Napisano 18 Maj 200816 l Cześć, miał ktoś styczność z i-dose? http://www.i-doser.pl/news.php Przyznam, że zawsze bojaźliwie podchodzę do tego typu rzeczy i jeszcze nie spróbowałem...
Napisano 18 Maj 200816 l Cześć, miał ktoś styczność z i-dose? http://www.i-doser.pl/news.php Przyznam, że zawsze bojaźliwie podchodzę do tego typu rzeczy i jeszcze nie spróbowałem... Mam mieszane uczucia co do takich rzeczy. Z jednej strony czuję respekt do nieodgadnionych zakrętów ludzkiej psychiki, z drugiej widzę, że ktoś ma niezły pomysł na wydojenie dzieciaków z kasy. Z dwojga złego lepiej żeby młodzież ćpała przez słuchawki. Sam bym spróbował ale chyba też się boję ;) EDIT: tu był link do filmu z youtube - nie ten dział - pomyliło mi się z "rzeczy interesujące bla bla" Edytowane 18 Maj 200816 l przez tomdv
Napisano 18 Maj 200816 l Heh, ja mogę być waszym królikiem doświadczalnym i powiem Wam co i jak, tylko skąd można ten program ściągnąć? W dziale download link niestety nie działa :/
Napisano 18 Maj 200816 l Zaraz sprawdzę co to jest i podzielę się wrażeniami:P Edytowane 18 Maj 200816 l przez Adek
Napisano 18 Maj 200816 l Ja próbowałem - pół godziny słuchałem tego bzyczenia z słuchawkami na uszach i jedynym uczuciem jakiego doświadczyłem było znudzenie. A generalnie jak się chcę wynudzić - to jade na zajęcia na akademie... ;)
Napisano 18 Maj 200816 l Autor http://www.brothersoft.com/i-doser-download-66591.html tu jest Download
Napisano 18 Maj 200816 l Wiec tak: znalazłem jakiegoś QH (10 minut słuchania). Zamknąłem oczy usiadłem wygodnie i słuchałem przez około 6 minut. Złapałem jakiś śmieszny motyw, że się zerwałem z krzesła i zrzuciłem wręcz słuchawki z głowy. Nie wiem czy to efekt tego czy po prostu przysypiałem i coś mi się wydawało;p Ale decyzja należy do Ciebie:D
Napisano 18 Maj 200816 l Złapałem jakiś śmieszny motyw, że się zerwałem z krzesła i zrzuciłem wręcz słuchawki z głowy. Nie wiem czy to efekt tego czy po prostu przysypiałem i coś mi się wydawało;p Sprawdz czy wczesniej nie przelales całej swojej kasy na jakis podswiadomie podany ci numer konta :P
Napisano 18 Maj 200816 l Ja słyszałem że na jednych działa, odjeżdżają itp. A inni nic nie czują i śpią. Sam nie próbowałem.
Napisano 18 Maj 200816 l Autor powiem tak...działa :) odważyłem się spróbować, zachęcił mnie do tego dos o nazwie "French Roast" działający jak... mocna kawa. Podczas słuchania, tak przy 60% dostałem mrowienia u rąk, później przeszło. Efektem odsłuchania było to, że przestało mi się chcieć spać i jakoś tak nabrałem energii. A iczuje jakby moja głowa była z deka cięższa :p jutro chyba wezme coś dającego mocniejsze wrażenia :p
Napisano 18 Maj 200816 l Sprawdz czy wczesniej nie przelales całej swojej kasy na jakis podswiadomie podany ci numer konta :P Hajs jest na swoim miejscu xD
Napisano 18 Maj 200816 l SWRSC przyznaj po prostu, że lubisz taka muze i dostałeś po niej kopa ;) Pewnie słuchałes za głośno i przeszła cie ochota na sen ;)
Napisano 18 Maj 200816 l Określenie "muza" to chyba jednak dużo powiedziane :P Brzmi to mniej więcej tak: zzzzzzzzZZZZzzzzzzzWWWZZZZzzzzzZZZZZzZzZzZzZ itd ;)
Napisano 18 Maj 200816 l Ludzki mózg ma wiele tajemnic ale ja bym się tym nie bawił. Czytając to mam trochę wrażenie jakby to były jakieś uzależniacze. "Symulowanie odczuć narkotycznych"- nie dzięki. Wolę nie symulować takich odczuć.
Napisano 18 Maj 200816 l Wolałbym, żeby nie było żadnych wersji. Jednemu to "pobrzęczy" i nic się nie stanie, a drugiemu odbije. Jak ktoś chce próbować to jest brainwave generator z presetami. One (chyba) nie symulują uzależnień.
Napisano 18 Maj 200816 l Autor siostra odsluchala alcohol i czula tylko mrowienie w lewej stopie i w pewnym momencie (poczas osluchiwania) miala ciezkie powieki ze ledwo je podnosiła. Ale po odsluchaniu zadnego efektu. CzaK - myślę, ze to jednal na mnie zadziałało, bo po 15min już byłem w normalnym stanie zgodnie z opisami na forum. EDIT: Dobra, teraz już wiem na 100% że działa. "content" - wyłączyłem w 45% bo parsknąłem śmiechem :D Edytowane 18 Maj 200816 l przez SWRSC
Napisano 18 Maj 200816 l ja bym powiedział, że to działa bardziej jak placebo. Nazwy tych schematów dźwiękowych sugerują nieco czego się spodziewać, a autosugestia, to bardzo mocna rzecz;) Edit: Przetestowane, jakaś ściema, albo nie działa po czeskim piwie :D Pozdr Edytowane 18 Maj 200816 l przez Touch
Napisano 19 Maj 200816 l nie wiem czy tu można linki dawać, ale poczytajcie jaką koleżanka ma wyobraźnie ;) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3744681
Napisano 19 Maj 200816 l heh większość mitów narkotykowych sprawdza się przez placebo, człowiek jest nakręcony i odrazu wie czego chce "że będzie super" i nie ma "bad tripa". tak samo ten shit czysta autosugestia. 10/10 pkt dla piksara;). EDIT:sprawdziłem działa po 10 minutach programu LSD poczułem mrowienie pod siedzeniem i nagle moja percepcja wyostrzyła się, poczułem brzydki zapach i....
Napisano 19 Maj 200816 l powiem tak...działa :) odważyłem się spróbować, zachęcił mnie do tego dos o nazwie "French Roast" działający jak... mocna kawa. A masz po tym nadczynność pęcherza? I jeszcze jedno: czy ktos z Was ma w ogóle potrzebę odjazdu, niezaleznie od formy i środka? I ceny? Bo ja nie...
Napisano 19 Maj 200816 l Autor dobra dobra. Kolejny test z "content" znowu śmiech, jednak tym razem przesłuchałem cały - po zakończeniu żaden stan. No ale w środku tak jak wczoraj - śmiech mimo woli.
Napisano 19 Maj 200816 l Nie wierze w takie bzdury -- chce miec jazde, to kupuje gieta albo 0.5L i mam :P ;)
Napisano 19 Maj 200816 l hehe, dokladnie :) kiedys tego posluchalem do snu i tylko smiac mi sie chcialo bo uszy zaczely mnie swedziec od drgania gum moich ep-630, i jeszcze z tego ze ludzie w to wierza:)
Napisano 19 Maj 200816 l hm... też odpaliłem contenta, przesłuchałem całego i nic o_O Ani w trakcie, ani po fakcie nic nie czułem, żebym był zadowolony, chciało mi się śmiać czy coś... jedynie po zdjęciu słuchawek jeszcze przez około 2min mi się w uszach przewijał ten "uuzzbuzuubuzzzuuu". Do kitu to wszystko :P Albo ja mam coś z mózgiem... XD
Napisano 19 Maj 200816 l Autor no dobra, a zostosowales sie do zalecen ze strony? czy tylko odpaliles i sluchales...tak to sie nie dziwie ze nie wychodzi. Osobiście nie wierze w działanie tych hardcorowych Dosów, typu oobe i takie tam. Te lajtowe działają albo to ja mam coś z mózgiem :p
Napisano 19 Maj 200816 l Nie no, SWRSC'zku :) Pewnie, że stosowałem się do ich rad :) Zamknąłem się w pokoju, baterie z zegara wyjąłem, żeby mi nie "cykał", słuchawki na uszy i próbowałem się skupić na tym dźwięku, lecz problem w tym, że po ~5min już nie dało się na nim skupić, ponieważ "zlał" się w jedność że tak powiem :D Potem jeszcze spróbuję jakiegoś bardzo mocnego dose'a np. Peyote i jak on nie zadziała to ja dziękuję za taką synchronizację półkul :D
Napisano 19 Maj 200816 l Autor no dzisiaj przetestowałem kilka, ze 4 i żaden nie zadziałał. Tylko ten "content" na mnie jakoś działa, ale to tylko na około 40% utworu, dalej już nic.
Napisano 19 Maj 200816 l ja testuje, ale jakos nie mam czasu na zrelaksowanie sie, za duzy halas wokol
Napisano 19 Maj 200816 l Ja tam sie potrafiłem śmiać bez powodu tak po prostu na lekcji matematyki ;) Co to dla mnie:) Jakoś nie mam potrzeby odjazdu...zresztą wątpie by to na mnie zadziałało...ale moze kiedyś z ciekawości spróbuje
Napisano 20 Maj 200816 l wcale się nie zdziwię jak komuś od tego wyrosną czułki abo i coś gorszego, trzeba tylko poczekać... :)
Napisano 12 Lipiec 200915 l SWRSC - sledząc Twoje posty stwierdzam ze jako jeden z nielicznych podszedles tu do tego ze sceptycyzmem ale zaciekawieniem... w sumie dokladnie jak ja wczesniej. Na lamach kolejnych Twoich postow widze ze Ci troche w palnik dalo i przeczytales chociaz jak sie przygotowac do sesji itp. a nie jak niektorzy pewno w gwarze bialego dnia puszcza sobie od tak cos tam i w polowie opisuja ze to lipa.. zdaza sie. Niektore wchodza lepiej a inne nie :)) czasem po kilku razach sluchania jednego doza przychodzi bania ^^. jak dla mnie jest to doje**na mozliwosc osiagniecia chociazby glupiego usmiechu od ucha do ucha, slinienia sie jak napaleniec, glupawego smiechu ze stojacych nieruchomo rzeczy na biorku xD.. no i wcale nie takie odrazu platne.. jak ktos chce.... to znajdzie ^^...