Napisano 6 Marzec 200817 l Witam!! nie czas odswiezyc statuetke bitewna ? mozna by zrobic jakis mini konkurs na nowa statuetke :) pozdro
Napisano 6 Marzec 200817 l a ta jest tak bardzo zła? według mnie zmiana takich rzeczy jest zbyteczna. statuetka max3d.pl jest już znana i rozpoznawana w świecie cg
Napisano 6 Marzec 200817 l a jak ona wyglada? bo nawet nie widzialem :p Bo zadnej nie wygrales :D Mi sie tam statuetka podoba. Pewnie dalo by sie wysculptowac cos lepszego, ale nie wiem czy jest sens zmieniac cos co dziala.
Napisano 6 Marzec 200817 l mi też się podoba ta co jest, fajna, uśmiechnięta wiewiórka czy tam małpka :D
Napisano 6 Marzec 200817 l A jest coś takiego jak CG Talk Award, za na przykład dostanie się do srebrnej galerii? Żeby sobie można dać na stronie czy coś w tym stylu? Bo w sumie to jest również niezła promocja portalu.
Napisano 7 Marzec 200817 l Wzór i model są fajne ale ja też chętnie zobaczyłbym coś nowego, to się po prostu opatrzyło. Kiedyś była zmieniana częściej i jak pamiętam nikomu to nie przeszkadzało.
Napisano 7 Marzec 200817 l Autor Witam!! wyjales mi to z ust :) o to wlasnie mi chodzi: Wzór i model są fajne ale ja też chętnie zobaczyłbym coś nowego, to się po prostu opatrzyło. Kiedyś była zmieniana częściej i jak pamiętam nikomu to nie przeszkadzało.
Napisano 7 Marzec 200817 l Wzór i model są fajne ale ja też chętnie zobaczyłbym coś nowego, to się po prostu opatrzyło. Kiedyś była zmieniana częściej i jak pamiętam nikomu to nie przeszkadzało. Oskar tez sie opatrzyl :D
Napisano 7 Marzec 200817 l Autor nie ma co porownywac do oscara gdyz wiekszosc osob i tak nie wie jak wyglada bitewna statuetka...
Napisano 7 Marzec 200817 l Możemy zorganizować mini 'konkurs' na taką statuetke ale nie możemy dac słowa że ta która będzie najlepsza trafi w nasze gusta i zostanie zastąpiona, nie mniej jednak szansa jest bo poziom na forum niezle wzrósł ostatnimi laty. Więc?
Napisano 7 Marzec 200817 l Autor Możemy zorganizować mini 'konkurs' na taką statuetke ale nie możemy dac słowa że ta która będzie najlepsza trafi w nasze gusta i zostanie zastąpiona, nie mniej jednak szansa jest bo poziom na forum niezle wzrósł ostatnimi laty. Więc? wiec...wszystko zalezy od was ;)
Napisano 7 Marzec 200817 l ja dałbym szanse, niech uzytkownicy rzuca propozycjami i sie zobaczy czy warto zmienic :)
Napisano 7 Marzec 200817 l nic nie zaszkodzi zrobic mini konkursu, jak nie bedzei na poziomie to zostaniemy przy starej, mysle ze nikt sie nie obrazi ps, przynajmniej cos sie bedzie dzialo ;)
Napisano 7 Marzec 200817 l ja dałbym szanse, niech uzytkownicy rzuca propozycjami i sie zobaczy czy warto zmienic :) Jestem za :) A marudze bo nie mam ani czasu ani skilla zeby zrobic cos rownie dobrego :D
Napisano 7 Marzec 200817 l oscara tez zmieńmy bo sie przejadł, złote lwy równierz.... a co sądzicie o fryderykach? :P
Napisano 7 Marzec 200817 l Jeśli dobrze pamiętam statuetka była robiona na rok-półtora a jutro będzie obchodzić swoje trzecie urodziny więc jak najbardziej można by ją odświeżyć, przy czym moim zdaniem proponowane metody nie są trafione... Przejrzałem sobie dwie ostatnie mini bitwy modelarskie i jakoś nie napawało mnie to optymizmem, zrobienie kompletnej postaci czy też instalacji to jednak coś zupełnie innego. Jeśli jest taka potrzeba to osobiście proponował bym mini bitwę 2D na projekt/concept art, który potem by się zrealizowało "wewnętrznie" konkretnie dogadując się z jedną-dwiema osobami dającymi pewność realizacji na wysokim poziomie. Przy czym nie wiem czy nie warto się wstrzymać do nowego wyglądu serwisu- można by wtedy zaplanować coś dobrze pasującego. Pozdrawiam,
Napisano 7 Marzec 200817 l Przy czym nie wiem czy nie warto się wstrzymać do nowego wyglądu serwisu- można by wtedy zaplanować coś dobrze pasującego. A co szykuje się jakiś nowy wygląd serwisu? Mi się ten co teraz jest bardzo podoba.
Napisano 7 Marzec 200817 l No kiedys pewnie o tym pomyslimy - moze wtedy nowa statuetka będzie dobrym pomysłem.
Napisano 7 Marzec 200817 l Jeśli jest taka potrzeba to osobiście proponował bym mini bitwę 2D na projekt/concept art, który potem by się zrealizowało "wewnętrznie" konkretnie dogadując się z jedną-dwiema osobami dającymi pewność realizacji na wysokim poziomie. Mysle, ze to swietny pomysl. Ew niech konkurs bedzie otwarty i kazdy moze wystartowac, 2d czy 3d. Tylko podejrzewam, ze plan Gothama ma najwieksze szanse powodzenia.