Mortom Napisano 30 Lipiec 2023 Share Napisano 30 Lipiec 2023 Wyczes! 🙂 P.S. Niewiedzieć czemu ale mam skojarzenie z Yoshimitsu (Tekken) jak patrzę na główkę tego NPCta 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 30 Lipiec 2023 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2023 (edytowane) 8 godzin temu, Destroyer napisał: Bardzo fajnie, szybko się uwinąłeś 🙂 SZYPKI CHOPAK JESTEM, czasem za szypki 😞@Mortom W sumie tu czacha i tu czacha, skojarzenie jak najbardziej trafne 😄@michalo jeszcze ilustracyja do kompletu 😮 1. 2. 3. Które lepsze? Edytowane 30 Lipiec 2023 przez RaVirr 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 31 Lipiec 2023 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2023 No dobra, to zestaw wygląda następująco, wybrałem opcję nr 3 jeśli chodzi o finalne ilustracje i przerobiłem nieco studyjne: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 31 Lipiec 2023 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2023 Jeszcze jeden spamiasty: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 31 Lipiec 2023 Share Napisano 31 Lipiec 2023 (edytowane) Jak zobaczyłem te wargi na hełmie w pomniejszeniu... to nie mogłem sie powstrzymać. Podrasowałem ci zbroje! Rynek LGBTQXYZRGZM stoi OTWOREM xD Nie dziękuj! P.S. Jak przesadziłem to pisz wywalę ci te moje bazgroły z teczki 🙂 Edytowane 31 Lipiec 2023 przez Mortom 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 31 Lipiec 2023 Share Napisano 31 Lipiec 2023 No super się prezentuje, kolorystycznie z tych pierwszych to chyba 1 najbardziej mi się podoba bo jest takie spójne z tłem i ten grain też robi robotę 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 31 Lipiec 2023 Share Napisano 31 Lipiec 2023 chopiee ale śpij bo jeszcze 3 takie pracki i wysiądziesz 😄 znam z autopsji fajna pracka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 31 Lipiec 2023 Share Napisano 31 Lipiec 2023 Niezły sztos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 31 Lipiec 2023 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2023 4 godziny temu, Destroyer napisał: No super się prezentuje, kolorystycznie z tych pierwszych to chyba 1 najbardziej mi się podoba bo jest takie spójne z tłem i ten grain też robi robotę 🙂 Właśnie ten pierwszy to był po poprawkach renderu, ale trochę za bardzo mi się detal rozmył w tym oświetleniu więc zrezygnowałem. Nr. drugi był w kolejności pierwszy, tyle, że tutaj mi tło trochę nie siedziało, a ten trzeci to połączenie obu w myśl zasady "A UŚREDNIĘ CO TAM" 😄 Dzięki! @ArnoldSzczesliwy ALE JESZCZE ŻYJESZ 😄 Wiesz co, ten ludzik to tak wjechał na ostro, że nie mogłem przestać, a z racji tego, że wisi mi nad głową zlecenie to już chciałem dociągnąć 🙂@michalo Dziękuwa 🙂 @Mortom WITAM PAŃSTWA, MAMY ROK 3 LICZĄC OD ZDOBYCIA CZARNEJ TWIERDZY PRZEZ NIECZARNE BOJÓWKI, ZMIANA WŁADZY CORAZ BARDZIEJ NAM SIĘ PODOBA... 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 4 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2023 Szybki, poranny test przed snem. Chciałem sprawdzić pewien sposób paleniaa tekstur i ich późniejszego podmalowywania, który przebiegł pomyślnie i futro, które przebiegło niepomyślnie xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 4 Sierpień 2023 Share Napisano 4 Sierpień 2023 No taki dość nastroszony i spięty wyszedł 😛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 4 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2023 7 godzin temu, blood_brother napisał: No taki dość nastroszony i spięty wyszedł 😛 Naburmuszony strasznie, życie miało być marzeniem... 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 4 Sierpień 2023 Share Napisano 4 Sierpień 2023 2 godziny temu, RaVirr napisał(a): Naburmuszony strasznie, życie miało być marzeniem... 😄 Eeee to chyba nie to... małpolud widać, że coś rozkinia. Przyszły ludzie, pomalowali mu głowę na biało a na domiar złego jeszcze potem dorwała go jego była i dorysowała mu czerwone kółko na czole! Każdy by sie ku..a w takiej sytuacji zastanawiał: Co się właśnie odwaliło?! 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 4 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2023 57 minut temu, Mortom napisał: Eeee to chyba nie to... małpolud widać, że coś rozkinia. Przyszły ludzie, pomalowali mu głowę na biało a na domiar złego jeszcze potem dorwała go jego była i dorysowała mu czerwone kółko na czole! Każdy by sie ku..a w takiej sytuacji zastanawiał: Co się właśnie odwaliło?! 😄 Smutna historia 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 4 Sierpień 2023 Share Napisano 4 Sierpień 2023 @RaVirr smutne czasy to i histore są smutne. Co poradzisz 😉 🤷♂️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2023 Sezon ogórkowy to wrzucam postać nad którą sobie powolutku od 4 dni pracuję 🙂 Będzie normalna scena, jeszcze myślę czy łeb robi czy nie robi (mi robi, ale przyjmę spostrzeżenia): 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 12 Sierpień 2023 Share Napisano 12 Sierpień 2023 Ładniutek! 🙂 I tak się kończą eksperymenty z tanim mleczkiem do ciała. Modrda pod 2 warstwami metalu a ciało okryte srogą ilością materiału! Jak mniemam to model ku przestrodze: Nie kupuj bo tanie! 😉 Spostrzeżenia: 1) Fachowiec ze mnie słaby ale dolna cześć ubranka wygląda jak by ktoś tam wszył blachę i wszystko takie linijkowo proste. Rzuca się to w szczególności w 2 widoku. 2) Tu kolejny raz nawiążę do widoku nr 2 - mam wrażenie jakby postawa pana w żelaznej masce 😄 zbytnio była przygarbiona i zamiast patrzyć na chłopa w kutrawce ze wszywkami z blachy oglądam tego pana: Ale to takie moje narzekanie a model jest jak zwykle świetny! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2023 4 minuty temu, Mortom napisał: Ładniutek! 🙂 I tak się kończą eksperymenty z tanim mleczkiem do ciała. Modrda pod 2 warstwami metalu a ciało okryte srogą ilością materiału! Jak mniemam to model ku przestrodze: Nie kupuj bo tanie! 😉 Spostrzeżenia: 1) Fachowiec ze mnie słaby ale dolna cześć ubranka wygląda jak by ktoś tam wszył blachę i wszystko takie linijkowo proste. Rzuca się to w szczególności w 2 widoku. 2) Tu kolejny raz nawiążę do widoku nr 2 - mam wrażenie jakby postawa pana w żelaznej masce 😄 zbytnio była przygarbiona i zamiast patrzyć na chłopa w kutrawce ze wszywkami z blachy oglądam tego pana: Ale to takie moje narzekanie a model jest jak zwykle świetny! Co do mleczka do ciała- background postaci jest taki, że to nie ma ciała, a jego imię jest różne w różnych rejonach, w których się pojawia. Oto niektóre z nich: -czerwona zjawa -zwiastun tornada niewiernych -ksiondz chodzoncy czarujoncy -ciuchy Zgadzam co do sztywności, generalnie tak miało być (coś na kształt zbrojonego, ciężkiego ciucha), ale jak koli w oczy to średniawka 😐 A sama poza to takie wiesz, aby było póki co bo i tak będzie robił mniejsze czy większe wygibasy 😄 Dzięki! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Sierpień 2023 Share Napisano 12 Sierpień 2023 Fajnie wygląda, podoba mi się design a I chłop zbudowany jak czołg i taran wojenny 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 12 Sierpień 2023 Share Napisano 12 Sierpień 2023 nie myslales delikatnie posmyrac go na lowpolasku 😄 ? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2023 5 minut temu, ArnoldSzczesliwy napisał: nie myslales delikatnie posmyrac go na lowpolasku 😄 ? MOŻNA JAK NAJBARDZIEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2023 (edytowane) No dobra, skończon: Edytowane 14 Sierpień 2023 przez RaVirr 11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 14 Sierpień 2023 Share Napisano 14 Sierpień 2023 Zarombiszcza robótka! Poprawiona główka znacznie lepiej wygląda IMO 👍 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 14 Sierpień 2023 Share Napisano 14 Sierpień 2023 no i najsik :)) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 14 Sierpień 2023 Share Napisano 14 Sierpień 2023 Super robota 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 14 Sierpień 2023 Share Napisano 14 Sierpień 2023 miodny ten design! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WDWD Napisano 14 Sierpień 2023 Share Napisano 14 Sierpień 2023 Mega dobre te ostatnie dwa ziomki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2023 Dzięki mordki! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 17 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2023 No dobra, mały debiucik- robię sobie od wczoraj goblina, pierwszy raz całkiem "z kulki". Ma być to taki goblin pociągowy, stąd długie łapska- będzie pełzał jak leniwiec trochę (ale nie aż tak). Stupki nie były jeszcze praktycznie ruszane, dłonie też na aby aby. Cały czas jeszcze kombinuję z ogólną bryłą więc jakby ktoś uwagi coś to przyjmę z połykiem. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2023 Dobra, pospane i bajcepsy idą do zmiany na mniejsze na start bo tera za bardzo body building motivator się zrobił 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 18 Sierpień 2023 Share Napisano 18 Sierpień 2023 (edytowane) No ale jak to! Najpierw chłopu dajesz bicki, a teraz chcesz mu je uszczuplić..? Toż to nie ludzkie... gdzie PETa... Gdzie Ruch Obrony Goblinów? CO TU SIE DZIEJE! Nie za taką Polską głosowałem! Półduszki przewraca się grobie! 😄 Edytowane 18 Sierpień 2023 przez Mortom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2023 33 minuty temu, Mortom napisał: No ale jak to! Najpierw chłopu dajesz bicki, a teraz chcesz mu je uszczuplić..? Toż to nie ludzkie... gdzie PETa... Gdzie Ruch Obrony Goblinów? CO TU SIE DZIEJE! Nie za taką Polską głosowałem! Półduszki przewraca się grobie! 😄 ale przeramiona zostają! przedramiona to siła! 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 18 Sierpień 2023 Share Napisano 18 Sierpień 2023 (edytowane) eee... ale popa... mnie przekonuje taka sylwetka - Coś ala ułamany młot Tora 😄 Edytowane 18 Sierpień 2023 przez Mortom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2023 1 minutę temu, Mortom napisał: eee... ale popa... mnie przekonuje taka sylwetka - Coś ala ułamany młot Tora 😄 zobaczysz, spodoba Ci się ze zmianami, muwie ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 18 Sierpień 2023 Share Napisano 18 Sierpień 2023 1 minutę temu, RaVirr napisał(a): zobaczysz, spodoba Ci się ze zmianami, muwie ci no dobra zaufam fachowcowi 🙂 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 19 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2023 (edytowane) Mały update, na głowie głównie do ogarnięcia uszi bo póki co je trochę zostawiłem: Nosek przy okazji zmieniłem i sprawdzam jak światło się ogarnia na tym tymże: Edytowane 19 Sierpień 2023 przez RaVirr 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 21 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2023 Miałem małą przerwę spowodowaną pogonią za chlebem, dzisiaj tylko szukanko form: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2023 Wrzucam mały progres z dzisiaj, możliwe, że kolejny tydzień będzie znowu bez wrzuty 😞 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 28 Sierpień 2023 Share Napisano 28 Sierpień 2023 Fajnie nabiera kształtów, z mordy to teraz taki mędrzec i myśliciel który ma już wszystkiego dość więc jak trzeba to i w mordę pierdolnie 🙂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2023 1 minutę temu, Destroyer napisał: Fajnie nabiera kształtów, z mordy to teraz taki mędrzec i myśliciel który ma już wszystkiego dość więc jak trzeba to i w mordę pierdolnie 🙂 Dzięki! Zgadza się, dziadyga mędrzec- odbiegłem od pierwotnego założenia i poszedłem w sztampę 😄 Wciąż szukam drogi i konceptuję sobie, ale ostatnio robię bardzo z doskoku i temu jest jak jest 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 29 Sierpień 2023 Share Napisano 29 Sierpień 2023 Broda drwala - plus 100 do siły i inteligencji. Dawaj go do jakiejś gry o trollach drwalach walczących z zepsutą ludzką cywilizacją, opanowaną przez zrobi z przyklejonymi na mordzie komórkami i pustymi w środku średniowiecznymi korpo-kontuszowcami! 🙂 Gra może się nazywać Ravir The Game multi uniwersum HWDP 3 - dlaczego 3 pytacie? A pamietacie Gwiezdne Wojny od 3 epizodu sfilmowane. A im wypaliło w kosmos! To i teraz może chwycić! 😄 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 17 Wrzesień 2023 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2023 Relaksik: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Wrzesień 2023 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2023 Finał w dwóch wersjach kolorystycznych: 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 19 Wrzesień 2023 Share Napisano 19 Wrzesień 2023 Obie wersje są fajne ale ta cieplejsza jakoś bardziej mi pasuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 19 Wrzesień 2023 Share Napisano 19 Wrzesień 2023 Do mniej też bardziej ta meksykańska wersja przemawia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 19 Wrzesień 2023 Share Napisano 19 Wrzesień 2023 @RaVirr Wersja cieplusiejsza lepsiejsza 🙂 A i jeszcze takie spostrzeżenie - urbanista spier..ił sprawę... bo tak bliskie usytuowanie budynków przy tak wysokim naturalnym obiekcie musi być dla albo dla bardzo odważnych mieszkańców albo wysiedla sie tam największych idiotów na przemiał aby nie zaśmiecać puli genetycznej tej populacji 😉 Co jak patrzę czasami na nasz gatunek, to ma jakiś sens... makabryczny... ale mimo wszystko ma 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 20 Wrzesień 2023 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2023 W dniu 19.09.2023 o 17:09, Mortom napisał: @RaVirr Wersja cieplusiejsza lepsiejsza 🙂 A i jeszcze takie spostrzeżenie - urbanista spier..ił sprawę... bo tak bliskie usytuowanie budynków przy tak wysokim naturalnym obiekcie musi być dla albo dla bardzo odważnych mieszkańców albo wysiedla sie tam największych idiotów na przemiał aby nie zaśmiecać puli genetycznej tej populacji 😉 Co jak patrzę czasami na nasz gatunek, to ma jakiś sens... makabryczny... ale mimo wszystko ma 😄 Niby tak, ale na swoją obronę mam tylko to, że kompletnie nie myślałem o sensowności geologicznej góry czy zachowania zasad urbanistyki- chciałem (jak za dawnych lat) zrobić coś wyłącznie dla funu, bez spiny, researchu i bez sensu, byleby było ładnie 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 20 Wrzesień 2023 Share Napisano 20 Wrzesień 2023 Też przyłącze się do chóru i powiem bardzo odkrywczo że ciepła wersja lepsza 🙂 A co do logiki i zasadności budowana osady w takim miejscu to w życiu rzeczywistym są takie miejsca jak to więc już za bardzo nie ma jak narzekać na realistyczność rozwiązania 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 20 Wrzesień 2023 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2023 13 minut temu, Destroyer napisał: Też przyłącze się do chóru i powiem bardzo odkrywczo że ciepła wersja lepsza 🙂 A co do logiki i zasadności budowana osady w takim miejscu to w życiu rzeczywistym są takie miejsca jak to więc już za bardzo nie ma jak narzekać na realistyczność rozwiązania 🙂 No to też akurat prawda, że ludzie to łajdacy i budowaliby gdzie popadnie xD Ale co racja to racja- serio nie chciało mi się myśleć czy coś ma sens czy nie, ot chciałem zrobić widoczek 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 20 Wrzesień 2023 Share Napisano 20 Wrzesień 2023 Ja też nie widzę co jest takiego złego w tym obrazku z usytuowaniem tego miasteczka, ludzie tak robią i żyją. Tzn. kto żyje ten żyje a kto umarł to nie wystawił 1 gwiazdki w ocenach dla planistów 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi