Napisano 4 Czerwiec 200816 l Z szybkiego speeda i testu blenderowego autoriga wyklarował się pomysł i stwierdziłem że zrobię z tego prostą scenkę. Łapki podkradłem z Klickowego nurka. Tutaj do pobrania modelik smacznego Edytowane 5 Czerwiec 200816 l przez Ex3
Napisano 4 Czerwiec 200816 l No dłubaj, bo może wyjść z tego coś ciekawego. Jakoś nie pasuje miecz samurajski do takiego kolesia:D
Napisano 5 Czerwiec 200816 l Fajny, pozycja dobra Dopracowałabym trochę spodnie, niby to dżinsy, ale nie mają żadnych dżinsowatych fałd, wyglądają zbyt miękko i gładko (model, bo tekstura jest ok), z tyłu za butem taka dziwna buła na spodniach. Za bardzo też widać że szycie na dole, zamek i kieszeń są tylko na teksturze. Jak dasz na to jakiś normal map odpowiedni, powinno być lepiej. Kropla krwi zwisająca z miecza wygląda trochę nienaturalnie, kończy się prosto obcięta i nie zwisa pionowo. Z reszty obrazka nie wynika żeby miecz był w tej chwili tak szybko poruszany żeby kropla mogła być krzywa, z pozycji ręki wynika raczej że miecz jest trzymany swobodnie i dopiero się zbiera do akcji.
Napisano 5 Czerwiec 200816 l Zapowiada sie ciekawie, ale kolorystyka mi zupełnie nie odpowiada (zielono na ziemi, oczoj*bnie), drażni to moje delikatne oczęta... Zgadzam się trochę z Anią gdy mówi o spodniach (o wiele za mało detalu, dodaj coś), ale jako tako to trzymają cartoonowy klimat. Oglądam, czekam ... ;). Powodzenia, łatwej roboty teraz już chyba nie masz.
Napisano 5 Czerwiec 200816 l ostro pojechałeś z długością tej katany, jednak pewnie tak miało być i zapowiada się bardzo ciekawie... powodzenia!!!
Napisano 6 Czerwiec 200816 l Super, ale dlaczego ten chłopek jest taki sterylnie czysty, wogóle nie umazany krwią?
Napisano 6 Czerwiec 200816 l Autor Spodnie zostają takie jakie są bo takie miały być :P Koleś jest sterylnie czysty dlatego że: Kiedy posiekał tego delikwenta poszedł się przebrać i umyć a w tym czasie pani sprzątaczka przeciągnęła kawałki ciała poza kadr żeby pan zabijaka mógł się sfotografować jako super twardziel :) Ok koniec biadolenia upik:
Napisano 6 Czerwiec 200816 l Ja bym tą rękę z tamtąd usunęła jednak, ponieważ odrąbana ręka to pierwsza rzecz której można się spodziewać w takim miejscu. Scena będzie lepsza z elementem niespodziewanym. Może zamiast ręki jakieś pół futrzaka, albo zakrętkę po keczapie.
Napisano 6 Czerwiec 200816 l Świetna praca i ciekawie się rozwija. Jak dla mnie butki się za bardzo świecą i brakuje mi bump'a na pasku. Teksturę ściany za kolesiem podciągnij do góry, bo krew, która z niej nagle się kończy, a powinna spłynąć po podłodze. Reszta nienagannie bardzo ładnie się prezentuje.
Napisano 9 Czerwiec 200816 l Autor No i zdemaskowałeś mnie chveti :) he he No ale nie zerżnąłem całego pomysłu z tej pracki ;)
Napisano 9 Czerwiec 200816 l ania ma świetny pomysł z tym futrzakiem..nadało by to makabryczno-komediowej nutki scenie :) I jeszcze jak bym miał coś zmienić to kamerę.... jakoś perspektywa strasznie szeroka i przez nią płasko wypada głowa. Pozdrawiam
Napisano 9 Czerwiec 200816 l Mnie się nie podoba ta "kropla" na mieczu - za wielka, nie wygląda jak krew, tylko jak kisiel. Psuje scenę. Poza tym spoko.
Napisano 10 Czerwiec 200816 l Niezły pomysł - nawet jeżeli było by coś zaczerpnięte z innych prac, zawsze można dodac kto cie zainspirował - wiec dlamnie OK co do konstruktywnej krytyki :D to jedynie ten miecz jest zbyt sterylny, chłop przed chwilą zaszlachtował jakiegoś przechodnia :D a cała krew mu spłynęła z miecza jak by użył "PurExtra" :) Czekam na dalsze pracki - powodzenia :)