Napisano 30 Marzec 200817 l Witam!! ok skonczylem mimo iz wiem, ze mozna by w nieskonczonosc poprawiac koncze :) pozdro shader by Arran J Lewis
Napisano 30 Marzec 200817 l Jak na posąg to w sam raz :) ah ta organika...trzeba się wkoncu z nią zmieżyc. Teach me:) pozdr
Napisano 30 Marzec 200817 l Model bardzo mi się podoba, ma charakter Prezentacja niebardzo, wyrenderuj to albo włącz przynajmniej antyaliasing, i dziwne takie białe kropki ci wyszły.
Napisano 31 Marzec 200817 l Autor Witam!! dzieki za komentsy :) Pablo--> dzieki :) Ania-->dzieki,nie wiem czemu takie kropki :P Xiz0r--> dzieki ;) ps. juz wiem co bede sculptowal teraz :P pozdro
Napisano 2 Kwiecień 200817 l model super, ale prezentacja jego odstaje poziomem, ale zreszta chodzi glownie o model :)
Napisano 2 Kwiecień 200817 l Wyszło naprawdę zacnie. Podoba mi się bardzo choc jak na tak dobry model to slabo zaprezentowany :D Ale tak czy siak... widać klasę!
Napisano 2 Kwiecień 200817 l Już zostało powiedziane, ale kropy naprawdę psuję efekt! Madel b. ładny. Podoba się bardzo. Brawo!
Napisano 3 Kwiecień 200817 l Widac ze wyleczyles kilka nawyków w modelowaniu :) jeszcze tylko uszy i beda szliczne obiekty. Model na + :)
Napisano 4 Kwiecień 200817 l Autor Witam!! dzieki za komentsy :) jakos nie lubie renderowac i chyba nigdy nie polubie stad ich brak :P:P