nielot007 Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Witam!! nie czas odswiezyc statuetke bitewna ? mozna by zrobic jakis mini konkurs na nowa statuetke :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 a ta jest tak bardzo zła? według mnie zmiana takich rzeczy jest zbyteczna. statuetka max3d.pl jest już znana i rozpoznawana w świecie cg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 a jak ona wyglada? bo nawet nie widzialem :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 a jak ona wyglada? bo nawet nie widzialem :p Bo zadnej nie wygrales :D Mi sie tam statuetka podoba. Pewnie dalo by sie wysculptowac cos lepszego, ale nie wiem czy jest sens zmieniac cos co dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 'gou houm' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Bo zadnej nie wygrales :D Poprostu nie chcialem psuc zabawy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 mi też się podoba ta co jest, fajna, uśmiechnięta wiewiórka czy tam małpka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 A jest coś takiego jak CG Talk Award, za na przykład dostanie się do srebrnej galerii? Żeby sobie można dać na stronie czy coś w tym stylu? Bo w sumie to jest również niezła promocja portalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 O. albo za dostanie się do finału bitwy? :D nie no, joke;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Wzór i model są fajne ale ja też chętnie zobaczyłbym coś nowego, to się po prostu opatrzyło. Kiedyś była zmieniana częściej i jak pamiętam nikomu to nie przeszkadzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Marzec 2008 Autor Share Napisano 7 Marzec 2008 Witam!! wyjales mi to z ust :) o to wlasnie mi chodzi: Wzór i model są fajne ale ja też chętnie zobaczyłbym coś nowego, to się po prostu opatrzyło. Kiedyś była zmieniana częściej i jak pamiętam nikomu to nie przeszkadzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Wzór i model są fajne ale ja też chętnie zobaczyłbym coś nowego, to się po prostu opatrzyło. Kiedyś była zmieniana częściej i jak pamiętam nikomu to nie przeszkadzało. Oskar tez sie opatrzyl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Marzec 2008 Autor Share Napisano 7 Marzec 2008 nie ma co porownywac do oscara gdyz wiekszosc osob i tak nie wie jak wyglada bitewna statuetka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Możemy zorganizować mini 'konkurs' na taką statuetke ale nie możemy dac słowa że ta która będzie najlepsza trafi w nasze gusta i zostanie zastąpiona, nie mniej jednak szansa jest bo poziom na forum niezle wzrósł ostatnimi laty. Więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Marzec 2008 Autor Share Napisano 7 Marzec 2008 Możemy zorganizować mini 'konkurs' na taką statuetke ale nie możemy dac słowa że ta która będzie najlepsza trafi w nasze gusta i zostanie zastąpiona, nie mniej jednak szansa jest bo poziom na forum niezle wzrósł ostatnimi laty. Więc? wiec...wszystko zalezy od was ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 ja dałbym szanse, niech uzytkownicy rzuca propozycjami i sie zobaczy czy warto zmienic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 nic nie zaszkodzi zrobic mini konkursu, jak nie bedzei na poziomie to zostaniemy przy starej, mysle ze nikt sie nie obrazi ps, przynajmniej cos sie bedzie dzialo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 ja dałbym szanse, niech uzytkownicy rzuca propozycjami i sie zobaczy czy warto zmienic :) Jestem za :) A marudze bo nie mam ani czasu ani skilla zeby zrobic cos rownie dobrego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 oscara tez zmieńmy bo sie przejadł, złote lwy równierz.... a co sądzicie o fryderykach? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Jeśli dobrze pamiętam statuetka była robiona na rok-półtora a jutro będzie obchodzić swoje trzecie urodziny więc jak najbardziej można by ją odświeżyć, przy czym moim zdaniem proponowane metody nie są trafione... Przejrzałem sobie dwie ostatnie mini bitwy modelarskie i jakoś nie napawało mnie to optymizmem, zrobienie kompletnej postaci czy też instalacji to jednak coś zupełnie innego. Jeśli jest taka potrzeba to osobiście proponował bym mini bitwę 2D na projekt/concept art, który potem by się zrealizowało "wewnętrznie" konkretnie dogadując się z jedną-dwiema osobami dającymi pewność realizacji na wysokim poziomie. Przy czym nie wiem czy nie warto się wstrzymać do nowego wyglądu serwisu- można by wtedy zaplanować coś dobrze pasującego. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 ...i zróbmy statuetkę dla Kociarza Roku XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Przy czym nie wiem czy nie warto się wstrzymać do nowego wyglądu serwisu- można by wtedy zaplanować coś dobrze pasującego. A co szykuje się jakiś nowy wygląd serwisu? Mi się ten co teraz jest bardzo podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 No kiedys pewnie o tym pomyslimy - moze wtedy nowa statuetka będzie dobrym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Jeśli jest taka potrzeba to osobiście proponował bym mini bitwę 2D na projekt/concept art, który potem by się zrealizowało "wewnętrznie" konkretnie dogadując się z jedną-dwiema osobami dającymi pewność realizacji na wysokim poziomie. Mysle, ze to swietny pomysl. Ew niech konkurs bedzie otwarty i kazdy moze wystartowac, 2d czy 3d. Tylko podejrzewam, ze plan Gothama ma najwieksze szanse powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi