Napisano 28 Wrzesień 200420 l kora: fajny ryj ;D ja też się demaskuję - jak coś mi się stanie, to lista podejrzanych trafi do rąk organów ścigania...
Napisano 28 Wrzesień 200420 l Ładna fotka Kora ;) ( jak sama autorka ;D) Nio to i ja dam się napastować krytyką wścipskich podglądaczy :D Oddalenie się od codzienności... ..wypatrywanie przeznaczenia... ...przeznaczenie nie istnieje... PS. Na pierwszym zdjęciu wcale nie jestem naćpany :D Pozdr
Napisano 28 Wrzesień 200420 l heh ! No pieknie w koncu wiem jak Falcrum wyglada...chyba sie w koncu skusze aby pokazac jakas swoja fotke :)
Napisano 29 Wrzesień 200420 l falcrum skoro zastzregasz ze nie jestes to znaczy ze masz cos na sumieniu;) tak mniej wiecej bede wygladac na dtm jesli sie wybieracie- tylko zamiast dziadka bedzie synek hp:P dzieki za slowa "krytyki";)
Napisano 29 Wrzesień 200420 l no popatrz to ten pikny "ryj" przyjdzie nam ogladac na DTM'ie heh chyba zaryzykuje przyjazdem :D ps ta fotka ladnie cie maskuje ;P poz
Napisano 29 Wrzesień 200420 l little n=> nie po to przeca jest dtm:) pees- ladnie maskuje, zgadzam sie :P
Napisano 7 Październik 200420 l PS. Odbijam sie w blotniku No ale zeby designer z Volvo odbijal sie w blotniku Renault to najstarsi gorale nie slyszeli :)
Napisano 12 Październik 200420 l jeeest!!!! długo oczekiwane !fotostory! tylko dla dorosłych i tylko dla tych o mocnych nerwach.... mam nadzieje że główny bohater nie będzie się wam śnił, a raczej śniła po nocach ps littleninja - wrzucam, bo nalegali - nie trzeba bylo tyle imrezować, a tak śpisz teraz więc muszę robić wszystko za Ciebie ;) pss to ile dajecie ?? bo są już zakłady po ilu godzinach pozst zostanie "zdjęty" z wizji ;) pozdr i miłej zabawy, rodem z Bravo hehe ***!w tym miejscu był link do fotostory!*** juz go tu nie ma, obecnie znajduje sie 9 postow nizej w tym wątku... eh ta presja... ciagle komus cos nie pasuje ;) pss... specjalnie nie wyswietla sie, zeby "ci co nie powinni" nie widzieli (taka pseudo-cenzura)
Napisano 12 Październik 200420 l boskie to fotostory :) (miało być bez "to fotostroy" ale mi wyskcoczyło że odpowiedź jest za krótka :/)
Napisano 12 Październik 200420 l o dzizas, brak mi tchu, hehe, co za wstretne dupsko. ktos z siebie zrobil niezlego *pip*. aha, z reguly cos tam zawsze wisi miedzy poldupkami lol. ;) edit: czekaj czekaj, czyj to tylek? wychodze z zalozenia ze jakies kolesia, np Krisa :), chociaz przyznaje, ze nie czaje tego do konca heh.
Napisano 12 Październik 200420 l dirty: To kobieta :) Glowy nie dam, ale chyba nie bylo jej nastepnego dnia na DTM.
Napisano 12 Październik 200420 l o bosshe, nie urazajac tej mlodej i uroczej damy, ale..ehem..no wiecie sami :) heh, tak myslalem, szczegolnie, ze czegos mi na tej fotce w pewnym miejscu brakuje ;) ale sobie mysle, nieee, to musi byc Kris (lub ktos inny), nogi jak u chlopa, lapa jak u pudzianowskiego prawie, w ogole taka kobieca postura ze niech mnie... no ale widac sie pomylilem troche lol.
Napisano 12 Październik 200420 l jak widzę to raz to ktoś rozkoduje, to zaraz Adek zakoduje hehe ale caly czas jest ;)
Napisano 12 Październik 200420 l piekne fotostory. cieszy mnie ze i moja skromna osoba w nim sie znalazla. dodam od siebie ze widzialem ow niewiaste na wlasne oczy i smiem twierdzic ze posladkami potrafi rozlupywac orzechy.
Napisano 13 Październik 200420 l heh pedaly :P i pomyśleć że jak powiedziałem tak na o-zone ktoś czuł się urażony :P
Napisano 14 Październik 200420 l No ale zeby designer z Volvo odbijal sie w blotniku Renault to najstarsi gorale nie slyszeli :) Hahahaha :)
Napisano 14 Październik 200420 l nie lubie moderow grrrr .... ;P a tu w ramach zemsty za bana mojego fotostory zdjecie szeryfa (ten w pasiakach ;)) ... malo kto wie ze wogole sie ujawnil...miki chyba byl mocno wstawiony bo sie kiwal podczas robienia zdjec co widac heheh poz
Napisano 14 Październik 200420 l no piknie, brakuje szeryfowi czeciego paska w juniformie ;) chyba sie nie lapnal na promo heh. a na powaznie, sadzac z fotki to taki mily chopak z niego, a na necie skrywa sie pod maska brutalnego twardziela, poskromiciela wszelakich wybrykow... pozory myla jak widac. pzdr.
Napisano 15 Październik 200420 l http://members.lycos.co.uk/littleninja/foto.jpg -------------------------------------------------------------------------------- Last edited by Leru : 13-10-2004 at 08:29. ... ramach zemsty za bana mojego fotostory zdjecie szeryfa zemsta? na mnie? ninia popelniles powazny blad :>
Napisano 15 Październik 200420 l no co ty littleninja, przecie to nie szeryf robli bana.... heh, on tylko banuje userow co maja krótkie ksywy np ... 3 literowe ;) co najwyzej to sie mozna mscic za to "pedaly ;P" hehehee ps o czuje ze dopiero teraz sie tu moze cos powaznego rozpetac ... ;)
Napisano 15 Październik 200420 l little-ninja -> o jakim banie mówisz ? żadnego bana nie dostałeś, nikt Twojego fotostory też nie banował, nie ma się za co mścić. Prosiłem tylko o poszerzenie tego prostokąta troszkę bo zasłania za mało. SansSerif -> moja edycja była dokonana wtedy, kiedy przeniosłem fotostory z "meeting na digitech media" i ingerowałem w linka. Zachodzi zatem tu jakieś nieporozumienie, Panowie :|
Napisano 15 Październik 200420 l hehe rozpetalem burze w szklance wody taaaa trzeba przyzanc ...a powod jest prozaiczny (dzizas jak ja nie lubie sie tlumaczyc, heh) chodzi o to ze moderzy zamienili z oficjala na linka fotostory i ktos wycial caly tekst z posta....i przekomarzam sie z wami dziewuszki :D dirty-ech chlopie no wlasnie ... ale to tylko pozory heh ale sie tu wszyscy wczuwaja :D no dobra pozdrawiam was ..a szeryfa caluje w czolko heh
Napisano 15 Październik 200420 l no i leru doigrales sie ... proponuje zorganizowac ogolno forumowe pozbawienie ..hmmm czegokolwiek lera za usuniecie fotostory no ale coz ...kolejne :D ps. leru nigdy ci tego swiat nie wybaczy hehe :P
Napisano 15 Październik 200420 l @little no ladnie ladnie tak robić !minifotostory! bez poinformowania?? hie hie hie... ten fotoszop... czego to nie zmontuje ;)
Napisano 15 Październik 200420 l hehe musialem cos zrobic po tej stracie foto....chcialem jakas niespodzianke dla ciebie miki ;) no i na pewno sie ludziska czegos moze naucza jak to sie szybko robi ;D ps spoon koszulkami to tez sie wymienia heh
Napisano 15 Październik 200420 l jeszcze slowo little paplaczu a zrobie jakies !fototutorial!, albo moze !monostory! z toba w roli glownej (a materialu to sie znajdzie troszku) ;) ??
Napisano 15 Październik 200420 l Czy ktoś mógłby zdradzić czyj jest to tyłek.. nie żebym był zainteresowany czy coś... tak z ciekawości.. ciekawy jest z natury... wiecie jak to jest ;) Aha.. Jestem zbulwersowany!! Jak można pokazywać takie rzeczy? Wstydź się nindżo.. tyłek nie jest twój (chyba... z tego co pamiętam wygląda inaczej ;D) ale historyjkę sam napisałeś... deprawujesz młodzież! ale się zdenerwowałem...
Napisano 15 Październik 200420 l Little Ninja, jeszcze jedno fotostory i masz etet w Bravo murowany :D Generalnie chcialbym podkreslic, ze autorem wszystkich fotek w obu fotostory jest niejaki ja, czyli leander. Chwale sie nie bez przyczyny, bo jak mawia little-ninja talent to tylko 5%, reszta to dobre fotki ;P No i przy okazji moze tez dostane jakas fuche w Bravo (boba w razie czego licze na Twoj aparat) PS. Widzieliscie to koło nad głową dziewczyny w srodkowym kadrze? A juz sie balem ze nie trafilem.. ;)
Napisano 15 Październik 200420 l hehehehehe no batou tylek to do dzis jest nieznany kris nawet probowal dopatrzec sie tor/zsamosci ale zniknela w krzakach ;)...co do mojego tylka dobrze pamietasz...zreszta batou nigdy tego nie zapomne jak ci go pokazywalem (ech to dopiero byla noc);P leander ja juz zamowilem prenumerate bravo ... jak tylko dostane fuche wynajmuje cie jako fotoszuter a miki bedzie prowokowal sytuacje mamy tim w skladzie ;D(a kolo tylko potwierdza twoje nie 5 a 10 % heh) poz
Napisano 15 Październik 200420 l oki.. wchodze w te fuche dla Bravo... w koncu gdyby nie ten moj "zaczarowany" aparacik robi takie zdjecia (az sie dziwie ze mu matrycy nie przepalilo ?? ;) pozostaje tylko pytanie czy w Bravo bravo czy w bravo girl heh (nie wiem czy w tym 2 gim sa te fotostory tez ... ;)
Napisano 17 Październik 200420 l he he, to teraz jak dziad do obrazu gadał nie będe,ale jak dziad do zdjęcia
Napisano 17 Październik 200420 l boshe jedyny...to sie nazywa wystawianie niewiasty na probe...:P przyjada narobia szumu...a potem wstyd na cala Polske i dla mieszkancow Wawy...chopaki rozsadku i rozwagi troche ;P za mala ninja to jush list gonczy na szybie w spozywczaku widzialem ;) a boba byl w darmowej gazecie DzienDobry w dziale dla zlamanych serc (ta panna ze zdjatka pewnie napisala tam) a trzeba przyznac ze ta patriotyczna gazete kazdy emeryt i recista czyta...jaki wy przyklad dajecie? wy jesescie przyszla inteligencja i machina rozwojowa narodu polskiego !! pozdro...
Napisano 19 Październik 200420 l @Phantom - to nie wrzucilem to, nie ja zmontowalem i nie ja o to prosilem ;) w Dzien dobry jeszce mnie niem ma, ale sądze ze to kwestia kolejnego numeru... mam tylko nadzieje ze śmierć z ręki jakiejś emerytki zadana parasolką tudzież laską bedzie szybka i bezbolesna... skrószony za nie swoja wina nietaktowny boba.
Napisano 20 Październik 200420 l trza bylo naniesc korekty...bo jakies waty byly ;) no i stalo sie dorwali mikiego i trzymaja go za jaja wiec mnie tez ...foto usuniete ://///////
Napisano 28 Październik 200420 l Jak po drugiej stronie ekranu to pomyślałem, że rzucę też coś ze swojej okolicy na pierwszy ogień zdjęcie z miejsca z którego w lecie lubię obserwować zachód słońca: http://www.ftj.agh.edu.pl/~malinowski/zach.png
Napisano 28 Październik 200420 l ja tez chce:)..... to ja i moja najukochansza Madziunia:) http://www.bright.3lan.pl/ja.jpg