Napisano 30 Kwiecie艅 200817 l Witam wszystkich. To moj pierwszy post na tym forum. Ponizej zamieszczam jakis czas temu zrobiony przezemnie model pistoletu. Aplikacje: 3ds max, mental ray, Photoshop. 聽 聽 Pozdrawiam.
Napisano 30 Kwiecie艅 200817 l Bardzo zacnie ale nie bardzo wiem jak mia艂 by sie przesuwa膰 ten zamek:)
Napisano 30 Kwiecie艅 200817 l 艁Adnie wysz艂o. Zastanawia mnie tylko czemu ta plama krwi jest taka ma艂a. Je艣li powsta艂a po strzale w kogo艣, to plamy powinny byc na ca艂ej kartce, a je艣li tylko co艣 kap艂o na t臋 kartk臋, to powinna by膰 sama plama, bez rozprysk贸w.
Napisano 30 Kwiecie艅 200817 l Bardzo fajnie. 艁adny detal. Technicznie chyba bez zarzutu. Jak dla mnie troch臋 za ma艂o emocji (opowie艣ci w tej pracy), ale to ju偶 raczej kwestia gustu. Pozdr. AM
Napisano 30 Kwiecie艅 200817 l Wysz艂o bardzo realistycznie tyle tylko 偶e materia艂 stali przypomina bardziej 偶eliwny odlew a plastik to ju偶 chyba najgorsza hi艅ska fabryka wypu艣ci艂a.
Napisano 30 Kwiecie艅 200817 l Wysz艂o bardzo realistycznie tyle tylko 偶e materia艂 stali przypomina bardziej 偶eliwny odlew a plastik to ju偶 chyba najgorsza hi艅ska fabryka wypu艣ci艂a. 聽 jaka fabryka Lisku, 'hinska' :D? 聽 聽 a obrazek ok, calkiem przyjemny gnat :P 聽 czolgiem, pionier
Napisano 30 Kwiecie艅 200817 l oh d偶izas, hi艅ska? nie ma innej mozliwosci! hi艅ska 100% - btw. tosz ni臋 jezd zkura z jyndyjskei wabryki pszypatki臋? :) 聽 Do autora: no niezle niezle, pierwszy raz widze mily dla oka model broni 3d. zazwyczaj to jakies gnioty od maniakow. 聽 Witamy na forum:* buzi buzi.
Napisano 30 Kwiecie艅 200817 l MADE IN CHINA!!! :P hehe 聽 a co do modelu to zgodz臋 si臋 z tym 偶e wygl膮da jak odlew z 偶eliwa... 聽 krew te偶 nie bardzo pasuje do reszty... bardziej jakby si臋 kto艣 skaleczy艂... :P 聽 popracuj nad tym...
Napisano 30 Kwiecie艅 200817 l No model i materia艂y przednie. Mnie razi, tak jak ju偶 wspomnieli Kimmi i floo, krew - faktycznie wygl膮da jakby si臋 kto艣 skaleczy艂.
Napisano 1 Maj 200817 l mi si臋 zdawa艂o, 偶e to jakie艣 marne aluminium :) a ten napis na broni :D zastanawia艂em si臋, czy na prawdziwej broni s膮 takie wybite,czy wzorowa艂e艣 si臋 na pistolecie na plastikowe kulki :)
Napisano 1 Maj 200817 l No rzeczywi艣cie - jakby si臋 dog艂臋bniej przyj偶e膰 to mo偶na odnie艣膰 wra偶enie, ze zamek jest elementem sta艂ym. No i faktycznie mo偶e mniej bumpa. Ale jak dopracujesz takie duperele to na prawd臋 b臋dzie problem z odr贸偶nieniem od zdj臋cia;]
Napisano 1 Maj 200817 l No nawet fajne :) ale jest kilka malutkich b艂臋d贸w;) pozdro i oby tak dalej ;)
Napisano 2 Maj 200817 l Autor Dzieki wielkie za opinie i komentarze. Faktycznie za duzo bumpa chyba wrzucilem, a na swoje uspraweidliwienie moge dodac, iz robiac ten model mialem marna referke (pistoletu na kulki chyba). Gdyby ktos byl zainteresowany zapraszam na http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=688821&posted=1#post688821 - speed paint Deckarda z Blade Runnera...
Napisano 3 Maj 200817 l 艁Adnie wysz艂o. Zastanawia mnie tylko czemu ta plama krwi jest taka ma艂a. Je艣li powsta艂a po strzale w kogo艣, to plamy powinny byc na ca艂ej kartce, a je艣li tylko co艣 kap艂o na t臋 kartk臋, to powinna by膰 sama plama, bez rozprysk贸w. krew do艣膰 cz臋sto pojawia si臋 przy pistoletach. a mnie zawsze to zastanawia po jak膮 holer臋? z pistoletu sie strzela a nie ok艂ada nim po mordzie 聽 mi si臋 render niezbyt podoba, jaki艣 takie sztuczne, tzn faktycznie wygl膮da jak odlew (tania kopia) 聽 napisy powinny by膰 wkl臋s艂e a s膮 wypuk艂e
Napisano 8 Maj 200817 l krew do艣膰 cz臋sto pojawia si臋 przy pistoletach. a mnie zawsze to zastanawia po jak膮 holer臋? z pistoletu sie strzela a nie ok艂ada nim po mordzie 聽 po pierwsze cholere, a po drugie obejrzyj "chlopaki z ferajny" scene zaraz po tej w ktorej ktos zaczpil zone glownego bohatera:)
Napisano 8 Maj 200817 l Fajny gnat, ale wygl膮da jak z mi臋kkiego aluminium, scecular zbyt mi臋kki. Chropowaty bump jest za gruby zdaje si臋. I ao na pistolecie by si臋 przyda艂, jak jest to ma艂o wida膰. Mo偶e to by efekt spot臋gowa艂o. 聽 pozdro!