Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo fajne rendery, jedyne tylko co zaowazylem to za duzo motion blura na samochodzie.. troche odciaga od reszty.. jak tylka tego rendera zobaczylem to odrazy muj wzrok poszedl na ten zamazany samochod..

moje dwa grosze..

mole

Napisano

powalajaca praca, niesamowite, ale mam kilka pytan ten komin to pozostalosc po jakiejs starej fabrycem ktora byla wczesniej, stare zabudowanie zostalo zmienione?? jak duzy, albo jak duzo miales do dyspozycji plikow dxf z autocada, pewnie sporo planow bylo??

jeszcze raz pracka rewelacyjna

Napisano

ha ale mnie zaskoczyłeś, ja na tym kominie piwo piłem, wizualki spoko, projekt taki se >> szkoda mi bonarki to było kultowe miejsce a teraz będzie tam centrum handlowe :((

Napisano

predator: yyy no roznie sie liczylo, ogolnie to dlugo:) od 5 - 20h :) z tymi nocnymi z gory mialem problemy zeyb wyrenderowac. a liczylem na quadzie 6600.

tutomasz: chyba juz niec nie pozostalo z dawnych budynkow. Nie wiem jak duzo, poprostu duzo :)

Napisano

hmm...zaje--wspaniale.

juz pisales jak dlugo ci to liczylo. ale jak duzy jest twoj plik? ze ci to w ogole liczy?

moj plik ma 155 mb i mi max pada...:-((((((

Napisano
hmm...zaje--wspaniale.

juz pisales jak dlugo ci to liczylo. ale jak duzy jest twoj plik? ze ci to w ogole liczy?

moj plik ma 155 mb i mi max pada...:-((((((

boś wać Pan nie używasz proxy ;)

Napisano

No i juz wiem co stanie na miejscu kultowej postindustrialnej strefy .... szkoda ze nie zdazylem odwiedzic zanim zrownano ja z ziemia.

Wizualizacje bardzo ladne.

Napisano

robotka extraklasa..jest od kogo sie uczyc

co do arch...juz sie pojawia kopia platinium Jemsow-przykra a zarazem brawa miszczom

brafo!

Napisano (edytowane)

Whoa! Super eleganckie. Ile scena liczy poly ?

Swoją drogą projektant to niezły kozak. Wyskoczył z tym kominem jak filip z konopi.

Edytowane przez makbol
Napisano

Noooo robi wrażenie :) Także spoko

Napisano

dobrze ze siedzialem jak odpalilem ten topic.. bo to by sie zle dla mnie skonczylo...

pierwsza klasa.. ale na pewno nie podstawowki. respect

Gość fanattyk
Napisano

Witam, Na początek gratuluję pracy. Mam takie pytanko... z ciekawości wygooglowałem w sieci to Centrum Handlowe. Znalazłem rendery m. in. z wnętrz Centrum Handlowego, to też wasza robota? Jak nie to może wiecie kto to robił? albo gdzie można sobie podejrzeć je w jakiejś lepszej wersji? Pozdrawiam f.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności