Selena Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 (edytowane) zrobione w zbrushu....w ramach ćwiczeń Edytowane 1 Grudzień 2011 przez Selena
zeet Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 Jest nieźle ,ucho zdecydowanie za wysoko , widać "wygniotki " na twarzy ,pomógłby delikatny smooth w tych miejscach . :) Oczy i powieki zbyt płaskie.
mafida Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 Ładnie,ale oczy faktycznie do poprawy-zwłaszcza górna powieka i sama gałka oczna.Cos mi sie nie podoba między dziurką od nosa a górną wargą.Fajne włosy:)
Gomez Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 Ja tylko dodam ze twarzoczaszka (od policzkow w dol) wydaje sie za bardzo wystawac. Polecam robic wlosy z innego subtoola, bedzie mniej poligonow. Kosmyki mozesz zrobic z zsphere.
Selena Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Napisano 5 Czerwiec 2008 troche inna fryzurka i lekkie poprawki
mafida Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 Czoło troche dziwne posrodku(za bardzo wystaje),dolna warga dziwnie wklęsła przy kącikach ust,powieki troche za bardzo wystają(albo gałki oczne za głęboko).No i czubek głowy bym trochę podniósł,troche płaski się wydaje...
QbisieQ Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 Ogólnie całkiem nieźle ale...: - uszy za wysoko - twarz wydaje się być za wąska - szyja i źle dopasowana do głowy i trochę chyba za cienka. ( Już w innej twojej pracce zauważyłem że masz problem z szyją) - Coś nie tak z oczami, są chyba troszkę za duże i mają za grube powieki
Gomez Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 Z boku wyglada fajnie ale z przodu nie bardzo. Szerokosc twarzy wydaje mi sie ok, kwestia gustu chyba. Natomiast oczy za duze, powinno sie pomiedzy nimi zmiescic jeszcze jedno. Oczy sa chyba najmniej realistyczne z calej twarzy, rozumiem ze robisz je od nowa. Kaciki ust popraw, to nie powinno wygladac jakby miala usta poszerzone nozem ;)
Ania Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Nos za bardzo się odcina od policzka, popatrz tu (prawie każda twarz ma takie gładkie przejście): Rzęsy są na teksturze? Na widoku z boku tak wygląda. Lepiej je wymodelować osobno. Specular map za mocna. Górna część uszu (w widoku od przodu) powinna być grubsza i trochę bardziej okrągła. Całe ucho mi się wydaje troche za małe. A tak oprócz tego to ci bardzo dobrze idzie, dalej tak.
Chrupek Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Winona Rider przed oddaniem stolca ;) (dzołk)
Tomala Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Dziwny wyraz twarzy, mapowanie do poprawy, uszy do wymiany i na widoku #2 twarz wydaje sie bardzo płaska. Oczy lepiej zrobić jako oddzielne obiekty rzęsy zresztą też jak Ania pisała.
Selena Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Napisano 8 Czerwiec 2008 dziękuje wszystkim za opinie, popracuje jeszcze nad tą główką. Chrupek - bez komentarza.
Selena Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Napisano 8 Czerwiec 2008 dopracowałam parę rzecz i zrobiłam jakieś tam włosy...za resztę zabiorę sie kiedy indziej. Na uszy nie zwracajcie uwagi...są do wymiany:)
GerL@nT Napisano 8 Czerwiec 2008 Napisano 8 Czerwiec 2008 Sorki, ale strasznie męska ta baba xDDD Tylko oczy mi się podobają:)
Selena Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Napisano 9 Czerwiec 2008 Chrupek a mógłyś wypowiedzieć się jakoś bardziej konstuktywnie? pokazałbyś jakieś swoje prace? może nauczyłabym się czegoś od ciebie?
floo Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 model ma potencjał i warto przeznaczyć jeszcze na niego nie co czasu... ;) Selena popracuj nad ustami, to one dużo mówią o tej kobiecie. jakoś mi ta górna warga nie pasuje... może warto by ją wymienić? poszerzył bym lekko usta bo nie zgrywa mi się to anatomicznie z oczkami... miejsce które wcześniej zaznaczyła Ania, teraz wygląda na lekko spuchnięte oczka bardzo ładne... ;) podobać się:D uszy trzeba dopracować, kobietka wydaje się drobniutka, więc może zmniejszyć je troszkę... ;) pracujesz na jakieś referce czy tak z głowy lecisz? pozdrawiam!
Selena Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Napisano 9 Czerwiec 2008 :) to tak z wyobraźni, dziękuję za komentarz:) popracuję nad tym.
Chrupek Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 właśnie chciałem to samo napisać, ale mnie Floo uprzedził ;)
Tomala Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Selena jak poprawisz usta i uszy i linie szczęki która biegnie za prosto od ucha do podbródka to będzie spoko. Pozdro
Idaho Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Już wiem, już wiem kogo mi przypomina. Rocky (Sly) po zmianie płci i 30 lat młodszy :). A teraz na poważnie ;) Wargi (stąd skojarzenie ze Sly-em), kości policzkowe - zbyt ostro docinające się, i asymetryczne miejsca (twarz nie jest symetryczna - ale nie aż tak). Trzeba szlifować. Pozdrawiam
mafida Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 A mi przypomina Demi Moore raczej,tylko te usta za krzywe i dziurki w nosie za małe i za płytkie jak u świnki oo (..)
piotrekde Napisano 23 Czerwiec 2008 Napisano 23 Czerwiec 2008 Ciekawie pokazales wlosy. Masz moze jeszcze model poczatkowy oparty na ZSpehere? Chodzi mi o te kosmyki odstajacych wlosow :)
Selena Napisano 24 Czerwiec 2008 Autor Napisano 24 Czerwiec 2008 :) to było wszystko z kulki robione.... nie umiem posługiwać się ZSpehere;/;/;/ niestety.... nie ma mi kto pokazać...ja sama nie umiem do tego dojść...no i tutoriali tez nie widziałam...:) a włosy wyciągałam pędzelkiem odpowiednim. Pozdrawiam
Tomala Napisano 24 Czerwiec 2008 Napisano 24 Czerwiec 2008 Selena to ściągnij sobie video-tutoriale KLICKA do zbrusha 2 tam jest to pokazane i problemów żadnych z zastosowaniem tego w zb 3 nie będzie.
Selena Napisano 24 Czerwiec 2008 Autor Napisano 24 Czerwiec 2008 Tomala dzięki:) pogrzebie tam jeszcze dzisiaj:)
Rekomendowane odpowiedzi