Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. To moj pierwszy post na tym forum. Ponizej zamieszczam jakis czas temu zrobiony przezemnie model pistoletu. Aplikacje: 3ds max, mental ray, Photoshop.

deaglecompnb7.th.jpg

deagleshowsz5.th.jpg

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 20
  • Wy艣wietle艅 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo zacnie ale nie bardzo wiem jak mia艂 by sie przesuwa膰 ten zamek:)

Napisano

艁Adnie wysz艂o. Zastanawia mnie tylko czemu ta plama krwi jest taka ma艂a. Je艣li powsta艂a po strzale w kogo艣, to plamy powinny byc na ca艂ej kartce, a je艣li tylko co艣 kap艂o na t臋 kartk臋, to powinna by膰 sama plama, bez rozprysk贸w.

Napisano

Bardzo fajnie. 艁adny detal. Technicznie chyba bez zarzutu. Jak dla mnie troch臋 za ma艂o emocji (opowie艣ci w tej pracy), ale to ju偶 raczej kwestia gustu. Pozdr. AM

Napisano

Wysz艂o bardzo realistycznie tyle tylko 偶e materia艂 stali przypomina bardziej 偶eliwny odlew a plastik to ju偶 chyba najgorsza hi艅ska fabryka wypu艣ci艂a.

Napisano
Wysz艂o bardzo realistycznie tyle tylko 偶e materia艂 stali przypomina bardziej 偶eliwny odlew a plastik to ju偶 chyba najgorsza hi艅ska fabryka wypu艣ci艂a.

jaka fabryka Lisku, 'hinska' :D?

a obrazek ok, calkiem przyjemny gnat :P

czolgiem,

pionier

Napisano

oh d偶izas, hi艅ska? nie ma innej mozliwosci! hi艅ska 100% - btw. tosz ni臋 jezd zkura z jyndyjskei wabryki pszypatki臋? :)

Do autora: no niezle niezle, pierwszy raz widze mily dla oka model broni 3d. zazwyczaj to jakies gnioty od maniakow.

Witamy na forum:* buzi buzi.

Napisano

MADE IN CHINA!!! :P hehe

a co do modelu to zgodz臋 si臋 z tym 偶e wygl膮da jak odlew z 偶eliwa...

krew te偶 nie bardzo pasuje do reszty... bardziej jakby si臋 kto艣 skaleczy艂... :P

popracuj nad tym...

Napisano

No model i materia艂y przednie. Mnie razi, tak jak ju偶 wspomnieli Kimmi i floo, krew - faktycznie wygl膮da jakby si臋 kto艣 skaleczy艂.

Napisano

mi si臋 zdawa艂o, 偶e to jakie艣 marne aluminium :) a ten napis na broni :D zastanawia艂em si臋, czy na prawdziwej broni s膮 takie wybite,czy wzorowa艂e艣 si臋 na pistolecie na plastikowe kulki :)

Napisano

To tylko mnie razi 偶e zamek jest odlany w ca艂o艣ci z reszt膮 pistoletu?:P

Napisano

No rzeczywi艣cie - jakby si臋 dog艂臋bniej przyj偶e膰 to mo偶na odnie艣膰 wra偶enie, ze zamek jest elementem sta艂ym. No i faktycznie mo偶e mniej bumpa. Ale jak dopracujesz takie duperele to na prawd臋 b臋dzie problem z odr贸偶nieniem od zdj臋cia;]

Napisano

No nawet fajne :) ale jest kilka malutkich b艂臋d贸w;) pozdro i oby tak dalej ;)

Napisano
艁Adnie wysz艂o. Zastanawia mnie tylko czemu ta plama krwi jest taka ma艂a. Je艣li powsta艂a po strzale w kogo艣, to plamy powinny byc na ca艂ej kartce, a je艣li tylko co艣 kap艂o na t臋 kartk臋, to powinna by膰 sama plama, bez rozprysk贸w.

krew do艣膰 cz臋sto pojawia si臋 przy pistoletach. a mnie zawsze to zastanawia po jak膮 holer臋? z pistoletu sie strzela a nie ok艂ada nim po mordzie

mi si臋 render niezbyt podoba, jaki艣 takie sztuczne, tzn faktycznie wygl膮da jak odlew (tania kopia)

napisy powinny by膰 wkl臋s艂e a s膮 wypuk艂e

Napisano
krew do艣膰 cz臋sto pojawia si臋 przy pistoletach. a mnie zawsze to zastanawia po jak膮 holer臋? z pistoletu sie strzela a nie ok艂ada nim po mordzie

po pierwsze cholere, a po drugie obejrzyj "chlopaki z ferajny" scene zaraz po tej w ktorej ktos zaczpil zone glownego bohatera:)

Napisano

Fajny gnat, ale wygl膮da jak z mi臋kkiego aluminium, scecular zbyt mi臋kki.

Chropowaty bump jest za gruby zdaje si臋. I ao na pistolecie by si臋 przyda艂, jak jest to ma艂o wida膰. Mo偶e to by efekt spot臋gowa艂o.

pozdro!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci