Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!!

nie czas odswiezyc statuetke bitewna ?

mozna by zrobic jakis mini konkurs na nowa statuetke :)

pozdro

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 4,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a jak ona wyglada? bo nawet nie widzialem :p

Bo zadnej nie wygrales :D

Mi sie tam statuetka podoba. Pewnie dalo by sie wysculptowac cos lepszego, ale nie wiem czy jest sens zmieniac cos co dziala.

Napisano

A jest coś takiego jak CG Talk Award, za na przykład dostanie się do srebrnej galerii? Żeby sobie można dać na stronie czy coś w tym stylu? Bo w sumie to jest również niezła promocja portalu.

Napisano

Wzór i model są fajne ale ja też chętnie zobaczyłbym coś nowego, to się po prostu opatrzyło. Kiedyś była zmieniana częściej i jak pamiętam nikomu to nie przeszkadzało.

Napisano
  • Autor

Witam!!

wyjales mi to z ust :)

o to wlasnie mi chodzi:

Wzór i model są fajne ale ja też chętnie zobaczyłbym coś nowego, to się po prostu opatrzyło. Kiedyś była zmieniana częściej i jak pamiętam nikomu to nie przeszkadzało.
Napisano

Oskar tez sie opatrzyl :D

Napisano

Możemy zorganizować mini 'konkurs' na taką statuetke ale nie możemy dac słowa że ta która będzie najlepsza trafi w nasze gusta i zostanie zastąpiona, nie mniej jednak szansa jest bo poziom na forum niezle wzrósł ostatnimi laty.

Więc?

Napisano
  • Autor
Możemy zorganizować mini 'konkurs' na taką statuetke ale nie możemy dac słowa że ta która będzie najlepsza trafi w nasze gusta i zostanie zastąpiona, nie mniej jednak szansa jest bo poziom na forum niezle wzrósł ostatnimi laty.

Więc?

wiec...wszystko zalezy od was ;)

Napisano

nic nie zaszkodzi zrobic mini konkursu, jak nie bedzei na poziomie to zostaniemy przy starej, mysle ze nikt sie nie obrazi

ps, przynajmniej cos sie bedzie dzialo ;)

Napisano
ja dałbym szanse, niech uzytkownicy rzuca propozycjami i sie zobaczy czy warto zmienic :)

Jestem za :) A marudze bo nie mam ani czasu ani skilla zeby zrobic cos rownie dobrego :D

Napisano

oscara tez zmieńmy bo sie przejadł, złote lwy równierz.... a co sądzicie o fryderykach? :P

Napisano

Jeśli dobrze pamiętam statuetka była robiona na rok-półtora a jutro będzie obchodzić swoje trzecie urodziny więc jak najbardziej można by ją odświeżyć, przy czym moim zdaniem proponowane metody nie są trafione...

Przejrzałem sobie dwie ostatnie mini bitwy modelarskie i jakoś nie napawało mnie to optymizmem, zrobienie kompletnej postaci czy też instalacji to jednak coś zupełnie innego.

Jeśli jest taka potrzeba to osobiście proponował bym mini bitwę 2D na projekt/concept art, który potem by się zrealizowało "wewnętrznie" konkretnie dogadując się z jedną-dwiema osobami dającymi pewność realizacji na wysokim poziomie.

Przy czym nie wiem czy nie warto się wstrzymać do nowego wyglądu serwisu- można by wtedy zaplanować coś dobrze pasującego.

Pozdrawiam,

Napisano

Przy czym nie wiem czy nie warto się wstrzymać do nowego wyglądu serwisu- można by wtedy zaplanować coś dobrze pasującego.

A co szykuje się jakiś nowy wygląd serwisu? Mi się ten co teraz jest bardzo podoba.

Napisano

No kiedys pewnie o tym pomyslimy - moze wtedy nowa statuetka będzie dobrym pomysłem.

Napisano
Jeśli jest taka potrzeba to osobiście proponował bym mini bitwę 2D na projekt/concept art, który potem by się zrealizowało "wewnętrznie" konkretnie dogadując się z jedną-dwiema osobami dającymi pewność realizacji na wysokim poziomie.

Mysle, ze to swietny pomysl. Ew niech konkurs bedzie otwarty i kazdy moze wystartowac, 2d czy 3d. Tylko podejrzewam, ze plan Gothama ma najwieksze szanse powodzenia.