nielot007 Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Witam!! tym razem robimy tego oto pana--> jak cos to zamieszczam baze(taka sama jak poprzednia tylko podest zmieniony) link--> http://rapidshare.com/files/103818664/lincoln_bust.rar.html warunki -rzezba ma byc wykonana z jednego kawalka (nie licze oczu ) czyli jak widac wlosy i czesc ubrania maja byc "wyciagniete" z bryly nie moga byc osobnym obiektem -soft obojetnie LISTA: -nielot007 -Kirian -krzys!3k -Tomala -gawel72 -ledyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2008 robie tez na podstawie tego zdjecia--> http://www.gutenberg.org/files/7547/7547-h/images/bust.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 podnosze rękawice... ... na tyle na ile kobieta pozwoli siedziec wieczorem ;PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 nielot007 - on ma po prostu dziurę pod nosem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 to i ja cos wrzuce, narazie tyle: pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 no chlopaki jedziemy;) ...niema ze boli jak by ktos mogl sie podzielic takim materialem jak ten posąg w pierwszym poscie to poprosze:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 No to pozamiatane :) ,Kirian świetna robota . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Zeet brakuje Ciebie tu;PP... dawaj jakies skulpy!!!!!!!!! jakie kolwiek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 bardzo fajnie Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 thx Kuba;) model odbiega od tego posągu z pierwszego posta bo bralem pod uwage tez inne referki koniec, poprawiony co nieco: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2008 swietny !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 dokladnie, bardzo fajnie wyszlo :), robiles z tej bazy co ja nielot007 wrzucil czy sam robiles pod to baze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Siemanczo, Kirian super ja też się przyłączam, na razie początek 25 min ale zaklepuję sobie miejsce bo się jeszcze bitwa skończy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 jak narazie glos na Kirian :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Więcej dzisiaj nie zrobię bo chyba muszę reinstalkę systemu zapodać ale w następnym upie postaram się wrzucić już skończony model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Kirian piękne, posprzątałeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 fajne skulpty jedziecie! Kirian: mała prosba, podzielisz sie materialem?:) a ode mnie tyle narazie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 no chlopaki:D myslalem ze juz moge dac sobie spokoj z tym a tu.... jeszcze czeka mnie chyba praca;>...wszystko zalezy od Was!;] krzys!3k- tu masz matsy: http://www.zbrushcentral.com/zbc/showthread.php?t=46175&page=1&highlight=matcap+material Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 qwa jak wy to robicie !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2008 super modeliki :) Kirian--> ile twoj model ma polygonow ? i jaki level ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 1.2 mln poly...wiecej niedam rady, mam starego athlona 1.7 i 1GB ramu ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2008 1.2 mln poly...wiecej niedam rady, mam starego athlona 1.7 i 1GB ramu ;| hmmmm ja mam 3,2 mln a u ciebie jest gesta siatka np. na wlosach albo na ubraniu a u mnie nie :( ostatni update to jak dobrze pamietam przedostatni level albo ostani (nie pamietam) a siatka na wlosach jest strasznie rzadka :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 no niestety przewidziałem ten problem i nie robiłem z Twojej bazy:P duzo poly straciles na podest itd. moja jest duzo wydajniejsza(ostatnie apdejty maja 1400000 poly dokladnie), ale tez lipna:/na wlosach i ubraniu brakuje mi poly co widac w tych renderach... tu baza, jak widac to zwykla glowa z powyciaganimi poligonami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 ja tez mogę wziąć udział?? a jeśli tak to kiedy deadline :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 dawaj!!:)im wiecej osob tym ciekawej:) deadline jak juz wiekszosc skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Mi się już nie chce robić tego Lincolna też mam tylko 1gb ramu i to wolnego(266mhz) i z włosami jest problem. Robiłem z bazy nielota ale zoptymalizowałem ją bo podest miał trochę zbędnych poly i trochę trisów koło uszu usunąłem. Niech będzie że koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 oj już widzę że będzie bardzo ciężko wybrać zwycięzce Tomala rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 ...no wiedzialem ze bedzie problem;>.... super Tomala!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2008 jeszcze drobne poprawki i oczywiscie uszy :) no i ciagle walcze z mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 widze bitwa sie rozkreca, fajnie wam idze;] rowniez mam juz dosc tego pana i zblizam sie ku koncu..;> EDIT: dorzucam jeszcze render bez zlota;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Super modele robicie! No to ja też się zapisuję. A przy okazji wrzucam początki mojego modelu z mojej bazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 wow super modele! ja dopiero zacząłem, jeszcze sporo roboty przede mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2008 KONIEC: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Jesteście zboczeni. Nielot co ten Twój ma taką minę jakby omyłkowo Laxigen wypił zamiast kawy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 heh dajecie czaduuu :D Normalnie szczena opada :) pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Broda trochę przypomina mi makaron :P ale po za tym jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 koniec! raczej juz nie bede mial sily nad tym siedziec wiec to jest ostateczna wersja: dzieki za bitwe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Hoho kirian wymiata :D w czym to robiłeś?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Witam!! Panowie konczcie bo czas sonde zrobic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 ja niemialem czasu zrobic poprawek, jutro siąde na chwile i wieczorem zamieszczę koncowy model:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Witam;) ...nie mam siły pracować już na tym złomie:/... 'bugi' modelu musimy przemilczeć;], cierpliwość tez sie kiedyś konczy:PP pozdrawiam! i gratuluje swietnych modeli i walki do konca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Kirian, najlepiej odwzorowales wg mnie tego kolesia. Obstawiam Twoja prace. Reszta tez niezle ale jednak Kirian zaszalal jak na moje koslawe oko skierowane na Maroko a drugie na Cypr... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Witam!! ok w piatek bedzie sonda wiec macie jeszcze troche czasu na skonczenie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2008 ok dzisiaj zamieszcze sonde wiec jak ktos ma nowa wersje modelu prosze wrzucic :) pzodro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi