Jump to content

Postac3d: Kulka ;)

Kirian

Recommended Posts

Czemu wrzucasz jakas kiche, zwabiajac ludzi do watku super miniaturka, pewnie jeszcze nie twojego autorstwa... :D

Z komentarzy bardziej konstruktywnych:

Potworek pewnie bardzo uzywa swoich zebow, moglbys sie jeszcze z nim pomeczyc i zrobic mu te zeby bardziej zurzyte, troszke pokruszone itp.

Bardzo fajny gladki feel modelu.

Kurde naprawde super model. Po miniaturce myslalem ze jakis noob znowu wstawia swoje wypociny xD. Zagladam do srodka a tu patrze fajnie wykonany model i z przemyslanym detalem. Wiekszosc osob tylko napacka losowo detal i sie cieszy a tutaj widze ze naprawde sie postarales i widac efekty twojej pracy. Naprawde trzyma klimat ta praca i hmm juz nawet nie wiem czym slodzic jeszcze :D Hmmm wusmie jak mialbym sie doczepic to te robi mi nie podchodza tak jakby byly z innego modelu :P.

Dzieki Panowie i Panie;), wszystkie komentarze wezme pod uwage jak znowu siądę nad tym modelem, niestety praca i niema czasu na osobiste projekty po pracy:/

Pozdrawiam!

ps. fortel w postaci lewej miniaturki wypalił ]:->

Troszeczke go brakuje i przez to model wygląda jakby miał zaraz chlasnąć na dupę :D Teraz pochwała - genialny sculpt! Wykorzystałeś go w pełni i za to masz wieeeelki Rispect ode mnie.

PS. Cholernie podobają mi się mięśnie nóg.