mrkrzysiek Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 RefectVision - j.w. to skrót od ja wiem i wtedy się zgadza:) atak w ogóle pisze bo byś mógł pokazać siatkę lusterka :)
Ciechu Napisano 12 Maj 2008 Napisano 12 Maj 2008 Przód piękny. Tył według mnie coś nie pasuje - jakiś taki zniekształcony pod światłami- być może tylko tak mi sie wydaję ale piszę bo jednak tak mi się wydaje.
Hynol Napisano 14 Maj 2008 Napisano 14 Maj 2008 Współczesne maszyny mnie nie kręcą kompletnie, dlatego dopiero teraz rzuciłem okiem i mogę jedynie powiedzieć że render/materiały bardzo dobre. Jak dla mnie na 5* bo wiem jak to jest z białymi lakierami :). Gratuluje - również modelu (mimo że współczesny :P ).
ReflectVision Napisano 8 Lipiec 2008 Autor Napisano 8 Lipiec 2008 tak jeszcze troche postprodukcja sie pobawilem, nie bijcie
RA Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Fajnie Reflect, ale z tym samochodem niewiele zrobisz, bo jest skandalicznie brzydki, hehe. :)
ReflectVision Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Napisano 9 Lipiec 2008 tak tylko chcialem podniesc minimalnie jakosc tego tyfusu w 1# poscie :)
Robert B. Napisano 10 Lipiec 2008 Napisano 10 Lipiec 2008 hmm model jak by malowany w psie :D przez jakiegoś maste ;) Troszkę plastikowy jak na 3d to troszkę mało. Ale to nie zmienia faktu że ładnie.
Pussik Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 Zaje...zwłaszcza studyjny render. Mam go na tapecie. W otoczneiu już zbyt czyste autko i przez co sztucznie wygląda. Jak mam się przyczepiać, to w studyjnym renderze tylnie swiało możnaby zaczerwienić w PS`ie. Trzeci render z kolei, równie zajeb.. jak pierwszy. :] ReflectVision to Vision3D?
JohnZi Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 ...ReflectVision to Vision3D? hehe nie:) przynajmniej mi nic nie wiadomo:)
dynia Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 bardzo ładny model samochodu a po jego kształtach widać, że nie był łatwy w modelowaniu, render w studio wyszedł bardzo dobrze co do odbić to nie podobają mi się te z tyłu że tak nagle się kończą mogły iść już do końca samochodu oraz na masce tylne światło szkoda że takie wyblakłe wyszło więc pan hkropinski miał sporo racji w tym co pisał
Blader Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 Oczywiscie model zaje.... ale mi osobiscie nie podoba sie, tam gdzie sa przednie wycieraczki a maska. Jakby za nisko wyciraczki byly wzgledem maski. Ale to tylko moje zdanie :)
Gość Cornelius Scipio Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 kopiemy kopiemy, wungiel potrzebny ;) Pzdr.
ReflectVision Napisano 9 Październik 2008 Autor Napisano 9 Październik 2008 bo to stary render byl no ;p nie ma co tu komentowac raczej :)
trosiek Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 bo w peuegotach tak jest (a przynajmniej w 307). Wycieraczka trochę pod maską się chowa. Więc do mycia nie da sie odgiąć ich, tylko trzeba je ustawić w specjalnej pozycji i dopiero wtedy można odgiąć żeby maska nie zawadzała.
Areien Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 nom świetne :D jestem co prawda amatorem cinemki ale razic oko moze tylko brak sladu opon za samochodem na tym pieknym zwirku :)) sam bym nie zrobil lepiej ale pewnie poprawiloby to realizm ujecia :)
kliment woroszyłow Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 co jest! znowu górnicy będą dymić na wiejskiej? ;)
chudy Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 co jest! znowu górnicy będą dymić na wiejskiej? ;) oj kliment... pół roku do tyłu to jeszcze nie tak źle :P
Rekomendowane odpowiedzi