzać co jakiś czas mojego ostatniego posta z tego wątku. Inaczej będziemy zmuszeni zamknąć wątek.
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Czy ktoś miał doczynienia z Panią z niemiec i również ma problemy z płatnościami?
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Czy ktoś miał doczynienia z Panią z niemiec i również ma problemy z płatnościami? ta od mebli? ja już po jej mailowym zapytaniu o ofertę odmówiłem współpracy. Mialem nosa najwidoczniej.
Napisano 20 Czerwiec 200816 l ta od mebli? ja już po jej mailowym zapytaniu o ofertę odmówiłem współpracy. Mialem nosa najwidoczniej. Chyba miałem tą samą klientkę. Na szczęście po zadaniu bardzo konkretnych pytań na temat dalszej współpracy przestała się odzywać. Albo ja przestałem. Już nie pamiętam...
Napisano 13 Lipiec 200816 l "Wspolpraca ma charakter konkursowy. Oznacza to, ze rozliczane sa tylko realizowane projekty (czyli niezaleznie od ilosci wykonanych projektow wynagrodzenie wyplacane jest tylko za wykorzystane, a w przypadku gdy projekty nie zostana przez klienta wybrane wynagrodzenie nie jest wyplacane)." rewelacja normalnie. powinni od razu napisać: szukamy frajera. Edytowane 13 Lipiec 200816 l przez siwy
Napisano 14 Lipiec 200816 l Autor "Wspolpraca ma charakter konkursowy. Oznacza to, ze rozliczane sa tylko realizowane projekty (czyli niezaleznie od ilosci wykonanych projektow wynagrodzenie wyplacane jest tylko za wykorzystane, a w przypadku gdy projekty nie zostana przez klienta wybrane wynagrodzenie nie jest wyplacane)." BUAHAHA to jest dobre :D a Pani z Niemiec to już Legenda widzę... ;)
Napisano 14 Lipiec 200816 l Tak, ja też z nią rozmawiałem. Pokazałem jej moje modele i dostałem do testu do zrobienia jakąś sofę. Napisałem jej, że jak chce testować sofę, to możemy się umówić osobno, a o moich umiejętnościach modelarskich świadczą moje modele, wiec albo mi przysyła umowę na coś konkretnego, albo papatki. Widać za brzydki jestem na jedno i drugie, bo nie odpisała...
Napisano 14 Lipiec 200816 l A ta Pani z niemiec odpisała w ogóle komukolwiek? Ja dostałem ofertę, odpisałem i chyba się przestraszyła, bo zamilkła... :D [edit] O, jeszcze miałem taką dziwną sytuację, że pan R.H. chciał rybkę, przesłał nawet niezwymiarowane szkice, a po tym jak ją wymodelowałem i pokazałem również zamilkł... o_O W sumie nic nie straciłem, bo modelu również nie przesłałem, tylko rendery, ale doprawdy dziwne to :P
Napisano 14 Lipiec 200816 l Też zdarzyło mi się wpaść w objęcia tej pani...lecz znajomość szybko się zakończyła :) pzdr.
Napisano 14 Lipiec 200816 l Ciekawe kto jest autorem tej kolekcji i jak ułożyła się współpraca z Panią z Niemiec: http://www.evermotion.org/shop_display_item.php?item=293 3 z tych kompletow robilem ja (albo to przypadek ), ale to bylo jakis rok temu i na pewno bylo to dla everow ( z tego co mi wiadomo)