Napisano 21 Czerwiec 200816 l Mr. Kulka ktora kiedys obiecalem koledze F/X z gameart;) narazie 4 h roboty od rana Edytowane 21 Czerwiec 200816 l przez Kirian
Napisano 21 Czerwiec 200816 l Ładny model, ale kulka na miniaturce wygląda o niebo lepiej. oczywiście, że model wygląda super!
Napisano 21 Czerwiec 200816 l Czemu wrzucasz jakas kiche, zwabiajac ludzi do watku super miniaturka, pewnie jeszcze nie twojego autorstwa... :D Z komentarzy bardziej konstruktywnych: Potworek pewnie bardzo uzywa swoich zebow, moglbys sie jeszcze z nim pomeczyc i zrobic mu te zeby bardziej zurzyte, troszke pokruszone itp. Bardzo fajny gladki feel modelu.
Napisano 21 Czerwiec 200816 l Kurde naprawde super model. Po miniaturce myslalem ze jakis noob znowu wstawia swoje wypociny xD. Zagladam do srodka a tu patrze fajnie wykonany model i z przemyslanym detalem. Wiekszosc osob tylko napacka losowo detal i sie cieszy a tutaj widze ze naprawde sie postarales i widac efekty twojej pracy. Naprawde trzyma klimat ta praca i hmm juz nawet nie wiem czym slodzic jeszcze :D Hmmm wusmie jak mialbym sie doczepic to te robi mi nie podchodza tak jakby byly z innego modelu :P.
Napisano 21 Czerwiec 200816 l Widząc miniaturkę, zamierzałam skrytykować bezlitośnie... Słusznie Mirach napisał o zębach, to samo dotyczy pazurów.
Napisano 21 Czerwiec 200816 l Trochę od oryginalnego konceptu odbiegłeś ale i tak wygląda bardzo fajnie. Pazurki zęby i inne rogi pewnie trochę zdetalizujesz? Można prosić materiał z drugiego screena?
Napisano 21 Czerwiec 200816 l Model zaje.....ty. Mam tylko takie wrażenie, że przy łapach przydałby się przeciwstawny palec( raczej pazur...) wiesz o co mi chodzi. Ciekawy jestem czym go pokryjesz? Pozdr.
Napisano 22 Czerwiec 200816 l Autor Dzieki Panowie i Panie;), wszystkie komentarze wezme pod uwage jak znowu siądę nad tym modelem, niestety praca i niema czasu na osobiste projekty po pracy:/ Pozdrawiam! ps. fortel w postaci lewej miniaturki wypalił ]:->
Napisano 22 Czerwiec 200816 l Kirian Fajnie wyszło, mi sie podoba. Jedyne nad czym bym popracował jeszcze, to łapska i pazurki. Pozdro :)
Napisano 23 Czerwiec 200816 l Troszeczke go brakuje i przez to model wygląda jakby miał zaraz chlasnąć na dupę :D Teraz pochwała - genialny sculpt! Wykorzystałeś go w pełni i za to masz wieeeelki Rispect ode mnie. PS. Cholernie podobają mi się mięśnie nóg.