Belus Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 (edytowane) ... czyli Niezidentyfikowane Obiekty Latające. Kolejna wariacja, lekko abstrakcyjna (?)w klimatach S-fi. Edytowane 1 Listopad 2009 przez KLICEK
janko1987 Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Nie no rzadko wchodze na 3d ale sie skusiłem i nie załuje ..cakawe obiekty pracki na wysokim poziomie ! miło pooglądać ostatnia ładniutka :D
themindfields Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Cudo. Aż dech zapiera. A ta budowla poniżej, to też w 3d? Jeżeli tak to czy można prosić o siatkę? Świetne robisz kompozycje.
Yano Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 bardzo fajnie, ciekawie, oryginalne, choć nie mam pojęcia co to :D
piksar Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 masz nieprawdopodobnie wysmakowane te prace mozna je gdzies kupic wydrukowane ? wyplotowane ? albo w wysokiej rozdzialce to sam sobie wydrukuje w A2 ?
arev Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Świetny design. Prezentacja również. Nic tylko gratulować i zazdrościć. :)
tweety Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 bardzo zacnie, bardzo zacnie :) klimatycznie się trochę ujednoliciłeś... to prace komercyjne czy po prostu masz taki nurt pracy teraz?
Nash23 Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Nie znam się na takich hecach ale wygląda zajeb..... Ponawiam pytanie PIKSARa
chudy Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 no kurcze genialne. świetny klimat. Dołączam do pytania piksara ;]
Polg Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Piekna praca , czy mozesz sie podzielic informacja skad inspiracje bierzesz przed wykonaniem takiej pracy , a moze budzisz sie rano i masz juz t ow glowie :)
piotrek Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Całkiem niezłe. Ładnie się prezentuje. I to światełko...
Belus Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Napisano 9 Lipiec 2008 P3ter - dzięki janko1987 -dzięki themindfields - to poniżej to tylko trochę w 3d. (kilka boxów:-) reszta to 2d DraB - dzięki Yano - jak to co to? UFO!:-) Levus - thx! piksar - dzięki. hmm. co do druku... kiepsko to wygląda po wydrukowaniu (wiekszość obrazków robie w rozdziałce A4) a tym bardziej w A2 (widać wszystkie bugi i niedociągnięcia:-) a jesli chodzi o sprzedaż.. na deviantart wisi wiekszośc moich prac.. i nikt nie kupuje:-) ( z drugiej strony ceny walą takie że może się odechcieć z czego autor ma zaledwie mały skrawek) arev - dzieki Black Mamba - no... dzieki:-) gregorjan - również dzięki tweety - no fakt, troche się ujednoliciłem. Dlatego (jeśli mi sie uda ) mam zamiar następną prackę zrobić trochę w innym stylu. Acha! To nie są prace komercyjne... tak sobie dłubie dla siebie.. (a szkoda:-) Nash23 - dzięki chudy- dzięki Polg - czasami mam w głowie właśnie tak jak piszesz... wstaje rano i już wiem.. a czasami zaczynam coś (nie wiem co ) i powoli to ewoluuje i kształtuje podczas pracy. Ten obrazek jest na to przykładem... to miała być świątynia w dżungli... a wyszło to co wyszło piotrek - dzieki!
sly Napisano 10 Lipiec 2008 Napisano 10 Lipiec 2008 przypomniała mi się "Fantastyka"... sprzed lat... pięknie. pozdrawiam.
Gizmo74 Napisano 10 Lipiec 2008 Napisano 10 Lipiec 2008 Bardzo podoba mi się ten klimat...niby proste, niby mało realizmu, a jednak chce się patrzeć.
NeotiX Napisano 12 Lipiec 2008 Napisano 12 Lipiec 2008 Super to wygląda. Ogólnie bardzo podobają mi się takie klimaty (trochę sf trochę steampower trochę abstrakcji...). Jak bym prosił jeśli można wersję w rozdziałce 1440x900. Chodzi o dodanie tła i tych drzew po obu bokach to bym sobie wrzucił to na tapetę.
WWWoj Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 super praca. najbardziej ujęcie mi sie podoba na drugim. gratulacje bardzo przyjemnie sie na to patrzy :)
dynia Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 w twoich pracach zawsze jest coś co mi się podoba i że lubię na nie patrzeć tu są drzewa, jak zawsze bardzo ładnie
Rekomendowane odpowiedzi