lashco Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 cze pionier na wstepie gratsy_ masz swietne umiejetnosci mam pytanie na jakim kompie i ile jaki czas renderingu takiej sceny jest? z ciekawosci.
Adek_CG Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 no swietnie wyglada :), ciekawi mnie czy te odbicia na pilce domalowane ? czy poprostu taki material ?
jakus Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 piekne renderki i smakowite detale. kompozycja kolorów tez bardzo dobra. Co do uwag, poduszki na podłodze w pokoju dziecięcym są zdradliwe, ich nałożenie wygląda sztucznie. Bardzo szybko i porządnie wykonana robota ;) Oby druki wyszły jeszcze lepiej ;)
Pionier Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Napisano 2 Kwiecień 2008 niestety nie bede mogl pokazac ustawien ani siatek, 'tajemnica firmy' chyba rozumiecie, poza tym nie wydaje mi sie zebyscie duzo sie z nich nauczyli bo nie ma tam nic specjalnego. w tym przypadku klient dokladnie wiedzial czego chce i dostarczyl odpowiednich referencji wiec to nie sa moje pomysly, choc od siebie tez cos dodalem i klientowi sie spodobalo. scene byla renderowana na jednym z komputerow renderfarmy z tego co pamietam, byla to maszyna 8procesorowa, nie pamietam czasu renderu bo i go nie sprawdzalem, natomiast AO liczylem na moim komputerze w mental ray co zajelo okolo 1h 10min. pozdr, pionier
Zbychowaty Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 bardzo ladne wizki. mozesz cos wiecej powiedziec o materiale narzuty na wyro?
Gotham Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 Pierwsza pracka ma bardzo wciągający nastrój, kawał solidnej roboty. Pozdrawiam,
Pionier Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Napisano 22 Kwiecień 2008 Witam, maly uptade na zakonczenie calego projektu, sypialnia w wersji nocnej: mam nadzieje ze sie podoba pozdrawiam pionier
hcpiter Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 no no bajeczniee :) Lepiej niz dzienna ;) pozdro !
patry Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 Biała ramka może nic specjalnego, ale render pierwsza klasa! :D
pionix Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 Bardzo fajne klimatyczne światło. Pięknie. pozdrawiam :)
Lis Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 A ty ciągle to qmc. Gdyby tego lekkiego szumu nie było. Bardzo ładna faktura prześcieradła. Światełko też ładniutkie.
RA Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 Super. :) Dziecięcy nastraja bardzo pozytywnie. Ta firana w sypialni tylko jakaś taka fu pod tym zaczepem.
Pablo Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 --Wazelina ON-- Nie no piekna fota... --Wazelina OFF-- No dobra...troche szkoda tej ziarnistosci :) ale ogolnie materialy i render pierwsza klasa :) pozdr
Touch Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 Super kołderka i poduszki wyszły w tej wieczornej;)
Rekomendowane odpowiedzi