ver-1 Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 Na wzor teczek 2d zakladam teczke 3d gdzie bede wrzucal gotowe pracki Na poczatek dwie lekkie powiazane stylowo, pierwsza wrzucalem juz kiedys na cgsociety pod tutylem "ha HA!", mam nadziej ze sie wam spodobaja :) Korzystajac z okazji zachecam tez do komentowania wipa: http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=741407#post741407
pressenter Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 Drugie super, na pierwszym drewno jest tragiczne. Jak to, lakierowane i oheblowane drewno na gałęzi? O_o No i mapowanie...
kannu Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 serwus :) fajne stylistyka :0 pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Amok Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 możesz sie zupełnie wyluzować bo to co robisz jest kompletne ,
DiO Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 fajne fajne, podobami sie ,szczegolnie pierwsza :) moze cos z materialem na ustach bym zrobil (jakies pekniecia,cienie, bajery) ale i tak jest super pzdr
Mortom Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 uwielbiam takie klimaty... naprawdę świetne prace z humorem !! :) Fakt może ten materiał kory na pierwszym dało by się poprawić... alei tak jest świetne! No i jeszcze plus za to, że nie jest to kolejna wizka :D Pozdrawiam i życzę następnych udanych scenek :)
Kimmi Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Bardzo fajne prace. Gąsienica ma bardzo fajne futerko.
adam_m Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 He he, fajne! Futerko jeśli można spytać czym zrobione?
ferni Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 najbardziej mi sie podoba futerko no własnie czym robione jeśli można wiedzieć
ver-1 Napisano 7 Październik 2008 Autor Napisano 7 Październik 2008 (edytowane) Dzieki za komenty, do pracek bym jeszcze powrocil ale nie wiem czy znajde czas, robilem dla rozluznienia po jednym dniu na kazdy, tak wiec wiem ze mozna jeszcze poprawic. W gasienicy bardziej zaluje ze listek nie wyglada bardziej "smakowicie" niz tej galezi, moze za bardzo blyszczy ale tex miala byc bardziej bajkowa. Futro jak i piorka ptaszka to standardowy hair w maxie. pozdro i jeszcze raz dzieki :) Edytowane 7 Październik 2008 przez ver-1
Pawelkos Napisano 12 Październik 2008 Napisano 12 Październik 2008 Hehe fajne pracki, szczegolnie gasieniczka mi sie podoba, jej futerko super wyszlo, tylko usta dalbym jej jakies inne, a ptaszek przypomina mi te z kreskowki piksara
soshka.cg Napisano 18 Październik 2008 Napisano 18 Październik 2008 Bardzo przyjemne w odbiorze :) Czekam na następne. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi