Posted March 30, 200817 yr Witam!! ok skonczylem mimo iz wiem, ze mozna by w nieskonczonosc poprawiac koncze :) pozdro shader by Arran J Lewis
March 30, 200817 yr Jak na posąg to w sam raz :) ah ta organika...trzeba się wkoncu z nią zmieżyc. Teach me:) pozdr
March 30, 200817 yr Model bardzo mi się podoba, ma charakter Prezentacja niebardzo, wyrenderuj to albo włącz przynajmniej antyaliasing, i dziwne takie białe kropki ci wyszły.
March 31, 200817 yr Author Witam!! dzieki za komentsy :) Pablo--> dzieki :) Ania-->dzieki,nie wiem czemu takie kropki :P Xiz0r--> dzieki ;) ps. juz wiem co bede sculptowal teraz :P pozdro
April 2, 200817 yr model super, ale prezentacja jego odstaje poziomem, ale zreszta chodzi glownie o model :)
April 2, 200817 yr Wyszło naprawdę zacnie. Podoba mi się bardzo choc jak na tak dobry model to slabo zaprezentowany :D Ale tak czy siak... widać klasę!
April 2, 200817 yr Już zostało powiedziane, ale kropy naprawdę psuję efekt! Madel b. ładny. Podoba się bardzo. Brawo!
April 3, 200817 yr Widac ze wyleczyles kilka nawyków w modelowaniu :) jeszcze tylko uszy i beda szliczne obiekty. Model na + :)
April 4, 200817 yr Author Witam!! dzieki za komentsy :) jakos nie lubie renderowac i chyba nigdy nie polubie stad ich brak :P:P