SWRSC Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Cześć, miał ktoś styczność z i-dose? http://www.i-doser.pl/news.php Przyznam, że zawsze bojaźliwie podchodzę do tego typu rzeczy i jeszcze nie spróbowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdv Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 (edytowane) Cześć, miał ktoś styczność z i-dose? http://www.i-doser.pl/news.php Przyznam, że zawsze bojaźliwie podchodzę do tego typu rzeczy i jeszcze nie spróbowałem... Mam mieszane uczucia co do takich rzeczy. Z jednej strony czuję respekt do nieodgadnionych zakrętów ludzkiej psychiki, z drugiej widzę, że ktoś ma niezły pomysł na wydojenie dzieciaków z kasy. Z dwojga złego lepiej żeby młodzież ćpała przez słuchawki. Sam bym spróbował ale chyba też się boję ;) EDIT: tu był link do filmu z youtube - nie ten dział - pomyliło mi się z "rzeczy interesujące bla bla" Edytowane 18 Maj 2008 przez tomdv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Heh, ja mogę być waszym królikiem doświadczalnym i powiem Wam co i jak, tylko skąd można ten program ściągnąć? W dziale download link niestety nie działa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 (edytowane) Zaraz sprawdzę co to jest i podzielę się wrażeniami:P Edytowane 18 Maj 2008 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 teraz nawet palenie faji wymga softu ? koniec świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Ja próbowałem - pół godziny słuchałem tego bzyczenia z słuchawkami na uszach i jedynym uczuciem jakiego doświadczyłem było znudzenie. A generalnie jak się chcę wynudzić - to jade na zajęcia na akademie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Maj 2008 Autor Share Napisano 18 Maj 2008 http://www.brothersoft.com/i-doser-download-66591.html tu jest Download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Wiec tak: znalazłem jakiegoś QH (10 minut słuchania). Zamknąłem oczy usiadłem wygodnie i słuchałem przez około 6 minut. Złapałem jakiś śmieszny motyw, że się zerwałem z krzesła i zrzuciłem wręcz słuchawki z głowy. Nie wiem czy to efekt tego czy po prostu przysypiałem i coś mi się wydawało;p Ale decyzja należy do Ciebie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Złapałem jakiś śmieszny motyw, że się zerwałem z krzesła i zrzuciłem wręcz słuchawki z głowy. Nie wiem czy to efekt tego czy po prostu przysypiałem i coś mi się wydawało;p Sprawdz czy wczesniej nie przelales całej swojej kasy na jakis podswiadomie podany ci numer konta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Ja słyszałem że na jednych działa, odjeżdżają itp. A inni nic nie czują i śpią. Sam nie próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Maj 2008 Autor Share Napisano 18 Maj 2008 powiem tak...działa :) odważyłem się spróbować, zachęcił mnie do tego dos o nazwie "French Roast" działający jak... mocna kawa. Podczas słuchania, tak przy 60% dostałem mrowienia u rąk, później przeszło. Efektem odsłuchania było to, że przestało mi się chcieć spać i jakoś tak nabrałem energii. A iczuje jakby moja głowa była z deka cięższa :p jutro chyba wezme coś dającego mocniejsze wrażenia :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Sprawdz czy wczesniej nie przelales całej swojej kasy na jakis podswiadomie podany ci numer konta :P Hajs jest na swoim miejscu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 SWRSC przyznaj po prostu, że lubisz taka muze i dostałeś po niej kopa ;) Pewnie słuchałes za głośno i przeszła cie ochota na sen ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Określenie "muza" to chyba jednak dużo powiedziane :P Brzmi to mniej więcej tak: zzzzzzzzZZZZzzzzzzzWWWZZZZzzzzzZZZZZzZzZzZzZ itd ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 test uje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Ludzki mózg ma wiele tajemnic ale ja bym się tym nie bawił. Czytając to mam trochę wrażenie jakby to były jakieś uzależniacze. "Symulowanie odczuć narkotycznych"- nie dzięki. Wolę nie symulować takich odczuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 wolisz wersje faktyczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Wolałbym, żeby nie było żadnych wersji. Jednemu to "pobrzęczy" i nic się nie stanie, a drugiemu odbije. Jak ktoś chce próbować to jest brainwave generator z presetami. One (chyba) nie symulują uzależnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Maj 2008 Autor Share Napisano 18 Maj 2008 (edytowane) siostra odsluchala alcohol i czula tylko mrowienie w lewej stopie i w pewnym momencie (poczas osluchiwania) miala ciezkie powieki ze ledwo je podnosiła. Ale po odsluchaniu zadnego efektu. CzaK - myślę, ze to jednal na mnie zadziałało, bo po 15min już byłem w normalnym stanie zgodnie z opisami na forum. EDIT: Dobra, teraz już wiem na 100% że działa. "content" - wyłączyłem w 45% bo parsknąłem śmiechem :D Edytowane 18 Maj 2008 przez SWRSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 (edytowane) ja bym powiedział, że to działa bardziej jak placebo. Nazwy tych schematów dźwiękowych sugerują nieco czego się spodziewać, a autosugestia, to bardzo mocna rzecz;) Edit: Przetestowane, jakaś ściema, albo nie działa po czeskim piwie :D Pozdr Edytowane 18 Maj 2008 przez Touch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 nie wiem czy tu można linki dawać, ale poczytajcie jaką koleżanka ma wyobraźnie ;) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3744681 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Maj 2008 Autor Share Napisano 19 Maj 2008 hehe, normalnie matrix :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 heh większość mitów narkotykowych sprawdza się przez placebo, człowiek jest nakręcony i odrazu wie czego chce "że będzie super" i nie ma "bad tripa". tak samo ten shit czysta autosugestia. 10/10 pkt dla piksara;). EDIT:sprawdziłem działa po 10 minutach programu LSD poczułem mrowienie pod siedzeniem i nagle moja percepcja wyostrzyła się, poczułem brzydki zapach i.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 powiem tak...działa :) odważyłem się spróbować, zachęcił mnie do tego dos o nazwie "French Roast" działający jak... mocna kawa. A masz po tym nadczynność pęcherza? I jeszcze jedno: czy ktos z Was ma w ogóle potrzebę odjazdu, niezaleznie od formy i środka? I ceny? Bo ja nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Maj 2008 Autor Share Napisano 19 Maj 2008 dobra dobra. Kolejny test z "content" znowu śmiech, jednak tym razem przesłuchałem cały - po zakończeniu żaden stan. No ale w środku tak jak wczoraj - śmiech mimo woli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Nie wierze w takie bzdury -- chce miec jazde, to kupuje gieta albo 0.5L i mam :P ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 hehe, dokladnie :) kiedys tego posluchalem do snu i tylko smiac mi sie chcialo bo uszy zaczely mnie swedziec od drgania gum moich ep-630, i jeszcze z tego ze ludzie w to wierza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 hm... też odpaliłem contenta, przesłuchałem całego i nic o_O Ani w trakcie, ani po fakcie nic nie czułem, żebym był zadowolony, chciało mi się śmiać czy coś... jedynie po zdjęciu słuchawek jeszcze przez około 2min mi się w uszach przewijał ten "uuzzbuzuubuzzzuuu". Do kitu to wszystko :P Albo ja mam coś z mózgiem... XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Maj 2008 Autor Share Napisano 19 Maj 2008 no dobra, a zostosowales sie do zalecen ze strony? czy tylko odpaliles i sluchales...tak to sie nie dziwie ze nie wychodzi. Osobiście nie wierze w działanie tych hardcorowych Dosów, typu oobe i takie tam. Te lajtowe działają albo to ja mam coś z mózgiem :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Nie no, SWRSC'zku :) Pewnie, że stosowałem się do ich rad :) Zamknąłem się w pokoju, baterie z zegara wyjąłem, żeby mi nie "cykał", słuchawki na uszy i próbowałem się skupić na tym dźwięku, lecz problem w tym, że po ~5min już nie dało się na nim skupić, ponieważ "zlał" się w jedność że tak powiem :D Potem jeszcze spróbuję jakiegoś bardzo mocnego dose'a np. Peyote i jak on nie zadziała to ja dziękuję za taką synchronizację półkul :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Maj 2008 Autor Share Napisano 19 Maj 2008 no dzisiaj przetestowałem kilka, ze 4 i żaden nie zadziałał. Tylko ten "content" na mnie jakoś działa, ale to tylko na około 40% utworu, dalej już nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 ja testuje, ale jakos nie mam czasu na zrelaksowanie sie, za duzy halas wokol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Ja tam sie potrafiłem śmiać bez powodu tak po prostu na lekcji matematyki ;) Co to dla mnie:) Jakoś nie mam potrzeby odjazdu...zresztą wątpie by to na mnie zadziałało...ale moze kiedyś z ciekawości spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_d Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 wcale się nie zdziwię jak komuś od tego wyrosną czułki abo i coś gorszego, trzeba tylko poczekać... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 SWRSC - sledząc Twoje posty stwierdzam ze jako jeden z nielicznych podszedles tu do tego ze sceptycyzmem ale zaciekawieniem... w sumie dokladnie jak ja wczesniej. Na lamach kolejnych Twoich postow widze ze Ci troche w palnik dalo i przeczytales chociaz jak sie przygotowac do sesji itp. a nie jak niektorzy pewno w gwarze bialego dnia puszcza sobie od tak cos tam i w polowie opisuja ze to lipa.. zdaza sie. Niektore wchodza lepiej a inne nie :)) czasem po kilku razach sluchania jednego doza przychodzi bania ^^. jak dla mnie jest to doje**na mozliwosc osiagniecia chociazby glupiego usmiechu od ucha do ucha, slinienia sie jak napaleniec, glupawego smiechu ze stojacych nieruchomo rzeczy na biorku xD.. no i wcale nie takie odrazu platne.. jak ktos chce.... to znajdzie ^^... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi