Napisano 17 Grudzień 200915 l Autor asd test test test -- ok dziala wszystko. witka, wracam tu po latach nieobecnosci, nie chce mi sie pisac, wklejam obrazki ;d Edytowane 17 Grudzień 200915 l przez mysz
Napisano 3 Styczeń 201015 l Autor witka ;d zacząłem sobie oto o takie coś dłubać ostatnio w gimpie, a jako, że muszę trochę od tego odpocząć to wrzucam tutaj i liczę na krytykę i porady, pozdrops!
Napisano 4 Styczeń 201015 l Widac szybki postep, jesli utrzymasz tempo to w ciagu roku powinienes dosc znacznie sie wyrobic. Edytowane 5 Styczeń 201015 l przez ICE
Napisano 5 Styczeń 201015 l Autor pierwszy komentarz! \o/ dzieki ;d mam tylko pół roku niecałe niestety :{
Napisano 5 Styczeń 201015 l ...mam tylko pół roku niecałe niestety :{ czemu tylko tyle :) dynia bardzo fajna :)
Napisano 7 Styczeń 201015 l noo :D mnie sie bardzo podoba dynia swiateczna :D fajna kompozycja, i ten stworek przy stole tez jest git ^^ fajnie pozdrawiam :)
Napisano 7 Styczeń 201015 l Khe khe, czesc mistrzu:) Lepiej pokaz galerie swoich dotychczasowych dokonan, bo warto, zeby i tutaj ktos obejrzal Twoje wykrecone prace:) Panie i panowie, obserwujcie tego pana :)
Napisano 8 Styczeń 201015 l Autor dzięki wszystkim za komentarze ;d @Coyote: jak w pół roku nie będę się w stanie utrzymać z frilansu, to będę musiał emigrować do wawki, a tego bardzo nie chcę ;d @Reanimator: witka i dzięx ;d rzeczywiście jest to dobry pomysł, bo nie mam czasu narazie nic nowego dłubnąć ;D a trochę się tych prac, które się tu nadają nazbierało ;d w większości są to prace z ostatniego roku 1,5h -2h max. kiedy je robiłem nie posiadałem jeszcze determinacji i cierpliwości żeby przysiąść nad czymś dłużej. na szczęście to już za mną, ale dzięki temu, prace te mają pewien urok ;d część pierwsza: najstarsza praca jaką tu wrzucam, sprzed ponad 2 lat ;d same początki ;d parę mordek kowboj
Napisano 10 Styczeń 201015 l Damn, jakie to jest fcholere lepsze od tych pierwszych w teczce! Strasznie mi sie podobaja kowboj i gola baba ze strzalka przy palcu. I ten facet z rogami gazeli, (tudziez gazela ze wszystkim faceta oprocz rogow). W ogole imo wszystkie megafajne poza pierwszymi dwoma w teczce i robotem! :D
Napisano 10 Styczeń 201015 l Wygląda to jakbys malowal po lowpoly modelach... takie moje pierwsze skojarzenie
Napisano 20 Styczeń 201015 l Autor wychodzi na to, ze się uwsteczniam ;D ostatnia paczka staroci i na koniec cos wesolego ;D
Napisano 27 Maj 201014 l bardzo fajnie sie u ciebie dzieje, jednak o wiele bardziej podobaja mi sie prace z dwochpierwszych udpadow na tej stronie teczki bo ostatni udpade jakis taki, brak mu tej fantazji ktora byla w poprzednich pracach :))
Napisano 27 Maj 201014 l też mam wrażenie że w tych wczesnych jest jakiś wykręcony madnesss, który powoli zanika, a szkoda bo w tym właśnie twoja siła. Generalnie bardzo fajne, psychodeliczne klimaty.
Napisano 10 Czerwiec 201014 l Autor dzięx za komenty ;d madness jest cały czas, poprostu różnych rzeczy próbuję tu taki staroć, na któryś cow na conceptart.org chyba nawet nie finalna wersja ale coś nie mogę jej znaleść. robione w wielkim pośpiechu
Napisano 16 Październik 201014 l no prosze, jakie fajniste to ostatnie plastycznie... zwierzak również pocieszny fajnie malowany
Napisano 20 Październik 201014 l ten szczur w gipisie fajnie malowany :) tak btw. tylko ja mam problemy z otwieraniem max3d?
Napisano 20 Październik 201014 l wyglada mi na bobra ale też jest zaj.. ;) no coś stracił satabilność max chwilowo mam nadzieje, posty same sie nie nabiją ;D
Napisano 20 Październik 201014 l tak btw. tylko ja mam problemy z otwieraniem max3d? ja tez mam.. sory za offa ....fajne pracki :]
Napisano 20 Październik 201014 l Widać inspirację Bisleyem, tylko nierówne te prace. Narysuj coś w ołówku w klimacie tych pierwszych.
Napisano 26 Październik 201014 l Ja to kupuję. Taki trochę Ashley Wood miejscami. Fajne, bardzo fajne.
Napisano 2 Listopad 201014 l Autor wip garnkogłowego rycerza z przerwą na 30 minutową dziouchę. cały czas mam ochotę robić szybkie proste szkice, a zawsze kończy się na paru h; potem przerywam i zaczynam nastepny obrazek, który ma być szybki i znowu go dłubie do późnej nocy i nic nie mogę w ten sposób skończyć. dziś się w końcu udało zrobić 30 minutową lalę
Napisano 12 Styczeń 201114 l kurde wszystko pięknie ładnie ale mi czegos brakuje w tych prackach...hmm no ale cholera ciezko mi opisać czego mi brak;p np. obserwując prace Ashleya, widze totalny luz+warsztat+kunszt, a tutaj niestety widze momentami marną podróbke;/( np. ta laska z robalem i rakietą). No mam wrazenei ze patrzysz na swojego idola, chcesz robić tak samo, kopiujesz niektóre motywy, ale nie masz jeszcze takiego skilla i rozmachu by zrobić to prawidłowo. Momentami wręcz te prace wyglądają jakby były robione na siłę, zeby tylko wprowadzić jakies motywy i powiązania z twórczością Wooda. A szczególne braki widać w tej '30 minutowej lasce'. No sory stary,ale to wyglada jak malunek jakiegos dzieciaka;/ Z drugiej jednak strony niektóre pracki wyglądają kozacko. Więc niewiem gdzie upatrywać winy, bo sa dość ostre różnice w jakosci prac... I niewiem po kiego wała starać się być drugim "ashleyem' skoro ani sie jego nie doścignie, ani przegoni...
Napisano 12 Styczeń 201114 l Autor ciężki zarzut z tym 'byciem drugim ashleyem na siłę' skoro są tu tylko dwie prace które mogą być w pewnym stopniu powiązane z jego twórczością ;d co do ""obserwując prace Ashleya, widze totalny luz+warsztat+kunszt" - on to robi 20 lat z hakiem, dla mnie coś co robię na boku, i dodatkowo żadna z tych prac nie powstawała dłużej niż 3h. take it easy :} dzięx za koment! ps1 wood nie jest nawet w moim top5 ps2 czy ludzie na tym forum znają tylko wooda i bisleya? :} Edytowane 12 Styczeń 201114 l przez mysz
Napisano 12 Styczeń 201114 l ludzie na tym forum znają cała mase innych artystów,ale po co mają wymieniąć reszte skoro widać w twoich pracach przewaznie inspiracje woodem i bisleyem...? Tylko dwie prace?w większosci pojawiają się motywy zaczerpnięte z tworczosci ashleya- chociazby te korony nad dupami... Dobra mniejsza o wiekszosc...
Napisano 12 Styczeń 201114 l Autor okej jesteś jakimś ciężkim przypadkiem, ruszajmy dalej zatem coś z innej beczki: Edytowane 12 Styczeń 201114 l przez mysz
Napisano 14 Styczeń 201114 l Autor szkice 4 DUBSKNIT zrobione w sai jakby ktośbył ciekawe to więcej @ http://this-juice-is-blood.blogspot.com/search/label/DUBSKNIT
Napisano 27 Styczeń 201114 l Autor zagapiłem się trochę w GIMPIE, parę h, jedna warstwa ;d Edytowane 27 Styczeń 201114 l przez mysz
Napisano 4 Luty 201114 l Autor taki prosty robotek póki co, tylko kształty i światło, będzie dalej dłubany wkrótce
Napisano 4 Luty 201114 l Robot ma fajne cieniowanie takie jakie lubię tzn na wypukłościach i ziarniste przejścia coś co sam kiedyś o ile będę malował zastosuję ;D