Napisano 8 Lipiec 200816 l ... czyli Niezidentyfikowane Obiekty Latające. Kolejna wariacja, lekko abstrakcyjna (?)w klimatach S-fi. Edytowane 1 Listopad 200915 l przez KLICEK
Napisano 8 Lipiec 200816 l Nie no rzadko wchodze na 3d ale sie skusiłem i nie załuje ..cakawe obiekty pracki na wysokim poziomie ! miło pooglądać ostatnia ładniutka :D
Napisano 8 Lipiec 200816 l Cudo. Aż dech zapiera. A ta budowla poniżej, to też w 3d? Jeżeli tak to czy można prosić o siatkę? Świetne robisz kompozycje.
Napisano 8 Lipiec 200816 l masz nieprawdopodobnie wysmakowane te prace mozna je gdzies kupic wydrukowane ? wyplotowane ? albo w wysokiej rozdzialce to sam sobie wydrukuje w A2 ?
Napisano 8 Lipiec 200816 l Świetny design. Prezentacja również. Nic tylko gratulować i zazdrościć. :)
Napisano 9 Lipiec 200816 l bardzo zacnie, bardzo zacnie :) klimatycznie się trochę ujednoliciłeś... to prace komercyjne czy po prostu masz taki nurt pracy teraz?
Napisano 9 Lipiec 200816 l Nie znam się na takich hecach ale wygląda zajeb..... Ponawiam pytanie PIKSARa
Napisano 9 Lipiec 200816 l Piekna praca , czy mozesz sie podzielic informacja skad inspiracje bierzesz przed wykonaniem takiej pracy , a moze budzisz sie rano i masz juz t ow glowie :)
Napisano 9 Lipiec 200816 l Autor P3ter - dzięki janko1987 -dzięki themindfields - to poniżej to tylko trochę w 3d. (kilka boxów:-) reszta to 2d DraB - dzięki Yano - jak to co to? UFO!:-) Levus - thx! piksar - dzięki. hmm. co do druku... kiepsko to wygląda po wydrukowaniu (wiekszość obrazków robie w rozdziałce A4) a tym bardziej w A2 (widać wszystkie bugi i niedociągnięcia:-) a jesli chodzi o sprzedaż.. na deviantart wisi wiekszośc moich prac.. i nikt nie kupuje:-) ( z drugiej strony ceny walą takie że może się odechcieć z czego autor ma zaledwie mały skrawek) arev - dzieki Black Mamba - no... dzieki:-) gregorjan - również dzięki tweety - no fakt, troche się ujednoliciłem. Dlatego (jeśli mi sie uda ) mam zamiar następną prackę zrobić trochę w innym stylu. Acha! To nie są prace komercyjne... tak sobie dłubie dla siebie.. (a szkoda:-) Nash23 - dzięki chudy- dzięki Polg - czasami mam w głowie właśnie tak jak piszesz... wstaje rano i już wiem.. a czasami zaczynam coś (nie wiem co ) i powoli to ewoluuje i kształtuje podczas pracy. Ten obrazek jest na to przykładem... to miała być świątynia w dżungli... a wyszło to co wyszło piotrek - dzieki!
Napisano 10 Lipiec 200816 l Bardzo podoba mi się ten klimat...niby proste, niby mało realizmu, a jednak chce się patrzeć.
Napisano 12 Lipiec 200816 l Super to wygląda. Ogólnie bardzo podobają mi się takie klimaty (trochę sf trochę steampower trochę abstrakcji...). Jak bym prosił jeśli można wersję w rozdziałce 1440x900. Chodzi o dodanie tła i tych drzew po obu bokach to bym sobie wrzucił to na tapetę.
Napisano 16 Lipiec 200816 l super praca. najbardziej ujęcie mi sie podoba na drugim. gratulacje bardzo przyjemnie sie na to patrzy :)
Napisano 20 Lipiec 200816 l w twoich pracach zawsze jest coś co mi się podoba i że lubię na nie patrzeć tu są drzewa, jak zawsze bardzo ładnie