leander Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 Sporo zycia w tej fotce :) Piotrze, to teraz przyznaj jak sie nazywa ta dziewczyna z avatara ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 29 Październik 2004 Autor Share Napisano 29 Październik 2004 Lubimy Madziunie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 ... i chcemy zeby zostala moderatorem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 ...działu od spraw kobiecych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 Leander to ta sama dziewczyna:) moja kochana Zona:) Adku :) trzba z nia pogadac ona pewnie chetnie by zostala moderatorem od spraw: 1.)jak zabic meza rozmowa:) 2.) jak opowiadac o godzinie spedzonego czasu przez 2 miesiace 3.) i o tym ile ona musi zrobic jak nie robi NIC:) pozdrawiam serdecznie:) wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 Lepiej niech nie zostaje bo bana dostaniesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 trzeba z nia pogadac ona pewnie chetnie by zostala moderatorem od spraw: (...) 3.) i o tym ile ona musi zrobic jak nie robi NIC:) To stanowisko jest juz zajete wsrod moderatorow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 Jak już wcześniej pisałem....... .:1:..:2:..:3:..:4:. .:5:..:6:..:7:..:8:. .:9:..:10:..:11:..:12:. .:13:..:14:..:15:..:16:. .:17:..:18:..:19:..:20:..:21:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 greg - ładne fotki, zazdroszcze miejsca zamieszkania :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 Dzięki :) ps. dziś miałem zrobić nowe, ale zdrowie nie pomogło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 no to bedzie czesciowa odslona. czesciowa bo malo widac ;] daje jako link, coby na wlasna odpowiedzialnosc ogladac... jam Ci to! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 Draakul hehehe widac ze jestes fanem Johna Lenona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 lol, Drakul, ja cię gdzieś widziałem! hehe gdybym miał cyfrówkę to bym was wprawił w kompleksy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 lol, Drakul, ja cię gdzieś widziałem! hehe gdybym miał cyfrówkę to bym was wprawił w kompleksy :P Jeśli masz taką klate jak na avatarze to rzeczywiscie nikt nie ma szans ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 hehe możliwe Salvator :D przecież codziennie w wiadomościach i gazetach mnie pokazują :P a co do Lennona to na tej focie nie widac dokladnie moich automagicznych okularków :D ktore szczesciem dzis znalazly sie na nosie bo normalnie ich nie nosze... joł joł, jak ziomale, nie czuje, jak rymuje hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 greg_jg: Fajne fotki. Mnie się 20 podoba - może dla tego, że lubię takie klimaty? Czym to foczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Yansen- dzięki :) Co do aparatu, to używam Power Shot`a A80, Canon`a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 hehe kozioo... to w avatarze to pryszcze w porównaniu do mojej klaty ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 szoł as jur butsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 tak sie bawi stolyca, czyli ja i tiger1313 omawiamy strategie rozwoju forum. Zaczelismy od... frytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 lol ale kryptoreklama ;) frytki za darmo teraz pewnie masz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 leander: A skończyliście na ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 3 Listopad 2004 Autor Share Napisano 3 Listopad 2004 Masazu ;) ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 Dzieki DruG, wybawiles mnie z niezrecznej sytuacji.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 trochę się spóźnilłem :> już po halloween... przepraszam, że jestem. na tą chwilę z pewnością czekały tłumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :O wiesz inaczej sobie Ciebie wyobrazalem, chociaz z drugiej strony,,, :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 trochę się spóźnilłem :> już po halloween... przepraszam, że jestem. na tą chwilę z pewnością czekały tłumy. facet dotkniety zyciowym doswiadczeniem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 jestes pewien mch, ze ten dzieciak na fotce to nie twoj syn ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 sweet ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 kurcze, klicek, ukradłeś mi reakcję :P powinno być ohhhh sweeet, pff .. nie no moderator na evermotion jak się patrzy. I to ciepłe spojrzenie znad okularów. Per aspera... hasta la vista... daj buzi :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 "you kill rowr aaa" nie wiem sweet moim ulubionym bohaterem smierdzi :D mCh nie martw sie my juz cie kochamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 wydaje mi sie ze w obecnej sytuacji zbanowanie mch nalezy uznac za molestownie nieletnich ;) mch: zawsze wiedziałem ze jestes ekstremista ale nie sadziłem ze az takim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 eee Harry? Harry Potter? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 wiesz inaczej sobie Ciebie wyobrazalem wiesz, całkiem dobrze operuje photoshopem a to, że panowie jeszcze zyją jest tego pięknym dowodem. SansSerif: Myslałem szeryfie, że ban za twarz jak się patrzy będzie.. A tu :> peter_muler: sprawa w sądzie już jest, ale do końca nie wiem kogo oskarżać... Widzę, iz w obecnej sytuacji założenie fanklubu to odpowiednia reakcja na żądania tłumu. Kto chce kto chce palec do budki. edit: salvator - dlaczego mi tego nie powiesz na evermotion? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 respect mch! za odwage!!! ;) ps trochem i to wyglada jkabys sie wkleil w ps w to tlo...(nie chce zdradzic skad jest) pss bojcie sie WY wszyscy co sie podsmiechujecie - mestre sie ujawnil, juz zaden dzien na tym forum nie bedzie taki sam jak do teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 mCh - pfff... więcej tam nie wejdę, boję sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 Myslałem szeryfie, że ban za twarz jak się patrzy będziewrecz przeciwnie az budza sie we mnie teraz rodzicielskie odruchy :> a za bana mam teraz wyrzuty sumienia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 Salvator: Boże.. Jakieś straszne wspomnienia z dzieciństwa widzę :> Czy ja o czymś konkretnym mówiłem? Nie jestem takim czubkiem, by cię banować, bo cię nie lubię, znaczy kocham platonicznie. Takie rzeczy nie u nas bracie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 Sans lol :D mCh - ja tam w dzieciństwie banów nie dostawałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 no to i moze ja sie pokaze :>:>:> http://gfx-corner.webpark.pl/PICT0039.jpg ... to ja trzymam smycz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 a gdzie kulka bez kulki w gebie to nie to samo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 420 przekroczony limit transferu Przekroczony został maksymalny limit transferu dla tej strony. Strona ponownie będzie widoczna po upływie czasu obowiązywania limitu. Spróbuj później, jeśli chcesz zobaczyć tę stronę. Jeżeli jesteś właścicielem tej strony i chcesz zwiększyć limit transferu: * skorzystaj z oferty: MojaStrona lub FirmaWWW - 3GB/miesiąc (jeżeli posiadasz stronę w ofercie: Starter) lub * zamów dodatkowy transfer (jeżeli posiadasz stronę w ofercie: MojaStrona lub FirmaWWW) Aby uzyskać więcej informacji, kliknij tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 ...in dexters laaaaaaaab :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 thats my skurczybyken face. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 i znowu sweet ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Nie umywa się przy mnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 4 Listopad 2004 Autor Share Napisano 4 Listopad 2004 Jakie niepewne fejsy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 i znowu sweet ;) o so chodzi z tym słiit? :> a niepewne, bo przed chwila obudzone ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 no co slodziutki pysio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Draakul: czy mnie się wydaje czy na pierwszym zdjęciu wisisz do góry nogami ??? Bo to w lewym dolnym rogu wygląda jak kaloryfer. Jeśli wisisz do góry nogami to powiedz kto ci to zrobił - wspomożemy :-) Jeśli nie możesz napisać wprost wyślij posta o treści: "Polska - co za wspaniały kraj wielkich możliwości!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi