Kubush Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 wow te wektory z pandami są świetne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 dziewczyna panda rozwaliła mnie XD strasznie ladne te enviro, i ciekawy sposób ich ekspozycji :) no, naprawde, świetne. tylko ten zimowy wydaje mi sie najsłabszy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 10 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2010 dzięki telthona. taki illustratorowy sklepik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 28 Listopad 2010 Autor Share Napisano 28 Listopad 2010 Ostatnio sobie pomazałem trochę głupot, teraz tak dla rekreacji mniej więcej 90 min. na każdy, ale patrząc ostatnio na poziom prac to wstyd coś pokazywać, tak czy inaczej ćwiczenia ćwiczenia ćwiczenia może kiedyś będzie lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 To wszystko idzie w bardzo dobrą stronę. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2011 Dzięki Joel. Odkopuje dentata, wrzucam kolejne wprawki-głupawki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Te pierwsze pięć z #54 ładnie wyczute, lekki monochromatic noise na całość pracy czyni cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 (edytowane) @comander: to prawda, ale przy brakach warsztatowych jak moje to ślepa uliczka, chwilowo skupiam się na podstawach. trochę szkiców i takich tam, cieżko coś wrzucac po tym co chłopaki (i dziewczyny:)) pokazują ostatnio. i taka wprawka użyłem zdjęcia okien po prawej i dorobiłem do nich resztę: Edytowane 6 Kwiecień 2011 przez vrocker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 (edytowane) Taki speed dzisiejszy. Edytowane 7 Kwiecień 2011 przez vrocker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_lkz Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Być może drzewa na dalszym planach powinny być nieco mniej nasycone. W każdym razie szkic portalu w skałach - świetny. Może pokusisz się, żeby skończyć ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Te szkice to do skulptu szykowałem, będzie trochę więcej ich chyba ;) przedchwilowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 11 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Takie coś z dziś bardziej szkicowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 przyjemne, ogólnie bardzo lubię twoje envirosy, z pomysłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2011 TheBill: miło, zawsze jakiś feedback stymuluje do pracy i ćwiczeń :) Z dzisiaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 nie mogę się napatrzeć, może tylko te przekrzywione budynki trochę przeszkadzają :) i tym razem bez noisa :P zaczynasz od zdjęcia, jako podkładu albo inspiracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 bardzo fajne obrazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 envirosy b. fajnie też bym tak chciał i wrzucaj więcej liniaków bo lubię sobie na zacne popatrzeć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 14 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2011 :) Szkice będą niedługo. Taka wprawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 18 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Takie ćwiczenie. Illustrator i sketchbook pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Mnie się podoba, mógłbyś całe concepty postaci zrobić, bo głowy wyszły całkiem fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 30 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Do postaci powoli dojdę:) Spid i spid z tekstura dachówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi