Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich. To moj pierwszy post na tym forum. Ponizej zamieszczam jakis czas temu zrobiony przezemnie model pistoletu. Aplikacje: 3ds max, mental ray, Photoshop.

deaglecompnb7.th.jpg

deagleshowsz5.th.jpg

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ŁAdnie wyszło. Zastanawia mnie tylko czemu ta plama krwi jest taka mała. Jeśli powstała po strzale w kogoś, to plamy powinny byc na całej kartce, a jeśli tylko coś kapło na tę kartkę, to powinna być sama plama, bez rozprysków.

Napisano

Bardzo fajnie. Ładny detal. Technicznie chyba bez zarzutu. Jak dla mnie trochę za mało emocji (opowieści w tej pracy), ale to już raczej kwestia gustu. Pozdr. AM

Napisano

Wyszło bardzo realistycznie tyle tylko że materiał stali przypomina bardziej żeliwny odlew a plastik to już chyba najgorsza hińska fabryka wypuściła.

Napisano
Wyszło bardzo realistycznie tyle tylko że materiał stali przypomina bardziej żeliwny odlew a plastik to już chyba najgorsza hińska fabryka wypuściła.

jaka fabryka Lisku, 'hinska' :D?

a obrazek ok, calkiem przyjemny gnat :P

czolgiem,

pionier

Napisano

oh dżizas, hińska? nie ma innej mozliwosci! hińska 100% - btw. tosz nię jezd zkura z jyndyjskei wabryki pszypatkię? :)

Do autora: no niezle niezle, pierwszy raz widze mily dla oka model broni 3d. zazwyczaj to jakies gnioty od maniakow.

Witamy na forum:* buzi buzi.

Napisano

MADE IN CHINA!!! :P hehe

a co do modelu to zgodzę się z tym że wygląda jak odlew z żeliwa...

krew też nie bardzo pasuje do reszty... bardziej jakby się ktoś skaleczył... :P

popracuj nad tym...

Napisano

mi się zdawało, że to jakieś marne aluminium :) a ten napis na broni :D zastanawiałem się, czy na prawdziwej broni są takie wybite,czy wzorowałeś się na pistolecie na plastikowe kulki :)

Napisano

No rzeczywiście - jakby się dogłębniej przyjżeć to można odnieść wrażenie, ze zamek jest elementem stałym. No i faktycznie może mniej bumpa. Ale jak dopracujesz takie duperele to na prawdę będzie problem z odróżnieniem od zdjęcia;]

Napisano
ŁAdnie wyszło. Zastanawia mnie tylko czemu ta plama krwi jest taka mała. Jeśli powstała po strzale w kogoś, to plamy powinny byc na całej kartce, a jeśli tylko coś kapło na tę kartkę, to powinna być sama plama, bez rozprysków.

krew dość często pojawia się przy pistoletach. a mnie zawsze to zastanawia po jaką holerę? z pistoletu sie strzela a nie okłada nim po mordzie

mi się render niezbyt podoba, jakiś takie sztuczne, tzn faktycznie wygląda jak odlew (tania kopia)

napisy powinny być wklęsłe a są wypukłe

Napisano
krew dość często pojawia się przy pistoletach. a mnie zawsze to zastanawia po jaką holerę? z pistoletu sie strzela a nie okłada nim po mordzie

po pierwsze cholere, a po drugie obejrzyj "chlopaki z ferajny" scene zaraz po tej w ktorej ktos zaczpil zone glownego bohatera:)

Napisano

Fajny gnat, ale wygląda jak z miękkiego aluminium, scecular zbyt miękki.

Chropowaty bump jest za gruby zdaje się. I ao na pistolecie by się przydał, jak jest to mało widać. Może to by efekt spotęgowało.

pozdro!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności