nielot007 Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Witam!! ok skonczylem mimo iz wiem, ze mozna by w nieskonczonosc poprawiac koncze :) pozdro shader by Arran J Lewis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Jak na posąg to w sam raz :) ah ta organika...trzeba się wkoncu z nią zmieżyc. Teach me:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Model bardzo mi się podoba, ma charakter Prezentacja niebardzo, wyrenderuj to albo włącz przynajmniej antyaliasing, i dziwne takie białe kropki ci wyszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 to samo co Ania, ale w modelowaniu to już klasa sama w sobie jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 Witam!! dzieki za komentsy :) Pablo--> dzieki :) Ania-->dzieki,nie wiem czemu takie kropki :P Xiz0r--> dzieki ;) ps. juz wiem co bede sculptowal teraz :P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowicz Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 no model bardzo fajny, przydalbys sie AA + likwidacja kropek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 model super, ale prezentacja jego odstaje poziomem, ale zreszta chodzi glownie o model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 model ladniutki :* Tylko rendernij to w czyms :D pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Wyszło naprawdę zacnie. Podoba mi się bardzo choc jak na tak dobry model to slabo zaprezentowany :D Ale tak czy siak... widać klasę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Już zostało powiedziane, ale kropy naprawdę psuję efekt! Madel b. ładny. Podoba się bardzo. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 bardzo ładny model fajnie, że coś skończyłeś w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Widac ze wyleczyles kilka nawyków w modelowaniu :) jeszcze tylko uszy i beda szliczne obiekty. Model na + :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Błagam pobaw sie Renderem ! :) model...jak zawsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Witam!! dzieki za komentsy :) jakos nie lubie renderowac i chyba nigdy nie polubie stad ich brak :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 sculpowac tez nie lubiales :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi