Stachu Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 witam. no to wreszcie chciałbym zaprezentować ten wózek :) 2 fialne renderki (wiem ze nie są idealne szczególnie ten outdoor ;/ ) ale mimo wszystko proszę o waszą opinie. siatki i modele z viewportu
Bruneq Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 No, widze ze Stachu sie wkoncu w czyms odnalazł....wprwadzie 50K ...hmm...troche sporo, ale ma wnetrze i wsystko....jest gitara! ladnie wyglada, mozna by troche przezedzic , ale tak to spoko...jeszczer texturki pokaz jak robiles jakies!
Fargate Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 Ja tam nie mam zastrzeżeń, bardzo ładnie :) PS: render time to masz niezły :P
Scottero Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 Hmmmm... Imo duzo trisow wpakowales tam gdzie ich nie potrzeba- te karby na silniku albo "zaluzje" za bocznymi szybami zaraz... ale ogolnie wydaje sie git :) Pozdro
Levus Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 Ale co render zły outdoor? Prawie hiperreal. W pierwszej chwili myślałem że to fotka, drzewo Cię zdradziło:p Co do logiki siatki to się zgodzę z kolegami. Ale chodzi raczej o wykorzystanie trisów "tu a nie tam" bo sam polycount to raczej jak na nexgenowe auto przystało. pozdro!
Stachu Napisano 31 Marzec 2008 Autor Napisano 31 Marzec 2008 witam. dzięki za komentarze. tytaj macie jeszcze texturkę co do tego rendera na zewnątrz to tez na początku tak mi sie zdawało ale juz po głębszym przeanalizowanu, to to ogolnie tło wyszo fe. krzywe texturki, drzewa sux i w ogole ;
Stachu Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Napisano 5 Kwiecień 2008 witam. jesli ktoś gra w nfs mw to własnie ma szansę sciągnąć se ten model i go przetestować :) http://nfscars.net/file/view/mostwanted/8118.aspx
Stachu Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 no jaki ten net jest mały ^^ no co, trzeba sie jakoś reklamować ;>
Scottero Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 Gratki- pokaz wieksze screeny z gameplay'u, bo most wanteda gdzies wcielo ;) Pieknie ;)
Kuba Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 Autko wygląda bardzo fajnie, screeny z gry porządne. Daj ich więcej, a może w miarę możliwości nagraj filmik dla nieposiadających NFS. Gratulacje ;)
Bielo^ Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 Stachu: lepiej pasuje "jaki ten internet mały". Szacunek za high - detale. Ile czasu go robiłeś?
Stachu Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 screenki spoko. dałem ten jeden bo to z nfscars.nettutaj daje te screeny w pełnj rozdzielcości które były na tymjednym. filmik moze tez sie nagra niebawem;> co do modelu to z jakiś tydzień lub 2 (z przerwami) dzieki.
pecet Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 w nfs super wygląda, masz jakiegoś tutka jak wrzucić tam swój model?
Stachu Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 hehe duzo ludzi juz sie o to pyta i własnie sie robi. niebawem bedzie ;> 1
Matrixus17 Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 Nooo to ja zaraz to będę zasysał i specjalnie zainstaluje nfs mw żeby pośmigać tym cackiem :D:D:D a jak to zrobiłeś, że tą furką bd teraz można pośmigać w nfs?? ;) ogólnie to autko odjechanie zrobiłeś :)
Stachu Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 poczytałem troche ten temat, tam jest wsio napisane ;) http://nfscars.net/forum/showthread.php?t=18831
Stachu Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Napisano 8 Kwiecień 2008 ciagasz ten pliczek klik, kopiujesz go do gry. pozniej sciagasz ten model i koujesz ten folder addons tez do folderu z grą. no i odpalasz Start NFS MW Mod Loader.bat i grasz
Por@szek Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Hmm, mam pewne obiekcje co do blotnika. Pokaz swoje refki bo moze to nie jest ta wersja, ale ta jest najblizsza do tej co zrobils jaka udalo mi sie znalezc. Po za tm bardzo fajna robota, a i do silnika wrzociles, wiec bardzo duzy + bo nie wiele osob to robi. Leniwce. Gratz
damusTo Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Nie no nie swiruj patrzysz na inna wersje Stachu zrobil dobra robote pytanie czy wejdzie w nasz projekt po tym co tam doczytal wowczas machnie i te wersje nadkoli
floo Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 jak dla mnie Bomba!!! gratulacje!!! Popieram robienie modeli które później można przetestować w grze... ;) wypasik:)
PLS Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Nawet nie pomyslalem wczesniej o tworzeniu wlasnej fury i zarzuceniu jej do gry:]]] czekam na tego tutka:] No a sama fure odwaliles pieknie.
Por@szek Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Nie no nie swiruj patrzysz na inna wersje Stachu zrobil dobra robote pytanie czy wejdzie w nasz projekt po tym co tam doczytal wowczas machnie i te wersje nadkoli Moze najpierw naucz sie czytac czyjes posty zanim zaczniesz sie wypowiadac. Jak napisalem nie wiem jaka to wersja, ale blotniki rzucily mi sie w oczy odrazu dlatego zaczalem szukac refek. Poprosilem aby pokazal swoje refki. Jezeli nie podoba sie komentarz to po chj pokazuje?
damusTo Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Prosze Proszka bez takich, i proszkow nie odstawiac bo glupoty pisze i agresje sieje, nastepnie pogooglowac, pogooglowac konkretnie o min dluzej albo poczytac o furce i potem szukac bo 2 w googlu obrazek i mamy... a ty wlepiles chlopie pantere z autorskim pakiete aero i to pozniejszej wersji podczas gdy ta tutaj jest jak trzeba tylek i przodek nadkola sa wporzadku, blotniki sa w rowerze za to widac inne niedociagniecia ktore trzeba by zdecydowanie poprawic mam tu na mysli okolice oprawy przedniej szyby.
Matrixus17 Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 jeździłem już Twoją furką w nfs :) śmiesznie wygląda ten kanciak w atmosferze tych opływowych samochodów :) ogółem jest gicior :) wlepiony go mam w miejsce eclipsy i jak są jakieś wyścigi to jak ktoś miał tam jechać eclipsą, to jedzie same nadwozie :) hehe :D a tak to strasznie mało innych obudów dla tego auta :) ale daje rady :))
Stachu Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Napisano 10 Kwiecień 2008 ups, sorka za brak odzewu :P juz wszystko piszę. Por@szek-> ja się inspirowałem tą wersją. Matrixus17-> tia znam to niesty tak to juz jest z tym nfs. bo komputer sobie losowo dobiera części a w mojej pantezrze nie było dodatkowych spoilerów wlotów itp i wtedy tak zaczyna świrować :P ale za to fajnie sie nią sciga z policją w trybie kariery ;> edit!! jest tutek uwaga ^^ link mam nadzieję ze coś z tego zrozumieją:P
Rekomendowane odpowiedzi