Uriel Napisano 9 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2010 (edytowane) speed :) Edytowane 9 Sierpień 2010 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 10 Sierpień 2010 Share Napisano 10 Sierpień 2010 Człowiek młot? :P nadgarstek w ręce z mieczem trochę dziwnie wygląda, poza tym ciekawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebom Napisano 10 Sierpień 2010 Share Napisano 10 Sierpień 2010 Wg. mnie gość ma złamanie otwarte na kości przedramienia ręki trzymającej miecz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 16 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2010 (edytowane) Nie pamiętam jak to się w filmie zwało dawno oglądałem. A odnośnie błędów anatomicznych speed to speed czasami i takie pomyłki się zdarzają :) , a teraz taki morsik Edytowane 16 Sierpień 2010 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 świetny mors bardzo mi się podoba,trochę minie zanim ja będę wrzucał swoje speedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smasior Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Jak dla mnie trochę za bardzo rozmyty ale poza tym w porządku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Red Pyramid Thing... jednak fajniejszy jest pierwowzór... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 20 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2010 (edytowane) WIP mag na razie czarno biały, resztę ciągnę w kolorkach, mile widziane opinie. Edytowane 20 Sierpień 2010 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 20 Sierpień 2010 Share Napisano 20 Sierpień 2010 tak mi sie wydaje ramiona troche za krutkie, te opaski nad lokciami psuja troche wrazenie bo wyglada jakby ramie zginalo mu sie w 2 miejscach te "ogienki" zwiastujace porazenie pradem moglyby byc troszki bardziej magiczne bo takie jakies za skromne sa no i moze troszke malo w nich realizmu + twarz i rece sprobowalbym namalowac delikatniej zeby bylo widac ze to inna materia ale ogolnie bardzo spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 20 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2010 wielkie dzięki Bedyk, trafne uwagi na pewno pomogą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 21 Sierpień 2010 Share Napisano 21 Sierpień 2010 Zmniejsz może trochę rozstaw stóp - nie jest to wygodna pozycja a na pewno nie naturalna. Jego torba a na pewno księga na pasie powinny bardziej zwisać bo wygląda teraz jakby była podtrzymana ręką. A te wyładowania od ręki do laski bym w ogóle wywalił. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 24 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2010 spid na TSP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 25 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2010 sporo dłubania ciągle w kolorkach się dłubie tak czy inaczej proszę o pomoc jak by nie było chciał bym to pociągnąć dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 25 Sierpień 2010 Share Napisano 25 Sierpień 2010 kolorowałeś walorowy podkład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 25 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2010 (edytowane) na początku próbowałem i tak później zacząłem wszystkie kolorki ręcznie kłaść dużo czasu zmarnowałem, a i teraz mi nie odpowiada Edytowane 22 Październik 2010 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 25 Sierpień 2010 Share Napisano 25 Sierpień 2010 (edytowane) masz jedno główne źródło ciepłego światła od frontu. Możesz dodać chłodniejsze światło wypadające z jakiegoś lasku czy czegoś z tyłu i już będzie ciekawiej. pamiętaj, że czerwień w cieniu i świetle różni się nie tylko walorem ale i kolorem. co do pozy. prawa ręka nie trzyma księgi. Księga lewituje w powietrzu. Lewa ręka i prawa wyglądają nienaturalnie przez to, że nie ma fałdek żadnych na materiale. Przewertuj jakieś barokowe męskie stroje bo oni mieli takie buforki. Przez ułożenie rąk i barku wydaje się sztywny. Możesz ukryć mu bardziej twarz w kapturze. Ogólnie troche więcej światła z przodu trochę z tyłu popracuj nad pozą i będzie o niebo lepiej. Najlepiej stań sobie przed aparatem z kijem od szczoty i zrób sobie kilka ujęć to takie rady na wstępie :) edit a no i najważniejsze co do pozy głowa patrzy lekko w lewo, potem tors, na wprost, zbroja z pasem lekko w prawo a nogi na wprost i do tego stopy rozłożone jak kaczka na boki Edytowane 25 Sierpień 2010 przez chudek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 25 Sierpień 2010 Share Napisano 25 Sierpień 2010 Kolory są git, zajmij się poprawkami natury fizycznej. Po pierwsze ten kaptur źle się układa i twarz jest zbyt płaska. Po drugie jeżeli ta księga wisi przy pasie, to nie ma w ogóle ciężaru i lewituje. Teraz jest ustawiona tak jakby gościo trzymał ją w łapie, a z układu ręki wynika, że tak nie jest. Pracuj dalej nad tym, bo może być dobry concept. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2010 ok będę poprawiał a teraz odrobina artów do projektu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 8 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2010 następne koncepty tym razem broń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 8 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2010 (edytowane) i jeszcze więcej konceptów wip Edytowane 8 Wrzesień 2010 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Kurcze, fajne rzeczy i nie mało tego. Nie siedzisz z założonymi rękami tutaj. Będę obserwował, miejscami widać spory postęp w porównaniu do niezbyt udanych początków galerii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 8 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2010 wielkie dzięki miło mi to słyszeć, dwa speedy z dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 szczerze bardziej preferuje nagość ukrytą jak odkrytą ;d więc jestem fanem lewej piersi ;d a ogólnie to ładny progres ciśniesz ;) tylko jak ogólnie całkiem kształtna babka, tak między piersią a ramieniem się zrobiła płaska jak stół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 10 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2010 ćwiczę i ćwiczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 dziwnie mi się kojarzy, ale świetnie wyszło bardzo ciekawy koncept i super klimat ;) zaczynasz mi imponować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArchiSphera Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 jaka śliczna mordka XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliterin Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Why so serious? Podoba mi się ze względu na to, że dodałeś białych odbić w pracy to tak jak specular w 3D, dodaje czegoś ciekawego i miłego dla oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2010 A teraz coś nowymi pędzlami, TONIC wielkie dzięki jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 ooooo ale fajny ten ostatni i ta zabawka luksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 ładnie sobie poczynasz ale chyba jeszcze coś za jasno mi się wydaje jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kpax Napisano 12 Wrzesień 2010 Share Napisano 12 Wrzesień 2010 no ładnie ale czy za jasno mi się zdaje że trochę rozmyte za mało jakiegoś akcentu a ten stworek wyżej niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 12 Wrzesień 2010 Share Napisano 12 Wrzesień 2010 fajne, naprawdę, ale chyba powinieneś bardziej zaznaczyć pierwszy plan, żeby od razu głębię było widać i przestrzeń :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2010 śmigłowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 fajnie to wyrenderowales - moglbys bardziej podkreslic odbicie swiatla i usunac elementy ze lewgo i prawego rogu bo zaburzaja odczyt obrazka - przyslon sobie rekoma to zobaczysz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Dużo pracy ciężkiej tu widzę. Progres widać, idzie coraz lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezio Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 bardzo fajny ten śmigłowiec, 3majsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Podoba się :) Ładnie zbudowana bryła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 22 Październik 2010 Autor Share Napisano 22 Październik 2010 Dawno nic nie wrzucałem ręce pełne roboty, ale sobie coś takiego uczyniłem na TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 Chlopie gdzies ty byl, brakowalo mi twoich DD panien ;) Fajna wiedzma, ma ladne.....oczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 W miniaturce daj ujęcie na te drugie "oczy", to zobaczysz ile będziesz miał wejść na tę stronę. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 no no fajna ta wiedźma;) może tylko kij od zmiotki mógłby jeszcze wystawać po prawej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 25 Październik 2010 Autor Share Napisano 25 Październik 2010 Wystaje tylko za mało różni się od tych powiewających frędzli wdzianka i się z nimi zlewa za bardzo, ja tam widzę co trzeba ale ja to ryzowałem więc rzeczywiście obraz nie musi być czytelny dla wszystkich. Poza tak jak jest mi pasuje wzrok nie kieruje się w nieodpowiednie miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Cienia tylko lekkiego brakuje pod rondem kapelusza. Bo pod biustem jest. Nadało by to od razu trochę tajemniczości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 28 Listopad 2010 Autor Share Napisano 28 Listopad 2010 to praca na CHC, WIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 ladny rendering metalu, ale poza sztywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArchiSphera Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 jeszcze podrasuj pelerynkę dokończ stópki gdzieniegdzie wrzuć bliki i będzie cycuś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 za szybko przeskoczyłeś do szczegółu i za mało poświęciłeś czasu pozie. Wyszło pokracznie. W pozie musi być równowaga. Postać na rysunku to też kompozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 1 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2010 (edytowane) Num nogi nogami poprawiłem co mogłem na chc. a teraz portrecik dana :) Edytowane 1 Grudzień 2010 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 W kolorze straciło trochę na ostrości i sorry ale tło zabija. Gdybyś je trochę uspokoił, albo nawet zblurował bylby fajny kontrast, a tak za dużo chaosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 1 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2010 dzięki twi dałem blura i od razu lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi